bebeğimde doğum lekesi olur mu

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
kuaförde makyajımı tazelemek için dibinde kalmış bi ruj vardı dedim erkek tarafından alırsın parasını ona nekadar para alınır ki dedi zaten dibinde kalmış bende tamam ozaman akşam yollarım diyerek ruju aldım kadın da kabul etti.sonra unuttum, bi ara aklıma geldi önemsemedim.şimdi de şehir dışındayım ve birdaha hiçbirzaman gidemiycem oraya.zaten düğün için gitmiştim.kadına ulaşmam imkansız gibi birşey.böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum.merak ettiğim o ruju geri vermek suretiyle almıştım.ama ben önemsemedim.acaba bebeğimde herhangibir doğum lekesi filan çıkar mı .ne yapmalıyım akıl verin lütfen.

Doğum lekesi genelde cannınız bişey istiyorda yiyemiyorsanız olur ama hak olarak geri vericem diye almışsınız bi şekilde onu ulaştırın

sizin verdiğiniz sözü tutmamanızla, bebekte doğum izi olması arasındaki bağlantıyı hiç anlamadım.
bırakın bu tarz batıl inanışları yahu.
bebeğe bir şey olmaz ama kadının hakkına girmişsiniz, borç varsa ödenmeli, söz verildiyse yerine getirilmeli, ödünç alındıysa iade edilmeli.
kadının numarasını bulun kargoyla gönderin parayı ya da ruju.

Gerçekten sen inanıyor musun böyle bir şey olacağına? :KK57: Kul hakkına giriyor sadece bu.

erkek tarafi biziz zaten. kaynımın düğünüydü.parayı kaynatam ödediği için oda bişey demez öyle şeylere.ama kadına ulaşamam artık çok üzüldüm gerçekten .hiç böyle huylarım yoktur oysaki. çok dikkat etmeye calışırım verdiğim sözü tutmaya

erkek tarafi biziz zaten. kaynımın düğünüydü.parayı kaynatam ödediği için oda bişey demez öyle şeylere.ama kadına ulaşamam artık çok üzüldüm gerçekten .hiç böyle huylarım yoktur oysaki. çok dikkat etmeye calışırım verdiğim sözü tutmaya

Der ya da demez sizin yine de söylemeniz gerekmez mi.
Ben babama bile sorarım söylerim.
Her defasında söylemene gerek yok demesine rağmen..

X