Bebegimin cinsiyeti

Orkd

Ahirette duamsin <3
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
484
173
Merhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?

Anlayamazsiniz bacim.
Daha tıp bile o kadar ilerlemedi. Siz de her hamile olanlar gibi 4. / 5. Ayinizi bekliceksiniz mecbur.
Saglikla gelsin bebeginiz.

Anlasilmiyor.ben cin takvimine bakmistim tutmustu.birde burda bir topikte ultrason resmine bakip bebegin kojumuna gore tahmin yapiliyordu oda tutmustu.kismet ama bu isler.mesela ye tatliyi cikar hakkiyi derler ben tam tersi tatlidan tiksindim

kesın olmamakla beraber duyduklarımı soylıyım
kız yükü tuz yükü derler
mıde bulantısı kusma cok olurmus halsızlık bas donmesı falan..
zıra benımde bebeytom kızmıs ben ılk 3 ay kusmaktan öturu 10 kılo verdım :)
annem kesın kız dedı ılk gunden berı
oda bana hamıleyken boyleymıs
erkekde ıstahın daha ıyı olur kızda zor gecer hamılelıgın derdı hep gercekden de oyle oldu

30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/

30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
kız ten koyulasması zamanla olan bırsey
töbe töbe kayınvalıden bebısken gormus esını
o nasıl bırsey mıs :KK70:

kız olsun diye dua edeceğinize sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması için dua edin vesselam
kız olsun dıye ben cok dua etmıstım :KK57: ama hayırlı bı kız dedım
annem cok kızdı allahın gucune gıder kızı erkegı mı var dıye hayırlı olsun dedı
kızımız olcakmıs ama eksık mı dua ettım dıyorum sımdıde haklısın valla

kız yükü tuz yükü derler
erkekde ıstahın daha ıyı olur kızda zor gecer hamılelıgın derdı hep gercekden de oyle oldu
Ben buna inanmıyorum ilk hamileligimde 59 kilodan 48 e düştüm felaket bi bulanti 4. Aya kadar devam etti. Erkek oldu sonucta kismet diyelim. Tşk ederim ))

kızda kalçalardan enlemesine gelişme olur, erkekte direk göbek çıkar derler.

çin falına bakın.

Valla tanıdıgım birinin bebeği doğana kadar erkek biliniyordu kız oldu. Allahın dediği oluyor sağlıklı olsun da..

kız yükü tuz yükü derler
alakası yok:KK43: kızımda iştahım harikaydı oğlumda bulantı mahvetti.. üçüncüye hamileyim hala zerre iştahım yok.. erkek hamilelikte daha çok zorladı bieni..
Çin fali erkek diyor rus fali kiz diyor. göbekte genisleme var ama diger gebeliklerden diye sanmak istiyorum
canım hayırlısı benim bi kızım var bi de oğlum bitanede olacak inşallah.. anlamak pek mümkün olmasada bende tutan bişey var... kızım hep soldaydı oğlum sağda.. bebeğin kesedeki konumuna göre yapılan tahmin bende tuttu... ama çin miş rusmuş hikaye zaten %50 şans var.. ikisindede..
rabbimden hayırlısı... dilerim yüreğindeki olur.. öyle ya insan tatlıyıda ister tuzluyuda

X