Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 aylık kızım var ve 35 haftalık doğdu . yaklaşık 10 gün önce yıkarken sol mide tarafında avuç içinin dörtte biri kadar beyazlama gördüm netten baktım vitiligo falan diyor nedir sizce bir bilgisi olan var mı ?
canım bu konuyu az once bende acacakdım ıyı denk geldı valla tesadufen gordum benımde 5 yasında oqlum var qecen qun boynunun altında kucuk yuvarlak halınde 2 tane beyazlama qordum bende qooqleden bakdım vırtılqomudur herneyse o cıkıyor cılt hasdalıqı ve bu qıttıkce vucudu sarıyo bıkac kısıdede qordum yetıskınlerde korkmaya başladım bu aksam cıldıyeden numara alıcam ıns qunes lekesı der 1 hafdadır kafama takılıyo Allah sıfa versın hepımıze
5 aylık kızım var ve 35 haftalık doğdu . Yaklaşık 10 gün önce yıkarken sol mide tarafında avuç içinin dörtte biri kadar beyazlama gördüm netten baktım vitiligo falan diyor nedir sizce bir bilgisi olan var mı ?
benimde 10 aylık oğlumun karnında beyaz leke var ama o dediğinizi hiç duymadım. Doktor pigment eksikliği düzelmez dedi ama artar mı acaba benşm de kafama takıldı şimdi!!!