bebegimin gelisimi haftasaina gore geri...

mat_sever

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
42
24
Merhaba arkadaslar bebegimin dogum gununu 23 temmuz gosteriyordu 4 hafta ince gittigimiz kontrolde. Simdi ise 3 agustos olarak gosteriyor sozce bu on gunluk gerileme neden kaynaklaniyor normalde 38 hafta 3 gunluk olmasi gerekirken 37 haftalik simdiye kadar hep beklenen degerde gitmisti su son gunlerde gerileme neden oldu acaba basina boyle birsey gelen var mi???

Yok ben doktordayken farketmemistim oyle odugunu kafamda bir suru sey vardi ki ona soracak dogum zamani cok yaklasti cunku sezeryan olacak kordon problemi de var. Sonradan fark ettim simdiye kadar 22 temmuz gozukuyordu ama son kontrolde 3 agustos gozukuyor geri kalmis sanirim son bir ayda

BİR SORUN OLSAYDI DRUN SÖYLERDİ.O AN DRUN ÖLÇÜMÜ YALNIŞ ALMIŞTIR.ÖLÇÜMÜ BİR MİLİM OYNATSA BİR HAFTA GERİ GİDİYOR.EGER SEZERYAN OLACAKSAN GÜNÜNÜ VERMİŞ OLMASI LAZIM.SEZERYANDA İKİ HAFTA ÖNCEDEN GÜN VERİYORLAR.HERAN AGRILARIN BAŞLAYABİLİR

Arkadaslar son haftalarda gelişimine göre geri çıkmasının sebebi kordon dolayi imiş kordon boynuna üç kere dolanmis ve cok incelmis bebeği gerektiği kadar besleyemiyormus. Size de tavsiyem gelişimine dikkat edin bir sıkıntı gördüğünüzde doktorunuz ile paylasin

Teşekkürler 16 temmuzda spinal sezaryen ile doğum yaptım bebeğim 3 kilo 70 gram gayet sağlıklı idi. Ancak ikinci gün sarılık oldu ve yapılan testler sonucunda idrar yollarında enfeksiyon olduğu anlaşıldı. Ben gebeliğin 6. Ayında idrar yolları enfeksiyonu yaşamıştır doktor büyük ihtimalle ondan geçmiştir dedi

X