bebegim yok...

geldi canım çok şükür... sağolasın. merve söylemiş topiği, "inatla birgün anne olacağım".

evet söyledi aylincim...

feyzacım bi daha gebe kaldığında mutlaka rahimağzını ölçtür canım...sende rahimağzı yetmezliği olabilir gibi geldi bana...

sagol mervecim dedigini yaparımyerimseniben kısmet olursa allahım nasip ederse....

bende 11 haftalikken bebegimin gelisimi olmadigi kaybedenlerdenim.çok zor.6 yil bekleyisten sonra gelisti bebegim.ama elden ne gelirki verende rabbim alanda rabbim.bizden daha çok sevdiki meleklerimizi cennetine layik gördü.hayat herseye ragmen devam ediyor.tüm acilar bizim için.her zaman sükretmeliyizki allahim daha kötülerinden saklasin.sabirli olmanin ve tevekkül ederek beklemenin mükafatini vercektir rabbim.

çok dogru canım allahım bizlerin sabrını deniyor allahım herkezin bebegini kucagına almayı nasip etsin...:Saruboceq:

bu nasıl bir inanç ve metanet! beyaz melek ismin gibisin... biliyorum sana hiçbir şey teselli olmaz şimdi, aman güçlü olacağım diye de zorlama kendini yeri geldiğinde bırak, insanlara yük olacağını düşünme bugünler için varlar zaten...sakın sıkma kendini, güçlü olmaya zorlama...kendini çok da hırpalamaman dileğiyle..dualarımdasın...

allahım sabır versin gerçekten çok zor::1closedeyes::1closedeyes:

canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim dedigin gibi yapıyorum yeri geliyor annemle eşimle tartışıyorumÇok üzgünüm çoook yeri geliyor aglıyorum :sinifsinif: yeri geliyor gülüyor kaydirigubbakcemile3 müzik açıp zemuszemus oynuyorum kendi halimdeyim yani.. sizlerde benim duamdasınız...

canım başın saolsun ...umarım böyle bir şeyi bir daha yaşamazsın...bende bazen erken doğar diye çok endişe ediyorum...allah yavrularımızı zamanında kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder inşallah...

sagolasın canım allahım ne yazdıysa alın yazımızı görücez inşallah allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın stres yapma canım içini ferah tut aklına getirme dua et allahın izniyse kucagına alırsın inşallah...

yaa inanmıyorum çok üzüldüm ben, sabrına hayran kaldım çok güçlüsün. ınşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız.

canım benim teşekür ederim allahıma kafimi geleyim tabikide sabırlı olmam lazım beterin beteri var diyorum elden gelen yok inşallah güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle...

canım özelden de yazdım sana ama burdan da yazmak istedim burda yazdıklarını okuyunca seni toparlanmış buldum biraz olsun sevindim yine de güçlü ol fakat acını da şimdi yaşa ki daha sonra çıkmasın Allahın bir bildiği vardır mutlaka bizim göremediğimiz hayırlısı olsun canım hamile olduğunu öğrendiğimde nasıl çok sevindiysem şimdi de bir o kadar üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın

içimi acıttın... ama ne var biliyor musun?ALLAHIN DEDıĞı OLUR...ALLAH VERDı ALLAH ALDI DıYORSUNYAAA,ıŞTE BU ıNANCIN SANA YETER...HAKK hakkıyla bilir,bu senin sınavındı ALLAH BETERıNı YAŞATMASIN.mevlam sana yine evlat versin,sağlıklı sıhhatli eylesin inşaallah...beyazmelekim,evladın melek oldu,ve diğer dünyada da şefaatcin...bende ilk bebeğimi daha 10 haftalıkken kaybettim ve hep ALLAH VERDı ALLAH ALDI deyip inancımı yitirmedim...şimdi yine hamileyim.mevlam verdi...duam sanada yeniden versin...beyazmelek...canııımmmm....bugünlerimize şükür ki inancımız var öyle değil mi...?her zaman yanındayım...

Allah sabır versin beyazmelek sana ve bizim gibi bu acıyı yaşayan tüm annelere.seni çok iyi anlıyorum bende doğumdan sonra kaybettim bebeğimi.hep Allaha sarıl canım en iyisini yapıyorsun verende o alanda.Allah sabrını veriyor ilerleyen zamanlarda acın hafifliyor.Allah sabrının mükafatını veriyor sanada verecek inşallah kısa zamanda yeni bir bebek.öbür dünyadada alacağız inşallah sabrımızın imtihanımızın mükafatını.bizim gibi annelerin tek kurtarıcısı inancımız.benimde bebeğimi kaybettikten sonra yeni bir bebeğim daha oldu şimdi kocaman oldu teyzesi.bende seninle aynı acıyı yaşadım ama sonradan gelen bebeğimle günler su gibi akıp gidiyor.o bebeğimde kalbimin en güzel yerinde, öbür dünyalık şefaatçim olacak inşallah.seni candan kutluyorum bu inancını sakın yitirme.Allah çektiğimiz acıların sabrımızın mükafatını veriyor bu dünyadada bunu unutma.çekmeyen anlayamıyor bunu moralini bozacak olaylardan insanlardan uzak dur canım sana destek verecek insanlarla ol.hayata devam etmek zorundayız acısıyla tatlısıyla eşimiz için ailemiz için kendimiz için.yarın başına ne geleceğini kimse bilemez herşey insanlar için.bu dünya imtihan dünyası.dualarım seninle

evet canım seninle aynı gün öğrnmiştik hamile oldugumuzu aynı hastanenin farklı doktorlarına gidiyorduk bende rutbe yazında görünce çok şaşırdım
çok üzüldüm birde eş zamanlı gidiyordukya kötü oldu içim

allahım sabır versin sana
peki erken doğumun sebebi neymiş yani rahim ağzı kısalıgı filanmı yoksa farklı bir nedenimi var
benimde rahim ağzım normalden yarım santim kısa erken doğum riskim var doktorum istirahat dedi çok fazla dikkat edemiyorum ama şükür 30. haftayı geride bıraktım

canım arkadaşım çok sagol destek olman bile güzel allahım herkezin yüzünü güldürsün...

güzelim ne kadar güzel yazmışsın öyle okurken gözlerim doldu allahım hhiç kimsenin duasını geri çevirmez sadece sabırımızla bekliyeciz allahım ikinci evladına uzun ömürler versin...kucagına almayı nasip etsin benimde duam seninle :Saruboceq:

dedigin gibi rabbim bize sabır vermese biz nasıl kaldırabilirizki bu durumu mecburuz hayat devam ediyor tabikide bebegimiz her zaman kalbimizde allahım kimseye yaşatmasın
allah evladına uzun ömürler güzel günler geçirmen dilegiyle

amin canım erken dogum neden oldugu araştırılıyor bekliyoruz bakalım aman canım dikkat et kendine bak 30 haftya gelmişsin birazdaha sık dişini istirat et doktorunun dedigi gibi allahım sagsalim kucagıuna almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…