Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin
Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
herkese merhabalar, yaklaşık bir haftadır giremedim çünkü 12 nisan günü bebeğimi kucağıma aldım. çok yaramaz bir kızım olduğu için bir türlü fırsat bulup yazmadım. Ama çok güzel bir duygu Allahım herkesi sağ salim bebeğine kavuştursun :)
Kızlaaarrrrr biz de evimizdeyiz cimcimemle
17 Nisan 01:50'de dünyaya ingaaaa dedi Sare bebeğimiz. Öyle güzel ki..
Ana-kız-baba-kayınvalide hepimiz iyiyiz çok şükür :)
16 Nisan 15:30da hastaneye yatışımız yapıldı. O vakitlere kadar doğal doğal sancılarımın ve açılmamın artmasını bekledik. Sonunda istenen kıvama geldik ve 13 dakikalık uğraşlarla normal doğumla dünyaya geldi bebeğimiz. 3.550 gr
Doğum hikayemi yazamıyorum şimdi, epey uzun ve biraz da komik oldu
Yorucu bir doğumdu epidural falan da olmadık. Güzel sonla bitti şükürler olsun.
Topiğimizde çok az kaldı bebişine kavuşmayı bekleyen, dualarım sizinle kızlar. Hayırlı ve kolay doğumlar olsun inşallah.
Not: Serdar Ortaç'a benzeyen bir kızım var :111::111:
Bir deee kızımın gür gür kara kara dik dik saçları var
kızlar biz eve geldik.mesajlarınızı bilgisayardan da okumak istedim ve duygulandım okurken.ne çok şeyi paylaştık burda doğumumu paylaşmak da kısmet oldu darısı sırasını bekleyen tüm arkadaşlarıma.gelelim doğum hikayemize....
cumartesi gece mide ağrısı şikayetiyle acile gittik.sandık ki önceki tedavinin aynısı uygulanınca geçecek nerde neler denediler sabaha kadar banamısın demedi beni kıvrandırdı durdu.sonra kan tahlili yapıldı ve yüksek çıkan bir değerim sonucu kalp doktoru geldi apar topar ve beni muayene etti ama çok şükür kalple ilgili bir sıkıntı yoktu.neysesabahı ettik bu şekilde.bir taraftan acildekiler durmadan kendi doktorumu bilgilendiriyorlar o da yatırın demiş ben gelip bakıcam.sonra öğlene doğru doktor geldi ogelene kadar nst takibi yapıldı bir tanesinde kızımın kalpatışları yüksek çıktı ama doktorun kendisi yaptığında normal çıktı buarada kan tahlillerinde benim enzimler yine yüksek çıkmış bu yüzden o gün dahiliye doktoru da geldi beni muayene etti.hemen müdahale edilmesini gerektiren birşey olmadığını söyledi.kendi doktorum yarın sabaha kadar nst takibi yapalım sabah tahlilleri yenileriz karaciğer ultrsaonu çektirirz duruma göre ya bebeği alırız ya da 3 günde bir bu şekilde takibini yaparız dedi.ikinci seçeneği söyledi ama ben orda anladım aslında bebeği almaya karar verdi de beni heyecanlandırmamak için kesinleştirmedi.neyse ben yine 2-3 saatte bir nst ye bağlanıyorum kalp atışlarımız hep 170 -180 arası değişiyor.en son 11 de bağlandım aynı şekilde hemşire doktora sonucu söylemiş doktor hemen yeni bir nst istemiş 5 dakika geçmemişti ki ben tekrar nst ye bağlandım sonuncusu bitti bu arada saat 12 olmak üzere doktorum bana 12 den sonra aç kalmamı söylemişti ben de son birşeyler atıştırayım dedim ama fırsat kalmadı hemşire 2 dakika sonra ameliyat önlüğüyle birlikte acil sezeryana alınacağımı söylemeye geldi.şaştım kaldım iyiki de öyle oldu ne korku hissettim ne de başka birşey 10 dakika sonra ameliyathanedeydim yine bir 10 dakika sonra kızım dünyaya geldi ben de işim bitince kızımın yanına çıkarıldım.spinal sezeryan oldum korktuğum kadar değilmiş belde iğne yapılmasından korkuyordum ama diğer iğnelerden nerdeyse hiçbir farkı yoktu.sadece ilk ayağa kalkma çok zordu o da olacak o kadar ama sabah ki halimle öğleden sonraki ve akşamüstü çok farklıydı hızlı birşekilde iyileştim.ayağa tek kalmaya tuvalete yalnız gitmeye başladım tabii hala ameliyat yerim hareket ederken acıyor ama çok şükür diyorum çünkü hiçbir acı kızımın sağlığından önemli değil.normal isteyenlerden biriydim ama kısmet değilmiş sorsalar hala normal olmak isterdim dediğim gibi sıkıntılarım oldu sezaryenle ama sonucu için gerçekten değer.sütüm hala istediğim gibi değil ama kızım emiyor çok şükür.umutla artacağı günü bekliyorum.
