- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
- Konu Sahibi aabeyazmelek
-
canlarım benim sizleri hiç unuturmuyumlmaz: mervecim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınızı iyiki sizleri tanımışım destekleriniz için allah razı olsun :Saruboceq:
merve ve merve 2 bebişleriniz nasıl saglık durumları iyidir umarım hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan asiye aylint adını hatırlıyamadım kusuruma bakma olurmu sizlerde iyisinizdir umarım mervecim benim hamilelik çizelgesini iptal edersen sevinirim
amin inşallah güzelim sanada geçmiş olsun senin bebeginede üzüldüm sen neden dogum yaptın ? özel degilse zaman zaman aglıyorum deşaj olmaya çalışıyorum sagol canım ihtiyacım olursa sorarrım teşekkürler...a.s.
canım benim sebep belli değil bebeğimi otopsiye vermedim ama bebek gayet sağlıklıydı hatta doğumdan birkaç saat öncesine kadar hareket ediyordu herşey bir anda oldu ve 24 saatte normal doğum yaptım bana hastanede söylenen kesenin yırtıldığı oldu tehlikeli bir dönemdeydim ve çok fazla koşturuyordum bilemiyorum fazlada üstüne düşmedim düşmiycemde bi daha gebelik yaşarsam rahim ağzıma bakılacak bi sorun varsa serklaj yapılacak hayırlısı canım allah yardımcımız olsun
beyazmelekcim tam olarak kaçıncı haftanda erken dogum yaptın..bide sancılarım oluyodu demişsin sancıların agrılımıydı diger şikayetlerin neydi canım...bu arada sezeryanlamı aldılar..canım kusura bakma çok soru sordum ama bende çok pimpirikli bi hamileyim...
Geçmiş olsun Rabbim sabır versin gülüm.
Bu en zor imtihanlardan ve bu imtihan esnasında gösterilen sabrın mukafatı ise çok büyük Allah yar ve yardımcın olsun bir daha yaşatmasın...
Olanda hayır vardır dilerim en hayırlı vakitte Rabbim tekrar bir melek gönderir kucağınıza sağlıkla gelir..
dua ile
Canım feyzacım kıyamam sana ben yaa gulum uzulme sakın rabbım yenıden gönderektır melegını uzulme emı
arkadaşım ben de çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun gerçekten büyük bir sınav atlatıyosun Rabbim sabır versin kısa zamanda hayırlısıyla 2. bebeğini nasip etsin dünyada her şey biz insanlar için sabır diliyorum kısa zamanda toparlanırsın inş.
Allah sabır versin canım..rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah...
Allah sabır versin canım umarım en yakın zamanda daha da iyi olursun.Rabbim kucağını yeniden doldursunopuyorumnanaktan
İnanın gözlerim yaşlı okudumm Çok üzüldüm.Allahımm sabır metanet dayanma gücü versinn..Seni çok iyi anlıyorum bende 3.5 aylık hamileyimm.Meleğin cennette seni bekliyor.Allahım tekrardan bebeğine kavuştursunn senii.
topik nerde bende gelirim arada stres atmak için... amin canım eşin geldimi askerden allah kavuştursun
25 haftada dogum yaptım kız oldu bebegim oyüzden kasıklarımda agrı oluyordu rahime vuruyordu yürüyemeyecek gibi oluyordum başka şikayetim yoktu.. yok canım normel dogum yaptım sezeryanla almadılar önemli degil bilgi edinicez tabikide .. benden bir tavsiye pimpirikli olma rahat olmaya çalış başka şeylerle ugraş. allah kolay dogumlar nasip etsin bir solukta kurtulursun inaşllah...
çok üzüldüm tatlım.. allah sabırlar versin..
inşlh tez zamanda yine meleğin gelir yerleşir göbüşine bu kez 9ay hiç bırakmaz annesini..
canım allah sana ve eşine çok sabır versin. rabbim tekrar evlat sahibi olmanızı nasip etsin bir daha böyle acılar yaşatmasın. geçmiş olsun sevgiler...
canım basın sagolsun allahım kımseye evlat acısı yasatmasın bılırım cok kötu
bende gecen sene 7 aylık bebegımı kaybettım ama rabbım sabredınce ısteyınce yıne verıyo
allahım yardımcın olsun ınsallah en kısa zamanda saglıklı bebkler nasıp eder sana ve tum anne olmak ısteyenlere:Saruboceq:
Canım geÇmİŞ olsun rabbİm sabır versİn..İnŞallah en kısa zamanda gÜzel saĞlıklı bİr melek gelİr ve ÖmÜr boyu senİnle olur..ÜzÜlme sen saĞlıklı olursan bebİŞde gelİr
Rabbim sabır versin canım
Çok zor biliyorum bende 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim
fazla yaşamamıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?