Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız ten koyulasması zamanla olan bırsey30 yaşındayım saçma bir o kadarda batıl bir inanç var bizim burada. Esinin testosteronu (cinsel organi) koyu renkse kesinlikle kiz olmaz deniyor. Hele kayinvalidem senin kizin olmaz der bi daha demez. :/
kız olsun dıye ben cok dua etmıstım ama hayırlı bı kız dedımkız olsun diye dua edeceğinize sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması için dua edin vesselam
Ben buna inanmıyorum ilk hamileligimde 59 kilodan 48 e düştüm felaket bi bulanti 4. Aya kadar devam etti. Erkek oldu sonucta kismet diyelim. Tşk ederim ))kesın olmamakla beraber duyduklarımı soylıyım
kız yükü tuz yükü derler
mıde bulantısı kusma cok olurmus halsızlık bas donmesı falan..
zıra benımde bebeytom kızmıs ben ılk 3 ay kusmaktan öturu 10 kılo verdım :)
annem kesın kız dedı ılk gunden berı
oda bana hamıleyken boyleymıs
erkekde ıstahın daha ıyı olur kızda zor gecer hamılelıgın derdı hep gercekden de oyle oldu
Çin fali erkek diyor rus fali kiz diyor. göbekte genisleme var ama diger gebeliklerden diye sanmak istiyorumkızda kalçalardan enlemesine gelişme olur, erkekte direk göbek çıkar derler.
çin falına bakın.
alakası yok kızımda iştahım harikaydı oğlumda bulantı mahvetti.. üçüncüye hamileyim hala zerre iştahım yok.. erkek hamilelikte daha çok zorladı bieni..kesın olmamakla beraber duyduklarımı soylıyım
kız yükü tuz yükü derler
mıde bulantısı kusma cok olurmus halsızlık bas donmesı falan..
zıra benımde bebeytom kızmıs ben ılk 3 ay kusmaktan öturu 10 kılo verdım :)
annem kesın kız dedı ılk gunden berı
oda bana hamıleyken boyleymıs
erkekde ıstahın daha ıyı olur kızda zor gecer hamılelıgın derdı hep gercekden de oyle oldu
canım hayırlısı benim bi kızım var bi de oğlum bitanede olacak inşallah.. anlamak pek mümkün olmasada bende tutan bişey var... kızım hep soldaydı oğlum sağda.. bebeğin kesedeki konumuna göre yapılan tahmin bende tuttu... ama çin miş rusmuş hikaye zaten %50 şans var.. ikisindede..Çin fali erkek diyor rus fali kiz diyor. göbekte genisleme var ama diger gebeliklerden diye sanmak istiyorum
imkansız bu haftada anlaman en erken 3,3,5 aylıkken dr söylerMerhaba hanımlar 7 haftalik gebeyim.iki oğlum var bu sefer kiz olmasini istiyorum. Icimden bi ses erkek diye bagirsada kiz olmasi icin dua ediyorum. Nasil anlarim cinsiyeti bildiginiz yontemler varmi?