Bebeğimin Cinsiyeti

firfirok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
105
42
merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim.bugün kontrolüm vardı.doktora cinsiyetini sorduğumda henüz erken diyerek söylemek istemedi.ısrarlarımla tahmini bir şey söylemesini istedim erkek olabilir dedi. tabi ki sağlıklı olması yeterli de merak işte :) şimdi sorum sizde de 12 haftada tahmin edilip de daha sonra yanılma oldu mu?

Evet kizimada benim israrim üzerine bakip(kimseye söylemeyin lütfen çünkü kesin değil diye belirterek ) erkek demişti doktorum üstelik 12.haftadan daha gecti

bende tam 12 haftalık hamileyim dün öğrendim %90 kız dedi doktorum bacaklarnı açtı yavrum kız kesin dedi ama etrafımdakiler değişir doktora güvenme diyolar anlamadım :) çünkü kız göstermezmiş 3 aylıkk erken seninki diyolar

Arkadaslar evet bende 12 haftadayim ikiki test yaptirdim doktora gitcem sonuc icin acaba cinsiyetinide öğrenebilirmiyim

10+5te dr erkek dedi. Oglum oldu :KK66:

Ama kuzenime 5ay boyunca erkek dediler kiz oldu :KK66:

sevgili anne adayları konuyla alakali degil ama gebelugin kaçıncı haftasindan sonra dusuk riski azaliyo

merhaba arkadaşlar 12 haftalık hamileyim.bugün kontrolüm vardı.doktora cinsiyetini sorduğumda henüz erken diyerek söylemek istemedi.ısrarlarımla tahmini bir şey söylemesini istedim erkek olabilir dedi. tabi ki sağlıklı olması yeterli de merak işte :) şimdi sorum sizde de 12 haftada tahmin edilip de daha sonra yanılma oldu mu?

Bana 12.haftada belli değil ama kemik yapısından % 90 erkek dedi 16.haftada pipisini gösterdi zaten

ya bayanlar bu kadinlar kulübü uyeligini iptal edemiyomusum peki dondurma sansimdami yok yada bi sekilde iptal etme sansim

X