Çocuk Hastalıkları Bebeğime yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Cuma saat 16:50 de bebeğim normal doğumla dünyaya geldi. 3 kilo 150 gram. 50 cm. 37+3 de dünyaya geldi. Doğumdan 3 saat sonra küvöze alındı. Şu anda hala orda. Yaş akciğer sendromu dendi. Solunumu olması gerekenden yüksek. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış. Ne kadar sürer bişey diyemiyorlar. 3-4 günde olabilir bir haftada yada 10 gün de sürebilirmiş. Ben perişan oldum onu öyle görmeye dayanamıyorum. Bizim için dua edin. Sütümde yok denecek kadar az. Geri kaçtı sanırım ağlamaktan. Çok şükür kötüye gitmiyor durumu ama anne olunca anlarsın dedikleri buymuş işte. Ona bişey olmasına dayanamıyorum. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? Nasıl seyretti ne oldu ne bitti? Bilgilendirirmisiniz beni

Allah şifa versin arkadaşim iyi düşün iyi olsun durumu iyiye gidiyormuş olumsuz düşünme bebeğin hisseder.

ALLAH sifa versin kardesim sen iyi olki bebisinde iyi olsun hastaneden cikinca guzel guzel sutler icsin uzulme....:KK15:

Hastaligi konusunda bi bilgi veremem ama dua ederim.
iyiye gidiyormus cok sukur. Evt anne olmak cok farkliymis birinin bebegine bisey oldugunda empati kurabiliyorsun. Allah sifa versin cnm. Dua et moralini yuksek tut.

Allah analı babalı büyütsün canım . Kuzenimin oğlu aynı senin bebişin gibi kuveze alındı ciğerlerindeki suyu atamamış. Makine yardımıyla su ciğerlerden atıldı. Sanırım 15 güne yakın hastanede kaldı bebek. Şükürler olsun şimdi tosun gibi maşallah . Biliyorum demesi kolay ama kendini üzme korkma hiçbirşey olmayacak allahın izniyle bebişine.

Rabbim acil şifalar versin. İyi düşünün, durumuda iyiye gidiyormuş maşallah,inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Acil şifalar versin allah .. siz şu süreçte kendinize dikkat etmelisiniz, çocuğunuzu kucağıniza aldığınızda ona yetebilmeniz icin lütfen olumlu düşünüp uzulmemeye çalışın.

Cuma saat 16:50 de bebeğim normal doğumla dünyaya geldi. 3 kilo 150 gram. 50 cm. 37+3 de dünyaya geldi. Doğumdan 3 saat sonra küvöze alındı. Şu anda hala orda. Yaş akciğer sendromu dendi. Solunumu olması gerekenden yüksek. Ciğerlerindeki su tam boşalmamış. Ne kadar sürer bişey diyemiyorlar. 3-4 günde olabilir bir haftada yada 10 gün de sürebilirmiş. Ben perişan oldum onu öyle görmeye dayanamıyorum. Bizim için dua edin. Sütümde yok denecek kadar az. Geri kaçtı sanırım ağlamaktan. Çok şükür kötüye gitmiyor durumu ama anne olunca anlarsın dedikleri buymuş işte. Ona bişey olmasına dayanamıyorum. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan var mı? Nasıl seyretti ne oldu ne bitti? Bilgilendirirmisiniz beni

Arkadasim hiic uzulme.benim kizim 34 haftalik dogdu.ayni problem vardi.biz artik prof olduk arastira arastira.kizim 10 gun kaldi.atlatir allahin izniyle sıkıntı yapma.ozel hastaneler devletten her gun icin para aliyorlar.bu nedenle hemen bitun bebekleri en az 10 gun tutuyorlar.ben kizimi gormeye gittigimde butun bebeklerin 10 gun olmadan cikamadiklarini gordum.biz 9. Gun istedigimizde sr bir gun daha kalsin dedi.ki kizim 3.gunden sonra gayet iyiydi.dogum kilosu da guzeldi.3150 g.dogmustu.kafana takma.allah sifa versin .kotu bir hastallik degil yani.

Arkadasim hiic uzulme.benim kizim 34 haftalik dogdu.ayni problem vardi.biz artik prof olduk arastira arastira.kizim 10 gun kaldi.atlatir allahin izniyle sıkıntı yapma.ozel hastaneler devletten her gun icin para aliyorlar.bu nedenle hemen bitun bebekleri en az 10 gun tutuyorlar.ben kizimi gormeye gittigimde butun bebeklerin 10 gun olmadan cikamadiklarini gordum.biz 9. Gun istedigimizde sr bir gun daha kalsin dedi.ki kizim 3.gunden sonra gayet iyiydi.dogum kilosu da guzeldi.3150 g.dogmustu.kafana takma.allah sifa versin .kotu bir hastallik degil yani.
Yaş akciğer sendromu muydu sizin de?

Üzüntünü stresini anlıyorum ama çabuk atlatılan bir durum,yakında çıkar merak etme.Sütünü arttırmaya çalış sen 2-3 saatte bir sağ

Allahım şifasını versin minik yavrunun... ben de dua ediyorum sizin için. Sağ salim kucağna alıcaksın insallah canım... üzülme minik bebeğin hisseder...

Evet aynisiydi.ttn.dedigim gibi hic caninizi sıkmayin.sadece sabirla cikacagi gunu bekleyin.ne rantlar donuyor bir bilseniz.bize devlette bir cocuk doktoru da anlatti hic sorun degil 3 gunluk bir sey dedi.
Bu arada sutunu hep sağ.kuzun ciktiginda onu emzireceksin unutma.yavrun iyi sen onu düşün.

Bu arada sutunu hep sağ.kuzun ciktiginda onu emzireceksin unutma.yavrun iyi sen onu düşün.
Sağıyorum hep artırmaya uğraşıyorum. O kadar tedirginim ki ona bişey olur diye yüreğim kuş gibi ancak anne olan anlar bu dediğimi. Çok çok farklı bi duygu bu. O iyi olsun başka bişey istemiyorum Allah'ın izniyle. Kurban olduğum Rabbim onu bize bağışlasın

X