Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Normal dogum yaptim kizim 3.460 gr 48 cm dogdu iyiyiz cok sukur alttan dikislerimde acima var biraz
kizim emmiyo maalesef meme ucum olmadigi icin dua edin benim icin

canım gözün aydın, snde kavuştun mis kokulu yavruna allah ikinize sağlık versin. tebrik ederim..
gögüs ucu küçük ise pompa al canım sütünü sağıp onu biberonla verirsin...
allaha manet ol.

küçük yaramazınla berber güzel günlere inşallah. tebrik ederim. allah sğlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin inşalla...

serdar ortaç a benzeyen kızını gözümde canlandıramadım bir türlü en kısa sürede resim bekliyorum senden merak ettim valla... tebrik ederim allah sağlık versin sizlere

zor bir doğum ama ne mutlu sana bebişin dünyada. allah sağlık versin mis kokuluna ve sana.. allaha emanet olun...

sana bu konuda mes attım canımcımmm

merhabalar arkadaşlar,
öncelikle minik melekleri öpüyorum, çıtır anneleri de tebrik ediyorum
bende bugün yine kontroldeydim. kızımın durumu iyi çok şükür, baya da aşağıya inmiş..
doktorum çatı muayenesi yaptı ayrıca, normal doğum için şimdilik müsaitsin dedi, beklemedeyiz yani. kızım kendi gelmek isteyenekadar tabi 6 mayısa kadar bekleyeceğiz. fakat doktorumun tahminine göre 1 hafta 10 gün içinde gelebilirmiş prensesim :)
bende normal istiyorum zaten ama bi yandan da korkuyorum nasıl olcak diye. normal olanları görünce de bi cesaret geliyor bana..

yarın kavusuyorum kızıma ınsallah.duaalrınızı eksık etmeyın kızlar.hepınızı cokk opuorum..en kısa zamanda bılgı aktarcam sızlere..

Son düzenleme:
Golgemmmmmmdiriiim diriiimmmm sooooooon gunnnn hatta 24 sa. Bile yooook artik))))

Ayyyy hepinize tek tek yazdım yazdım yollarken bağlantı hatası oldu gitti hepsi Toptan tşk etsem ayıp olmaz dimii

Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için teyzeleri Amin inşallah..

a.sahin Tebrikler canım gözün aydın. Maşallah bebeğine Sıkıntıların da tez zamanda geçer inşallah.

Br_ak Senin yaramaz daha aceleci çıktı desene :) Gözün aydın canım tebrikler

golgemmm Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımm

love_honey Sütün bol bol olsun inş canım. Ben emziriyorum ama ne kadar geliyor bilmiyorum :44:
Bahar'da yaptım doğumu, memnun kaldım çok şükür. Bi de kocacımın bi akrabası denk geldi o gece, nöbetçi ebe asistanıymış.
Senin de sıkıntıların geçsin inş.

Hepimizin kucaklarının dolu olmasına çok az kaldı

Bebeği ilk ne zaman yıkadınız kızlar? Göbeği düşsün diye beklemek şart mı?

Bebeği ilk ne zaman yıkadınız kızlar? Göbeği düşsün diye beklemek şart mı?

canım, öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun, Rabbim tüm hayatı boyunca ona sağlık versin.. biz düştükten sonra yıkadık ama sana tavsiyem silebilirsin.. öptüm

canım, maşallahhh rabbim her zaman size sağlık ve mutluluk nasip etsin. güle güle büyüt bebeğini..

canımmm, kolay ve güzel bir doğumla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah... hadi haberlerini bekliyoruz ona göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…