Çocuk Hastalıkları bebegimde epidimit hastaligi :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Arkadaslar bebegimde epidimit hastaligi cikti cok moralim bozuk. Hastanede yatiyoruz bu konuda bilgisi olan varmi

lutfen yardim etsin
:cry::cry:

O nasıl hastalık belirtisi etkilediği organlar falan

Cahilliğimden soruyorum belki halk arasında başka bir adı vardır

Çok geçmiş olsun

testislerin arka tarafında spermin olgunlaşıp hareket kazandığı bir organ var adı epididim. onu iltihabına epididimit deniyor. antibiyotiklerlede tedavi ediliyor. ağrı için ağrı kesici ve soğuk kompres veriyorlar. daha detaylı bilmiyorum ama.

Arkadaşım şanslısın 2 aylık bebeğin derdini bulmuşlar

Tedavi olur iyileşir en kısa zamanda ya bulamasalardı hastalığını deyip teskin et kendini

Gecmis olsun. Anlasilan tedavisi var ve tedavi goruyor. Allah dermansiz dert vermesin.

Çocuklar iyileşiyor ama anne kendini toparlayamiyor malesef. Iyilesecek bebeğin inşallah kendini yıpratma. Benim oğlumunda sünneti sorunlu geçmişti. Kanama olunca apar topar hastaneye gitmiştik gece yarısı, henüz 4 aylık ti. O geceyi unutamiyorum hala. Oğlum iyileşti ama ben sünnet fotoğrafına bile bakamiyorum hala. Annelik zor mesele :KK43:

Çocuklar iyileşiyor ama anne kendini toparlayamiyor malesef. Iyilesecek bebeğin inşallah kendini yıpratma. Benim oğlumunda sünneti sorunlu geçmişti. Kanama olunca apar topar hastaneye gitmiştik gece yarısı, henüz 4 aylık ti. O geceyi unutamiyorum hala. Oğlum iyileşti ama ben sünnet fotoğrafına bile bakamiyorum hala. Annelik zor mesele :KK43:

Valla ole cnm Allah hastanenin yoklugunu vermesin ama orayada dusurmesin. Cok zor insan hastalaniyor gercekten.

X