Bebeğim ve hidronefroz..

Merhaba, Abd'deyim.
teşekkür ederim cevap için maalesef avrupa’ya gideceğiz orda acile gittiğimde hastaneye yatırılır mı buradaki gibi merak ediyordum genelde ilaç bile verilmeden bekleniyor tarzı şeyler oluyor duyuyoruz. neyse çok teşekkür ederim cevap için

merhaba yazdıklarınızı okurken geçmişe döndüm öncelikle içinizi ferah tutun oğlum 2016 ekim doğumlu çorum da oturuyoruz anne karnında hidronefroz tanısı konuldu gittiğimiz özel hastane ankara koru hastanesine sevk etti 9 günlük idi oğlum ilk gittiğimizde ilk sol böbrek 7mm sağ böbrek sanırım 13mm idi doktor düzelebiliyor dedi bekleyelim dedi bir süre ve 3 ay sonra tekrar cagırdı o sıra il dışına çıkmamız gerektı ve oğlum 3 aylık iken enfeksıyon oldu antıbıyorık kullandık işe yaramadı iğne vurdurduk daha sonra sol böbrek normal boyutlara geldi fakat sağ böbrek düzelmedi 17 mm olmuştu bir sürü sintigrafiye girdi oğlum sondalı ultrason yapıldı up darlık cıktı oğlumda en son doktor röntgen ve emar istedi ve bunlardan sonra amelıyata karar verildi 1 yıl boyunca çorum ankara arası gidip geldik ve çok zor dönemler gecırdık oğlum 9.5 aylık iken amelıyat kararı alındı ve robotik cerrahi yöntemiyle amelıyat oldu. çok şükür amelıyattan sonra 1 ay 3 ay 6 ay kontrole gittik ve artık yılda bir olarak ultrasona giriyoruz. ben hep kendimi ya tedavisi olmayan bir hastalık olsaydı ne yapardım dıye motive ettim çok şükür tedavisi var. ki bu tür vakaların çoğu düzeliyor bizimki düzelmedi amelıyattan sonra işe geri dönmek zorunda kaldım amelıyat biraz yuklu idi çok şükür hersey geride kaldı ve oğlumda hiçbir sorun kalmadı sunnetini 6 aylık iken yaptırmıştık çok ümitli idim gecer diye hep düşündüm ama gecmedi. Bugünümüze şükürler olsun İşallah yavrunuzun kendiliğinden gecer ve bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınız. hiçbir yavru hasta olmasın ben ve eşim amelıyathanenın kapısında saatlerce gözümüz yaşlı bekledik hiçbir anne baba biizm yerimizde olmasın

Merhaba bende bu konuda bilgisiz kaldım araştırıyorum ama. Hala tatmin olamadım benim de 5.ay hamilelik sürecim devam etmekte detaylı ultrasonda böyle birsey çıkmadı ama kontrol için 3 hafta sonra gittiğimde böbrekte genişleme olduğunu söyledi sağböbrek 11mm sol 5 mm sizce geçer mi çok mu bu genişlik ne yapmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…