- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi Ljubljanali
Benim akrabalarımdan birinin çocuğunda da aynı sıkıntı vardı yara bandı geçirdi demişti denemekte fayda var bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemek bir şey kaybettirmez zararı yok kiKuru fasulyeyi göbek deliğine yapıştır diyen de oldu ama ilk duyduğumda saçma geldineden denemedim ki diyorum şimdi. Bir dahakine mutlaka deneyeceğim.
Uyuduğu zaman kusmak için uyanmaz zaten uyandıktan bir müddet sonra kusabilir.Doktora bundan bahsetmiştim 3-4 ay önce fakat reflü olabileceğini söylememişti araba tutuyor sanırım demişti. Bilmiyorum aksine uyuduğu zamanlarda daha rahat oluyor![]()
Göbek deliğine bant yapıştır hava almazsa iyi geliyor, eline tuzlu kraker tarzı bişey versen o da iyi gelir bende çok nadir oluyor araba tutması bunları yapmıştım bide araba içindeki kullanılan koku vs ye dikkat edin onlarda aşırı etkiler kusturur.Kızım 11 aylık, 6. Ayından beri 1-2 saatlik araba yolculuklarında bile çok kötü oluyor. Terlemeyle başlıyor, huysuzlanıyor ve sonunda kusuyor. Araba tutuyor sanırım. Bulunduğumuz yerde çocuk kardiyologu yok o yüzden mecburiyetten yapıyoruz seyahatleri ama ona da bize de eziyet oluyor yolculuk. Bebeği bu kadar küçükken aynı sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı acaba ya da ilaç kullanan var mı?
Yara bandı ve fasulye de işe yaramadı mıaklimiza gelen ve soylenen her seyi denedik hic bir ise yaramadiartik gitmiyoruz
Ya şimdi hatırladım, çocukken bir kere Pendik’ten Bahçelievler’e kusmadan gelmiştim. Bileğime siyah lastik takmışlardı. Tutar gibi olmuştu ara ara ama kusmamıştım. Numarası ne bilmiyorum ama işe yaramıştı neticede. Evet SUV kasada ben de çok rahatım, kocamın aracı öyle, boz ayıdan hallice anca sığıyor umarım satıp ufak bir şey almazAy evet ya. Ben küçükken de çok kusarmisim arabada. Şimdi olmuyor ama tutuyor. Beni ne etkiliyor keşfettim artık. Mesela normal arabalar üstten basık olduğu için beni tutuyor. Büyük/ tavanı yüksek taşıtlar tutmuyor. Önde oturmak da mahvediyor mesela. SUV seviyorum ben onda bir şey olmuyorşimdi büyük oğlumu da tutuyor bana çekti herhalde. Fasulye yutturuyorum, çöp kovası koyuyorum arabaya, torpido gözünde bir avuç fasulye var
![]()
Onun mantığı göbek deliğinden hava almaması mı yani?Göbek deliğine bant yapıştır hava almazsa iyi geliyor, eline tuzlu kraker tarzı bişey versen o da iyi gelir bende çok nadir oluyor araba tutması bunları yapmıştım bide araba içindeki kullanılan koku vs ye dikkat edin onlarda aşırı etkiler kusturur.
yok kurufasulyeyi denemedim .ilk ilaclarla basladim ben denemeye sonlara dogru Allah ne verdiyse yaptik ama buyudukce gecer dediler bekliyorum .artik eziyet gibi oldu iyice .yarim saatlik arkadasa oturmaya giderken mola verdik kustu diye .hc bir yere gidesim gelmiyor artikYara bandı ve fasulye de işe yaramadı mı![]()
Ben birkac kere otobüste fenalaştım. 2-3 aylık hamileydim birinde. Okula yetişmem lazımdı dehşet bir trafik vardı otobüs tıklım tıkış. Mecbur indim. Ee okula gitmem lazım biraz yürüdüm. Geri dönsem dönemem. Okula da gidemem yürüyerek. Epey uzak. Taksi yok otobüs yok. Sorumluluk sınavları var sınava yetişmem lazımYa şimdi hatırladım, çocukken bir kere Pendik’ten Bahçelievler’e kusmadan gelmiştim. Bileğime siyah lastik takmışlardı. Tutar gibi olmuştu ara ara ama kusmamıştım. Numarası ne bilmiyorum ama işe yaramıştı neticede. Evet SUV kasada ben de çok rahatım, kocamın aracı öyle, boz ayıdan hallice anca sığıyor umarım satıp ufak bir şey almaz
Kardeşimin acemi birliği için Çanakkale’ye gittik, kusmamıştım ama tutmalar oldu ara ara, nefes egzersizi işe yaramıştı. Yani her an olabilir bu kusma durumu bizim gibiler için![]()
Evet benim bildigim öyleOnun mantığı göbek deliğinden hava almaması mı yani?