Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözüne doğumda kan oturmuştu normal mi bu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

panda61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
133
4
merhaba benım su anda 7 ay 8 gunluk bır bebeğım var normal doğumla 4300 g olarak dogdu bız 3800 olarak beklıyorduk ama doktorun soyledıgı kılonun epey uzerınde cıktı ve dogum gerceklestıgınde bebegımın sag gözünün beyazına kan oturmustu bır hafta kadar bır surede gectı aylık muayenesıne goturdugum bır doktor dogum kılosunu ve normal dogum olduğunu duyunca oksıjensız kaldımı dıye sordu o gunden berı aklım hep karısık ne zaman doktora gıtsem durumu anlatıp gelısımıyle ılgılı soru soruyorum normal dıyorlar ama bıraz gecıstırerek cevap verıyolar sankı oglum hala desteksız oturamıyor desteklı oturttugumdaysa kendını gerı dogdu atıyor tekrar yatar pozısyona gecıyor emekleme baslangıcı yok donebılıyor ama yuzustu yattıgında kollarını kullanarak govdesını kaldıramıyor bazen dondugunde de kolunu kurtaramayıp aglıyor sırtustu yattıgında kollarını hafıf yana acıp hafaya kaldırıyor ellerı kullanma konusunda tembel son zamanlarda bıraz bırseylerı elımden almaya basladı oda ben uzatınca sureklı ayaklarını bırbırıne surtuyor aklım cok karısık artık doktorlarada guvenemıyorum dogumumdan 2 gun once bana soylenen kılo ıle olan cok farklı bıde dogum sırasında ben bıkez ıkındım ve ıkınayımmı dıye sordugumda doktorr sakın sakın dıye bagırdı aceba o ıkınısımda ogluma zararmı verdım o goz kırmızılıgı o yuzden mı oglum gulumsuyor onla ılgılenınce bakınca guluyor ama kımseyı yabancılamıyor kım olursa gıdıyor bunlar normal mı cıldırmak uzereyım artık :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: yardımcı olun lutfen ne yapmalıyım

çocuğum yok ama paniklemeyin bana bunların hepsi normal geldi (hareketleri bakımından)
tüm bebekler aylık gelişimleri aynı olacak diye birşey yok olmuyor da zaten

X