geçen haftakarda kardiyologa gitmiştim işte gördü hamile olduğumu ikiz olduğunu falan öğrendi neyse oğlana koymayı düşündüğümğz ismi sordu söyledim sonra kıza hangi ismi koyacaksınız dedi işte kararsısız şu şu isimleri düşünüyorum ama dedim. salak adam hangi kız ismini söylesem '' yivvvrenççç '' dedi. üstüne atlayıp parçalayasım geldi yemin ederim ama canım o sıra çok yanıyordu yoksa lafını verecektim. sonra da akşam haberlerine konu olurdum herhalde hamile hasta doktora şiddet uyguladı üzerine uçtu falan diye herhalde. zaten sinirli insanım hormonlarla beraber çılgına döndüm demek ben de
O adam da harbi densizmiş ama..Ne o yivvrenç falan.....
evet gerizekalının tekiydi ama onu mimledim ben bi ara uğrıcam yanına yine. ben canımla boğuşuyorum o salak geyik yapma derdinde. sonra zaten 184 ü arayıp şikayet ettim hem onu hem o hastanedeki başka bir acil doktorunu.
evet gerizekalının tekiydi ama onu mimledim ben bi ara uğrıcam yanına yine. ben canımla boğuşuyorum o salak geyik yapma derdinde. sonra zaten 184 ü arayıp şikayet ettim hem onu hem o hastanedeki başka bir acil doktorunu.
184 mü aranıyor şikayet için ? Öğrendiğim iyi oldu........
ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi
ne diye şikayet ettin çocuğuma koymayı düşündüğüm isme yivrenç dedi diye mi
ayrıca böyle internet ortamından milletin arkasından gerizekalı filan demek çok kolay.
yüzüne de gerizekalı dedin mi?
peki canım abartmıcam
üzülmüştüm geçer gibi oldu
adam çok sinir bozucu bi tipti sadece yivrenç dese neyse alaycı ve umursamaz tavırları yüzünden şikayet ettim pişman değilim. acildeki doktoru da hamilelerin kullanması yasak olan bi ilacı bana yazdığı ve benim bunu ilacın prospektüsünü okuduğumda anladığım için şikayet ettim.
Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.
Boş zamanlarınızı 184 ü arayarak geçiriyorsunuz sanırım.İlginç bir meşgale.
doktor dövenler bunlar işte..
doktor dövenler bunlar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?