bebegim yok...

aabeyazmelek

YA HAY YA HALIK
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
5.316
5
156
Kocaeli
selam arkadaşlar kiminiz beni tanıyorsunuz bazılarınızda tanımıyor
1,5 sene bekledim ve allahım nasip etti hamileligimi ama malesef bundan 15 gün öncesi sancılarım başladı ve erekn dogum yaptım 6 aylık bebegimi dünyaya getirdim fakat anca minik kelebegim mücizem 2 saat yaşadı ve öldü senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
üzülmedim degil çok yıprandım psikolojim alt üst oldu ama elden gelen birşey yok allahım verdi allahım aldı inanaçlı insanım kendime geldim sayılırım hayat devam ediyor minik bebegimi bekliyorum hastaneden gelmesini size yazmak paylaşmak istedim sizleri hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın....mafoldumben

geç olsun sabredin yeterki saglıklı hayırlısıyla kucagınıza alın :Saruboceq:

kardeşim gücüne hayran olmamak elde değil allah sabır vermiş. inanıyorumki bebeğini birdaha kucağına alacaksın. ne denir bilmiyorum üzgünüm. geçmiş olsun. sevgiler

kardeşim gücüne hayran olmamak elde değil allah sabır vermiş. inanıyorumki bebeğini birdaha kucağına alacaksın. ne denir bilmiyorum üzgünüm. geçmiş olsun. sevgiler

sagol canım allahım o günleri herkeze göstermeyi nasip etsin

Çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:Rabbim sabırlar versin sizee:Saruboceq:

teşekkür ederim amin verende alanda allah sabrınıda veriyor :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun bende senden haber alamadım diye üzülüyordum allah sabır versin sana ve ailene şimdi ne desem acını hafifletmiyecek inşallah en kısa zamanda rabbim tekrar bir evlat nasip eder

evet balcım arkadaşımız klomen topiginden beraber listeyi düzenliyorduk sonra ikimizde hamile kalınca diger arkadaşlara devrettik listeyiz

canim benim benim ya eminim cok zordur senin icin
ama elden ne gelirki insallah rabbim bi daha boyle bi aciyi yasatmasin
sana ve esine bisey olmasin bebegin yine olur insallah
uzulme bebegin seni cennette bekleyecektir
bende 4 gun once 11 haftalik bebegimi kalp atislari olmadigi icin aldirmak zorunda kaldim
7 haftalikken kalbi durmustu .

ALLAH bol bol sabır versin,.çok zor bi durum.ben iki aylık bebeğimi kaybettim,.depresyona girdim nerdeyse,.sizin altı aylık,.ne diyebilirimki..ALLAH yardımcınız olsun.çok üzüldüm,.

çok çok geçmiş olsun canım.Verende Allah alanda Allah canım. Elden dediğin gibi bişey gelmiyor.. Allah sabırlar versin canım.Gerçekten çok üzüldüm.. Ama herşeyin hayırlısı diyoruzya hayırlısı buymuş diyeceğiz.. Bende mol gebelik yaşadım ve hala HCG değerimin düşmesini beliyorum değerim sıfırlandıktan sonra 1 sene de gebelik yasak.yaşım 30. Allah sanırım sabrımızı sınıyor.Ama herşeyde bi hayır var ve biz bilemeyiz herşeyin en iyisini Allah bilir.Allah herşeyin hayırlısını versin. Sana bundan sonra hayırlı sağlıklı bi gebelik ve sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.

amin allahım hiç kimseye vermesin allahım sanada sabır versin canım inşallah sende bebegini kucagına saglıklı bir şekilde alırsın geçmiş olsun :1hug:

ALLAH bol bol sabır versin,.çok zor bi durum.ben iki aylık bebeğimi kaybettim,.depresyona girdim nerdeyse,.sizin altı aylık,.ne diyebilirimki..ALLAH yardımcınız olsun.çok üzüldüm,.

:Saruboceq: geçmiş olsun allah sana sabır versin bende sana üzüldüm allah hepimizin yardımcısı olsun.. dua etmekten başka yapacak birşey yok...

sagol canım üzüldüm senin olayınada sanada geçmiş olsun allahım hayırlı saglıklı evlat versin hepimize dualarım hepinizle... allahım hiç kimseye çekemeyecegi yük vermezmiş asi kafi gelmeden hayatımıza dönmeliyizki allahım bize meleklerimizi göndersin..

rabbımden bebegıne rahmet sanada sabır dılıyorum gercekten cok zor bır durum ıns rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla yenı bır evlat bagıslasın cok gecmıs olsun

canım Allah sabırlar versin gerçi yazdıklarından anladığım baya metanetli bir insansın Rabbim inşllah bu sabrının mükafatını verir ve en kısa zamanda sana minik sağlıklı bir melek hediye eder

canım Allah sabırlar versin gerçi yazdıklarından anladığım baya metanetli bir insansın Rabbim inşllah bu sabrının mükafatını verir ve en kısa zamanda sana minik sağlıklı bir melek hediye eder

amin güzelim ne kadar atlatmış gibi görünsemde kolay bir durum degilama metanetli olmak zorundayım hayat devam ediyor zaman yerinde saymıyor ilerliyor allahım herkezin gönlünün muradını versin...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…