bebeğimi kaybettim 30 haftalık 1 haziranda sezeryan oldum sezeryandan 3-4 ay sonra hamile kalan varm

szrysm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
27
3
32
sezeryandan sonra 3-4 ay içnde hamile kalan varmi lütfen yardım edin sorun oluyomu dikilşlerde

sezeryandan sonra 3-4 ay içnde hamile kalan varmi lütfen yardım edin sorun oluyomu dikilşlerde
basinsagolsun canim bende 5 haziranda sezeryanla dogum yaptim 34 haftalikti kizim ama 3gun kuvezde kaldi kaybetrik melegimi rabbbim bize sabir versin insallah benim dr um 3 ay sonra gebelik dusunebikirsin dedi insallah eylul gibi düşünüyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Basiniz sagolsun.bende ekim 2014 te 33 hftlik sezeryanla dogum yaptm ve kaybettim.ilk baslarda o acıyla hemen istiyosun ama biraz zaman gecince daha saglikli dusunebiliyosun..ben tam 5 ay sonra plansiz sekilde tekrar hamile kaldim.suan hersey yolunda deniyo ama beni tatmin etmiyo..hep bi korku..u.arim ayni seyi yasamayz..herkesin hakkinda en hayirlisini versi.
n Allahm

Basiniz sagolsun.bende ekim 2014 te 33 hftlik sezeryanla dogum yaptm ve kaybettim.ilk baslarda o acıyla hemen istiyosun ama biraz zaman gecince daha saglikli dusunebiliyosun..ben tam 5 ay sonra plansiz sekilde tekrar hamile kaldim.suan hersey yolunda deniyo ama beni tatmin etmiyo..hep bi korku..u.arim ayni seyi yasamayz..herkesin hakkinda en hayirlisini versi.
n Allahm
Merhaba rabbim kimseye yasatmasın evlat acısını.hamileliğinz nasl gecti acaba rabbim bizleri tekrardan güldürsn insallah hayrlı saglıklı evlatlarla

X