Doğuma Hazırlık Bebeğimi beklerken...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
maşşallahh maşşalllaahh kızlar forumumuz epey bir kanlanmış canlanmış:)) yavrularına kavuşan annelerimiz Allah her daim birbirinizin yanyana kılsın sizi hayırlı uğurlu olsun kavuşacak annelerede Allah bir nefeste sezeryanlı annelerede ağrısı az sütü bol doğum nasip etsin...

gölgem gözüme carptı canım son gün beklemek insanı bir tuhaf yapıyor yanş ne yerde ne gökte hissediyorsun kendini Allah tamamına erdirsin inşallah...

biz yoktuk bayadır kızımla uğraş ev yemek işgüç zaman yetmiyoooooorrrrr artık kendim insanlıktan cıktım valla akşama kadar pijama üzerimde kocamın gelmesine yakın umutsuz ev kadını görüntüsünden cıkayım diyorum zorla sizin nasıl gidiyor kızlar martim elemsu kadifegül permers yesimm yamurabat aklıma gelen gelmeyen tüm taze annelerrr....

dün kızımın kontrolü vardı teyzeleri çok şükğr doktor iyi dedi sütümğn az yada yaramadığından korkuyordum ama 2 haftada 550 gram almış boyu 4 cm uzamış gayet iyi dedi doktor rahatladım çok şükür Allah hepsine sağlık sıhat versin..

bu arada ben bu tickerı beceremiyom uygun formatta değil diyoooooo nasıl yapıcam anlamadım gitti hepsindende denedim ama hep aynı uyarı çıktı..:44:

ayyy canım, ben de özledim seni.. nerelerde bu kızz diyordum. benim yanımda annem ve k. valide dönüşümlü kaldığı için daha rahatım. ev işi yemek vs. onlar yapıyor, ben sadece bebekle ilgileniyor ve fırsat oldukça uyuyorum. ama pijama modu bende de geçerli ama. sadece onlarda rahat ediyorum napimm? benim de bebiş kilo almıış yaklaşık o kadar ben de sevindirik oldum sütüm yaradı diye.. inşallah böle devam eder..
gaz sıkıntın var mı, ya da pişik? pişiğe çözüm buldum ben. sorarsan yazarım canım..

canım, o uzun linki komple yapıştır ama sonra benim sayfamdaki kadar olan bölüme kadar sil.. sadece o kısmı bırak ve kaydet. ben öle yaptım..

heheeee valla ne sanslısın benim kayın valide altta ama 1 haftadan sonra kendin pişri kendin ye moduna dönük ne kadar erken o kadar iyi bende düzenimi kurmaya başaldım yavas yavas. uydumu elden ne gelirse işte gündüz uykumuz iyide gece asker gibi dikiyor beni..
canım bende özlüyomda fırsat olmuyor işte bilirsin malummm..
ben dün pişik varmı dedim hafif kızarık gibi geliyordu normal ten rengi bu dedi ama özellikle gece yatmadan önce artık uyandırma dedi çünkü 3-3,5 saat uyuyabilir kilosu artıkça normalmiş uzun uyudu saatlerde mustella sür dedi...

gaz içinde colic end diye bir şurup verdi tamamen bitkisel birkaç gündür başladı çünkü zorlamya gazı cok gazı olursa yani saatlerce ağlar uykuya geçemezse diye bir fititl verd birde yine normalin üstüne çıkarsa diye gazı bağırsak kültürüymüş bir kaşıkta bunda verirsin dedi hepsi özel ilaçlar sgk nın vermediği şimdilik şurup yetiyor ama artarsa diğerlerinide kullanıcaz....
senin nasıl oldu canım gaz kaka durumu... bu arda yediklerinden etkileniyormus bebek katkılı şeyler yeme dedi ban çikolata dır ıvırdır zıvırdır... birde balık yağı al dedi bu aylarda bebğin beyin gelişimine katkıda bulunuyormuşş..

senin tairifnide merakla bekliyorum canım..