sizler de iyisinizdir inşallah.fırsat buldukça geçmişe bakmaya çalışacağım
hayırlı olsun canımcım.allah analı babalı büyütsün.sağıp biberonla verebilirsin.
Cnmm caprol var bnde ates dusurucu istersen al sende.ishal icin henuz arastirmadim.biz 2 miz buara kayinvalide cekistiriyoruz ne yazikki.aslinda kndisi cok iyi ark.larm hep nasl die sorar falan ama yaptigi iyilikleri anlatmasi vs. Cok soguyorum iyice.esim sik gitmez ben gidelm derim.simdi bnm de demeye dilim gitmiyr.gecen hergn yrm sa getirin goreyim dedi.esimle cok gulduk o an cumlesiyle beraber.cook sasirdim oyle virvir yapan kaynanalardn dgl belki ama bu cumle bile snir etti beni.eltimin suan olmuyor bebegi surekli hadii diyor o bnden once evlendi.istemiyoruz diyor o da.ben d birgun dedim bnm yanimda birdha hadi deme insan ister istemez uzulur.yoook Ada gibi kmse olamaz kac tane olsada tmmm bnm icin guzel cumleler gibi gorunsede sinir oluyorum cunku kizcagiz da uzulmesin vs. Die.o bizi hep ovuyor ama ben Ada dogdugundn beri Sikildim maalesef kendisinden.yoksa her yondeeiyi cook verici biri ama ......
abla olarak ne dersn.neye sukrediyoruj biliyormusun boyle ana agzina bakan biri dgl esim.ben kendi annem bile olsa karistirmam isime Ada konusunda falan.ztn o bilio beni hic agzini acmiyor ben cok arastirdigimdn herseyi.aslinda bnm iyi mi bilmem ama bir huyum var ben neye kizsam hemen soylerim yada oluru yksa hemennn hyrrr derim.eltime diyorum vallw bravo sen cok sabirlisin hep gulytyorsn herseye diyorum.aslinda eskiden byle dgldm eltim kayinvalidmle ilgili knstkca cok sogudum.kotu bir huyum var soguyunca isinamiyorum tekrar.esime de diyorum yaa kotu sey yapiyor bana anlatiyr bana anlatinca ben cok soguyorumortada olay ykken ne kdr da konusmaya ihtiyacim varmis sana yazinca anladim:)))
sana bu konuda mes attım canımcımmm
yarın kavusuyorum kızıma ınsallah.duaalrınızı eksık etmeyın kızlar.hepınızı cokk opuorum..en kısa zamanda bılgı aktarcam sızlere..
ayyyy evet kuzum yaaaaaa...ne beklıo benı hıc bılmıorum..heyecan hat safhada amanınnn:))Golgemmmmmmdiriiim diriiimmmm sooooooon gunnnnhatta 24 sa. Bile yooook artik))))
aaldınmı msj ımı
Bebeği ilk ne zaman yıkadınız kızlar? Göbeği düşsün diye beklemek şart mı?
yarın kavusuyorum kızıma ınsallah.duaalrınızı eksık etmeyın kızlar.hepınızı cokk opuorum..en kısa zamanda bılgı aktarcam sızlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?