bebegim yok...

Geçmiş olsun Rabbim sabır versin gülüm.
Bu en zor imtihanlardan ve bu imtihan esnasında gösterilen sabrın mukafatı ise çok büyük Allah yar ve yardımcın olsun bir daha yaşatmasın...
Olanda hayır vardır dilerim en hayırlı vakitte Rabbim tekrar bir melek gönderir kucağınıza sağlıkla gelir..
dua ile

canımmm..biz her zaman destek olmak için varız zaten...allahım sana 2. bebeğini sağ salim kucağına verecek inşallah...o zaman merve yine sana bebiş takvimi yapacak canım...kendine dikkat et...bizim yeni topiğede bekleriz kendini iyi hissettiğin zaman...

canım bizim yeni topik ıNATLA BıRGÜN ANNE OLACAĞIM...bekleriz canım..sende inatla anne olacaksın birgün inşallah canım...

Canım feyzacım kıyamam sana ben yaa gulum uzulme sakın rabbım yenıden gönderektır melegını uzulme emı

arkadaşım ben de çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun gerçekten büyük bir sınav atlatıyosun Rabbim sabır versin kısa zamanda hayırlısıyla 2. bebeğini nasip etsin dünyada her şey biz insanlar için sabır diliyorum kısa zamanda toparlanırsın inş.

Allah sabır versin canım umarım en yakın zamanda daha da iyi olursun.Rabbim kucağını yeniden doldursunopuyorumnanaktan

ınanın gözlerim yaşlı okudumm Çok üzüldüm.Allahımm sabır metanet dayanma gücü versinn..Seni çok iyi anlıyorum bende 3.5 aylık hamileyimm.Meleğin cennette seni bekliyor.Allahım tekrardan bebeğine kavuştursunn senii.

25 haftada dogum yaptım kız oldu bebegim oyüzden kasıklarımda agrı oluyordu rahime vuruyordu yürüyemeyecek gibi oluyordum başka şikayetim yoktu.. yok canım normel dogum yaptım sezeryanla almadılar önemli degil bilgi edinicez tabikide .. benden bir tavsiye pimpirikli olma rahat olmaya çalış başka şeylerle ugraş. allah kolay dogumlar nasip etsin bir solukta kurtulursun inaşllah...

sagolasın canım amin allahım neyle hayırlısa öyle eylesin...

Canım feyzacım kıyamam sana ben yaa gulum uzulme sakın rabbım yenıden gönderektır melegını uzulme emı

allah razı olsun kadriyecim öyle allahım hepimize sabır versin...:Saruboceq:

sagol güzelim allahım hayırlı saglıklı evlat nasip etsin cümlemize...

Allah sabır versin canım..rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah...

aminnnnn canım ..:Saruboceq:

Allah sabır versin canım umarım en yakın zamanda daha da iyi olursun.Rabbim kucağını yeniden doldursunopuyorumnanaktan

allahım hayırlı zamanda versin saglıklı olsunda beklerim herkez bebegini kucagına almayı nasip etsin inş.

amin canım allahım seni ve bebegini korusun bir solukta kurtulursun inşallah ferah tutmaya çalış kendini...:1hug:

canım benim sebep belli değil bebeğimi otopsiye vermedim ama bebek gayet sağlıklıydı hatta doğumdan birkaç saat öncesine kadar hareket ediyordu herşey bir anda oldu ve 24 saatte normal doğum yaptım bana hastanede söylenen kesenin yırtıldığı oldu tehlikeli bir dönemdeydim ve çok fazla koşturuyordum bilemiyorum fazlada üstüne düşmedim düşmiycemde bi daha gebelik yaşarsam rahim ağzıma bakılacak bi sorun varsa serklaj yapılacak hayırlısı canım allah yardımcımız olsun[/QUOTE]

anladım güzelim çok çok geçmiş olsun allah hepimize sabır versin... kaydirigubbakcemile5

çok üzüldüm tatlım.. allah sabırlar versin..
inşlh tez zamanda yine meleğin gelir yerleşir göbüşine bu kez 9ay hiç bırakmaz annesini..

canım allah sana ve eşine çok sabır versin. rabbim tekrar evlat sahibi olmanızı nasip etsin bir daha böyle acılar yaşatmasın. geçmiş olsun sevgiler...

canım basın sagolsun allahım kımseye evlat acısı yasatmasın bılırım cok kötu
bende gecen sene 7 aylık bebegımı kaybettım ama rabbım sabredınce ısteyınce yıne verıyo
allahım yardımcın olsun ınsallah en kısa zamanda saglıklı bebkler nasıp eder sana ve tum anne olmak ısteyenlere:Saruboceq:

Canım geÇmıŞ olsun rabbım sabır versın..ınŞallah en kısa zamanda gÜzel saĞlıklı bır melek gelır ve ÖmÜr boyu senınle olur..ÜzÜlme sen saĞlıklı olursan bebıŞde gelır

feyzacım bi daha gebe kaldığında mutlaka rahimağzını ölçtür canım...sende rahimağzı yetmezliği olabilir gibi geldi bana...

Rabbim sabır versin canım
Çok zor biliyorum bende 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim
fazla yaşamamıştı..

çok üzüldüm tatlım.. allah sabırlar versin..
inşlh tez zamanda yine meleğin gelir yerleşir göbüşine bu kez 9ay hiç bırakmaz annesini..

canım allah sana ve eşine çok sabır versin. rabbim tekrar evlat sahibi olmanızı nasip etsin bir daha böyle acılar yaşatmasın. geçmiş olsun sevgiler...

Canım geÇmİŞ olsun rabbİm sabır versİn..İnŞallah en kısa zamanda gÜzel saĞlıklı bİr melek gelİr ve ÖmÜr boyu senİnle olur..ÜzÜlme sen saĞlıklı olursan bebİŞde gelİr

Rabbim sabır versin canım
Çok zor biliyorum bende 6 aylık bebeğimi kaybetmiştim
fazla yaşamamıştı..

selected79 a,f hüzün yılı xtubisx barzey hepinizden allah razı olsun bana umut veriyorsunuz bende inanıyorum allahım evladınmı kucagıma almayı nasip edecek inşallah allahım herkezin evladını korusun ...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…