Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yapmadi, ay cok korkuyorum netle ilgili bu durum kizlar
4 aylık oğlumun bezinde iki damla kan lekesi gordum, neden olabilir acaba?? Cok moralım bozuldu yardım edebilirmisiniz
Suyla acılmıs gibi yani acık kırmızı turuncuya yakın, mercimek kadarlar diyebilirim. Doktorunu aradım kan degıldır kristallerdir dedi. İştahsız buaralar cok zor emiyor yada mamayı cok az yiyor. Beslenme azlıgından olmustur dedi pek onemsemedi. Birde 3. Gunun deyız kabız oldu, napıcam bilemedim
turuncuya yakınsa kan değildir. oğlumda da olmuştu doktor kan değil, önemli değil demişti . ama oğlum kaç aylıktı ve nedeni için ne dedi hatırlamıyorum. altı aydan küçüktü ve doktorumuz önemsiz dedi hatta ben o bezinin fotoğrafını çekip doktora göstermiştim.Suyla acılmıs gibi yani acık kırmızı turuncuya yakın, mercimek kadarlar diyebilirim. Doktorunu aradım kan degıldır kristallerdir dedi. İştahsız buaralar cok zor emiyor yada mamayı cok az yiyor. Beslenme azlıgından olmustur dedi pek onemsemedi. Birde 3. Gunun deyız kabız oldu, napıcam bilemedim