merhaba arkadaşlar benim 11 aylık bir kızım var birkaç ay once özel hastaneye gittik yüzünde kızarıklıklar falan oluyo diye. atopik dermatit(alerjik egzama) dedi bi kaç ilaç verdi yolladı sorduğum sorularada hiç tatmin edici cevap alamadım hiç ilgilenmediler yani. şimdi pzt günü için araştırma hastanesinden randevu aldım oraya götüreceğim. Acaba nedir bu atopik dermatit tedavisi varmı yok mu ne yapmam lazım bileniniz varmı. Allah başka dert vermesin ama cok üzülüyorum. bi lokma çikolata yalatsam yada baharatlı bi çorba versem hemen agzı yuzu kızarıyo kaşınıyo.dünde sadece iki kere dudaklarına dondurma sürdüm yedirmedim bile sadece dudaklarından yalandı hemen agzı cenesi kıpkırmızı oldu. bu daha bebek büyüyecek çocuk olacak hiçmi çikolata dondurma yiyemeyecek hep mi böyle olacak
Oncelikle gecmis olsun.. Simdi yazdimlarimi dikkatli okuyun lutfen benim kizimda da ayni sorun vardi yogurt yesin hemn cenesini kizariyodu nereye deyerse yanagina agzina hemen kizariyodu ve bacaklarinda kuruluk vardi guc yumusak degildi cok sertti.merhaba arkadaşlar benim 11 aylık bir kızım var birkaç ay once özel hastaneye gittik yüzünde kızarıklıklar falan oluyo diye. atopik dermatit(alerjik egzama) dedi bi kaç ilaç verdi yolladı sorduğum sorularada hiç tatmin edici cevap alamadım hiç ilgilenmediler yani. şimdi pzt günü için araştırma hastanesinden randevu aldım oraya götüreceğim. Acaba nedir bu atopik dermatit tedavisi varmı yok mu ne yapmam lazım bileniniz varmı. Allah başka dert vermesin ama cok üzülüyorum. bi lokma çikolata yalatsam yada baharatlı bi çorba versem hemen agzı yuzu kızarıyo kaşınıyo.dünde sadece iki kere dudaklarına dondurma sürdüm yedirmedim bile sadece dudaklarından yalandı hemen agzı cenesi kıpkırmızı oldu. bu daha bebek büyüyecek çocuk olacak hiçmi çikolata dondurma yiyemeyecek hep mi böyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?