- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
- Konu Sahibi Sirine_4553
bebeğim 3,5 aylık lohusalık döneminde kim bakacak derken şark görevinde eşim kayınvalidem bizimle birlikte geldi.2 aydır kayınvalidem bebeğime bakıyor.Anlaşamadığımız noktalar evde huzursuzluk yaşattığı günler oldu ama evladım için susuyorum.Eşimin maaşında icra var ben özel sektör çalışanıyım maaşım iyi.Yalnız bakıcı bu şark ilinde bulmak o bakıcıya gğvenip canımı emanet etmek beni öyle çok korkutuyorki .ağladığında kucağına alıp sevgi göstermeyecek belki bir odasına bırakıp evinin tv sini izlemeye evini temizlemeye devam edecek.ve bebeğimin kalbi delik iyi bakılması şart...işide bırakamıyorum.ki çalışmaya alışkın ve maddi durum sebebi ile çalışmak zorunda olan bir bayanım.eşimin şark süresi doldu sırf maaşım iyi diye kalalım istiyoruz.çünkü batıya gitsek kira derdi benim yeniden iş bulma sürecim çok zorlanırız.
Ya bebeğime bir şey olursa diye deli ye dönerim sanırım kayınvalıdem nisan ayında gidiyor.şimdi aktif bir bakcıı arama sürecine giremiyorum.o gitmeye yakın aramaya başlayacağım.annem gelemez tedavileri var.kayınvalideminde kızı doğum yapacağı için üç aydan önce gelemez o aradaki sürede napıcam bilemiyorum.ayın 23üne kadar karar vermem lazım ya kalıcaz ya gidicez.eşim gitme taraftarı değil.maddi durumumuzda yetersiz. bakıcıya çocugunu emanet eden anneler siz neler yaşıyorsunuz?
Ya bebeğime bir şey olursa diye deli ye dönerim sanırım kayınvalıdem nisan ayında gidiyor.şimdi aktif bir bakcıı arama sürecine giremiyorum.o gitmeye yakın aramaya başlayacağım.annem gelemez tedavileri var.kayınvalideminde kızı doğum yapacağı için üç aydan önce gelemez o aradaki sürede napıcam bilemiyorum.ayın 23üne kadar karar vermem lazım ya kalıcaz ya gidicez.eşim gitme taraftarı değil.maddi durumumuzda yetersiz. bakıcıya çocugunu emanet eden anneler siz neler yaşıyorsunuz?