sana yazdıktan sonra benim paşanın kaka seronomisi vardı.anca bitti...buna çözüm bulamadım daha. bize de sab simplex verdi dr. ama çok sık vermiyorum. daha başındayız çünkü. bizimki baya pişik oldu. hergün popo yıkandı kremlendi. sonuç çok şükür.. olay popunun yıkanması canım. ne kadar silersen sil yıkmak kadar etkili değil. sebamed de şimdi işe yaradı bizde.

bende 40 ımdsan sonra yalnızım.. bakalım nolacağız artık

pijamalılar ordusu olduk desenıze,ben az önce kahvaltı yaptım valla,bugun annem gelmedı hem bebek hemev madara olduk valla :111:

pijamalılar ordusu olduk desenıze,ben az önce kahvaltı yaptım valla,bugun annem gelmedı hem bebek hemev madara olduk valla :111:

paşa omzumda uyuyoooo, bağır açık, saç baş kaş o biçim... bebek görmeye kimse gelmesin mümkünse bu arada geçen de laf attım sana görmedin dünürüm
,

evt canım en güzeli ama ben cok batırısa yıkıyorum malesef cesaret edemiyorum banyoya sokmaya tek başıma . bitkisel olduğundan surup günde 2-3 kez verebilirsin dedi bana içeriğini okudum bebeği rahatlatıcı etkiside varmış kimyon gaza cok iyi geliyormus sen kimyonlu seyler yemeye calış..

bende kaşlarımı aldım azcık azcık bizim kız banyo yaptı uyudu maşallah ama ev ayne duruyor kalk gidelim diyor valla mıyıklamayada başladı yavas yavas yarım saat sürmez uyanır ... bu arada canım ben anlamadım nasıl yaptığını azcuk detyalı anlatsana....

kahvaltımııııı o hangi öğün oluyorduuuu hafta sonundan sonuna söyle yumurtalı ballı kahvaltı ancak yapabiliyorummm...

elemsu sende kilo kaldımı zaten cok azdıyaaa.

bende 6 kilo kaldı daha giden yok sabitlendim. 7 si gitti 10 günde neredeyse bende sevinmiştim hepsi gidiyor diye

doğum çizelgesi yaptığımız lilypage ı aç, birthday olanı tıkla. bebeğin d. tarihini girip yine çizelge ve bebek seçip son adımda html var forumlar için, onu kopyala ama profilinde yapıştırdıktan sonra ilk kısma kadar sil , sadece
http://lb1f.lilypie.com/ux17p3.png şu kısmı bırak ve kaydet.

Lilypie - First Birthday ticker details burdan yaptım canım

ayy yaptım oldu valla canım martimcim sağolasın yoksa dahhhhaaa çoooooooooooooooook uğraşırdım.. mersi canıcım. benim kızcım pırt atmaya calışıyor kıpkırmızı oldu kuzum uyanır uyanıyor gibi yüzüme maske yapmıştım uyanmadan yıkayım.şimdilik çıkıyorum cok cok öpüldnüz kendinize iyi bakın anacıklarımmmmm...

paşa omzumda uyuyoooo, bağır açık, saç baş kaş o biçim... bebek görmeye kimse gelmesin mümkünse bu arada geçen de laf attım sana görmedin dünürüm
,
AAY BEN DE AYNI MODDAYIM PIJAMANIN ÖNU HEP AÇIK VALLA
ben görmemişim kuzum ya gözumden kaçmış ne dedıydın :44:

ay gıtımıyo benım kılolarım 5i gitti 5 i kaldı çok mutsuzum

çok sevindim senin adına inşallah yaşadığı yaşayacağı sadece bu olur başka sıkıntı yaşamazsınız annesi. çok güzel günler başlıyo senin için...

