Çocuk Hastalıkları bebeğimin cildinde beyazlama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
623
Zonguldak
merhaba

5 aylık kızım var ve 35 haftalık doğdu . yaklaşık 10 gün önce yıkarken sol mide tarafında avuç içinin dörtte biri kadar beyazlama gördüm netten baktım vitiligo falan diyor nedir sizce bir bilgisi olan var mı ?

canım bu konuyu az once bende acacakdım ıyı denk geldı valla tesadufen gordum benımde 5 yasında oqlum var qecen qun boynunun altında kucuk yuvarlak halınde 2 tane beyazlama qordum bende qooqleden bakdım vırtılqomudur herneyse o cıkıyor cılt hasdalıqı ve bu qıttıkce vucudu sarıyo bıkac kısıdede qordum yetıskınlerde korkmaya başladım bu aksam cıldıyeden numara alıcam ıns qunes lekesı der 1 hafdadır kafama takılıyo Allah sıfa versın hepımıze :(

Son düzenleme:
merhaba

5 aylık kızım var ve 35 haftalık doğdu . Yaklaşık 10 gün önce yıkarken sol mide tarafında avuç içinin dörtte biri kadar beyazlama gördüm netten baktım vitiligo falan diyor nedir sizce bir bilgisi olan var mı ?

benimde 10 aylık oğlumun karnında beyaz leke var ama o dediğinizi hiç duymadım. Doktor pigment eksikliği düzelmez dedi ama artar mı acaba benşm de kafama takıldı şimdi!!!

Back
X