Bebeğimin bezindeki kırmızılık..

EsrArtun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
44
7
38
4 aylık oğlumun bezinde iki damla kan lekesi gordum, neden olabilir acaba?? Cok moralım bozuldu yardım edebilirmisiniz

Ama küçük çişinde vardı kakasını yapmamıstı kan gordugumde ay aksam aksam sınırlerım bozuldu, cok tesekkur ederım sizede zaman ayırıp cvp verdiginiz için

Canm bnce takip et paartesi doktora gitur durumu an lat ama takip et kesinlilee gecmis olsunn

4 aylık oğlumun bezinde iki damla kan lekesi gordum, neden olabilir acaba?? Cok moralım bozuldu yardım edebilirmisiniz

canim kan lekesi nasildi. buyuklugu ne kadardi. Kipkirmizi 2 tane yogun damla mi ? yoksa silik 2 mercimek tanesi kadar mi. Rengide onemli. Kirmizi gibi mi ? yoksa kahve rengi mi? Suyla karisip rengi acilmis gibi mi ?

Suyla acılmıs gibi yani acık kırmızı turuncuya yakın, mercimek kadarlar diyebilirim. Doktorunu aradım kan degıldır kristallerdir dedi. İştahsız buaralar cok zor emiyor yada mamayı cok az yiyor. Beslenme azlıgından olmustur dedi pek onemsemedi. Birde 3. Gunun deyız kabız oldu, napıcam bilemedim

Suyla acılmıs gibi yani acık kırmızı turuncuya yakın, mercimek kadarlar diyebilirim. Doktorunu aradım kan degıldır kristallerdir dedi. İştahsız buaralar cok zor emiyor yada mamayı cok az yiyor. Beslenme azlıgından olmustur dedi pek onemsemedi. Birde 3. Gunun deyız kabız oldu, napıcam bilemedim

o zaman kabizliktan olabilir. Fazla ikinmaya calistiysa o zaman oyle minik kanama catlama olabilir. Biraz daha sivi seyler vermeni oneririm. Su falan ver fazladan ne biliyim muz fazla verme, armut ver onun yerine. Birazcik portakal suyu verebilirsin. Erik kurusu yerse biraz biraz yumusak yerlerinden ver. Ogun olarak makarnali corba ver ama kati patates puresi tarzi verme. Gecmis olsun

turuncuya yakınsa kan değildir. oğlumda da olmuştu doktor kan değil, önemli değil demişti . ama oğlum kaç aylıktı ve nedeni için ne dedi hatırlamıyorum. altı aydan küçüktü ve doktorumuz önemsiz dedi hatta ben o bezinin fotoğrafını çekip doktora göstermiştim.
kabızlığı içinse karnını ve kasıklarını zeytnyağıyla yumuşak bir şekilde masaj yaparak ov, poposuna da zeytinyağı sür. banyo yaptırırken karnını bebe sabunuyla hafifçe bastırarak ov

Cevabınız için tesekkur ederim bizim doktorumuzda aynısını soyledı. O gunlerde iştahsızlıgı vardı az beslenmekten olmustur daha cok emzır dedı. Buna dıkkat etmeye calısıyorum ama o haftadan sonra beslenmesı gereken mıktardan ( mamada veriyorum sutum cok az, bazı gunler olmuyor bile) daha az beslenmeye basladı ve oylede gidiyor. Cogu zaman mamasının tamamını doktugum oluyor. 5,6 saat hıc yemeden duruyor ama aglamıyor huysuzlanmıyor. 3,5 aylık oldu belkı ihtiyac duymuyordur diyorum ama internette yazan gunluk beslenme mıktarının belkıde yarısını yada daha azını alıyordur. Bilemiyorum neden bole oldu

X