- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
kardeşim gücüne hayran olmamak elde değil allah sabır vermiş. inanıyorumki bebeğini birdaha kucağına alacaksın. ne denir bilmiyorum üzgünüm. geçmiş olsun. sevgiler
Çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:Rabbim sabırlar versin sizee:Saruboceq:
canim benim benim ya eminim cok zordur senin icin
ama elden ne gelirki insallah rabbim bi daha boyle bi aciyi yasatmasin
sana ve esine bisey olmasin bebegin yine olur insallah
uzulme bebegin seni cennette bekleyecektir
bende 4 gun once 11 haftalik bebegimi kalp atislari olmadigi icin aldirmak zorunda kaldim
7 haftalikken kalbi durmustu .
ALLAH bol bol sabır versin,.çok zor bi durum.ben iki aylık bebeğimi kaybettim,.depresyona girdim nerdeyse,.sizin altı aylık,.ne diyebilirimki..ALLAH yardımcınız olsun.çok üzüldüm,.
çok çok geçmiş olsun canım.Verende Allah alanda Allah canım. Elden dediğin gibi bişey gelmiyor.. Allah sabırlar versin canım.Gerçekten çok üzüldüm.. Ama herşeyin hayırlısı diyoruzya hayırlısı buymuş diyeceğiz.. Bende mol gebelik yaşadım ve hala HCG değerimin düşmesini beliyorum değerim sıfırlandıktan sonra 1 sene de gebelik yasak.yaşım 30. Allah sanırım sabrımızı sınıyor.Ama herşeyde bi hayır var ve biz bilemeyiz herşeyin en iyisini Allah bilir.Allah herşeyin hayırlısını versin. Sana bundan sonra hayırlı sağlıklı bi gebelik ve sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.
rabbımden bebegıne rahmet sanada sabır dılıyorum gercekten cok zor bır durum ıns rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla yenı bır evlat bagıslasın cok gecmıs olsun
canim cok uzuldum. Rabbim tekrarini yasatmasin en kisa zamanda mucizeni yollasin insallah.
canım Allah sabırlar versin gerçi yazdıklarından anladığım baya metanetli bir insansın Rabbim inşllah bu sabrının mükafatını verir ve en kısa zamanda sana minik sağlıklı bir melek hediye eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?