AAY BEN DE AYNI MODDAYIM PIJAMANIN ÖNU HEP AÇIK VALLA
ben görmemişim kuzum ya gözumden kaçmış ne dedıydın :44:

aman eliemcim dikkat et üşütme kendini. göğüsler sırt omuz sıcak olacak bebek üşütür yoksa diyolardı inanmıyordum.dün gece temiz picama bulamadım emzirme rahatlığı için askılı bady giydim odada sıcaktı ama canım kızım sabahtan beri mızırdanıyo karnı ağrıyo ve bi kaç kez kustu.sütümü üşütmüşüm( şimdi çift kat çorap ve yelek var kombi yanan evimde. aman dikkat edin amaannn....

ay gıtımıyo benım kılolarım 5i gitti 5 i kaldı çok mutsuzum

kız çatlatma bizi doğum yaptın topu topu 5kilo kaldıda ona mı üzülüyorsun? dur daha yeni başlıyoruz emzirmeye düzenli beslenirsek yani aşırı abartmazsak illaki veririz...

ay ne güzel oldu topikimiz hamilelik çizelgeleri bebek çizelgelerine döndü...
doğurmayan kaldı mı?
a.şahin vardı bekleyen zamanı gelen var mı haberiniz?

bu aradaa emziren anneler huuu sizlere sesleniyorum...
-nasıl besleniyorsunuz gaz yapmasın diye yemedikleriniz neler? ben yiyecek bişi bulamıyorum ya gaz yapar diye korkuyorum.
-süt için günde ne kadar su içiyorsunuz? su içmek dışında sütünüz olsun diye yaptığınız birşey var mı?
-bebekleri ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz bidee siz mi yıkıyorsunuz?
-son olarak doğumdan sonra ne kadar kilonuz gitti...ne durumdasınız

Kuzucuklarim hepinize kocaman merhaba.ben iki haftadır evdeyim ama fırsat bulamadım girmeye. Herkes iyi sanırım.bebeklerine kavuşmuş tüm anneleri canı gönülden tebrik ediyorum.allah sağlıklı sıhhati uzun ömürler nasip etsin.

Ben nasılım,ne hissettiğimi bilmiyorum.kalbim kut kut sürekli.heyecanlimiym nasılım bilmiyorum.yarin sabah kısmete 8 de epidural sezeryenimiz olacak. Dualarınızı esirgemeyin.surekli ağlamalı bir Halim var.hepinizi kocaman öpüyorum.kendinize cok iyi bakın.bebislerinizide kucaklıyorum mis mis..

ay nasıl bir heyecan o beklemek... hadi hayırlısı hazırlıklar herşey tamam mı fotograf makinesi kim çekecek iyice ayarla en güzel anlar o karşılaşma anı özellikle... benim doğumda gözümden tek damla yaş gelmedi çıkıpta kızımla eşimi yan yana beklerken görünce nasıl hüngür hüngür ağlamıştım sevinçten.dualarımız seninle...bu arada göğüs ucu kremini unutmaaa çok çok çok önemli hatta şimdiden bol bol sür:))

Yarın sabah aynı dakikalarda doğumda olacağız seninle
bebeklerimizin yükselen burcu bile aynı olacak:)

Benim senden farkım heyacanım hala yok. İlkinde bende senin gibiydim. 3. de kimbilir nasıl olurum :)

Aslında bu sefer daha farklı olacak ilkinde normalden genel sezoya döndüğüm için eşim girememişti. Bu sefer çok istekli olmasa bile girecek beni yanlız bırakmamak için. Ailelerimize de saat 10 dan önce gelmeyin kendimi toplayayım biraz dedim. Annem zaten oğlana kahvaltı yaptırıp kreşe bırakıp öyle gelecekler. Oradan işleri varmış. Eşimin annesi 10 da gelip 12 de gidermiş kursu varmış hanımın. İlkinde çok yanlız bırakıldığım için çok bunalımlar yaşadım. Şimdi hiçbirini umursamıyorum. Önemli olan tek şey benim ailem ben eşim ve 2 oğlumla olan huzurum.

Son düzenleme:

Kizlarrrrrrr ikinizede simdidennn gecmis olsun dileklerimi iletmek istedimmm.sonunda sizzzz de kavusuyorsunuz cokkkkk sukurrrrrr Fundacim senin gerginligin birde kizini evde birakip gideceksin belkide ondan kiyamammm,opuyorummmmm kocamannnnnn canimmm.haberlerinizi bekliyoruzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…