Bebek Beslenmesi bebeğime ne yedirmeliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arvenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
4
0
36
İstanbul
merhabalar yeni üye oldum ama simdiden cok faydasını gördüm. benim kızım 3,5 aylık mamayla besleniyor fakat son günlerde cokcok zor yediriyorum. acaba 3,5 aylıkken corba falan veren varmı tecrübelerinize ihtiyacım var simdiden cok tesekkürler

3,5 aylık bebeğe çorba verilmez. mamayla beslendiği için en erken 4,5 aylıkken ek gıdaya başlarsın. o da yoğurt ve sütlü pirinçli kaşık maması gibi gıdalarla az az başlarsın 6 ayına doğru ancak çorbalara başlarsın. dönem dönem iştahsızlıkları olabilir, devam ederse doktora götür derim belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir

3,5 aylık bebeğe çorba verilmez. mamayla beslendiği için en erken 4,5 aylıkken ek gıdaya başlarsın. o da yoğurt ve sütlü pirinçli kaşık maması gibi gıdalarla az az başlarsın 6 ayına doğru ancak çorbalara başlarsın. dönem dönem iştahsızlıkları olabilir, devam ederse doktora götür derim belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir

mamayı atık begenmiyor olabiliceğini düsündüm aptamil 1 kullanıyorum. birde cok gazı oluyor yerken garıl gurul sesler geliyor karnından

ben bebeğimi mamayla beslemedim ama sindirimi kolay mamalar var onları bir dene istersen aptamilin de var sanırım gazını almadan da yatırma belki şiş oluyordur ondan yemiyordur

Back
X