bebeğimin hayata tutunma mücadelesi

bebeklemede

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
2
2
34
Merhaba sevgili kadinlar kulubu takipcileri..
Ben yeni evli ve ilk kez hamile kalmis bir kadinim. Gebeligimi ogrendigim anda daha vucudumda kalp atislarini bile duymadigim bebegime o minnacik kan pihtisina cok baglandim. Benden bir parca biraz ben biraz hayatimin anlami. Ilk doktor kontrolumuzu 5 haftalikken yaptik sadece kesemiz goruldu ultrasonda. 6.haftamiza girmeden tekrar baska doktora gittigimizde bebegimde kesede hayat buldu.kalp atislarini duyduk (elhamdulillah). Fakat her zaman sevincler uzun sureli yasanamiyormus o gun bunuda tecrube etmis olduk aci bir sekilde. Bebegimin kesesi normalden daha yavas gelisiyormus.yasamaz dusecek denildi.. ilac vs.verilmedi. 1 hafta sonra bir umit yine doktorda bulduk kendimizi fakat durum ayni devam ediyormus. Hicbirsey yapmayalim bekleyelim denildi.. ben anneyim icimde henuz insan seklini almamis bir kan pihtisi var ve kalbi atiyor.cok baglandim..nasil dusmesine uzulmeyeyim soylemesi ne kolay insanlar icin.. ben son kez baska doktora daha gittigimde daha nazik bir sekilde ayni cevabi aldim.simdi canimin parcasi hayata tutunurken ben ona sadece dua edebiliyorum.sessizce onunla konusup beni yalniz birakmamasini istiyorum. Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasib etsin..

Canım aynı şeyi ben de yaşadım. Ben keseyi bile göremedim ama çok üzüldüm gerçekten... Yaşamayan bilemez. Allah nasip etti 2 ay sonra gebe kaldım. (Çok şükür.) Sabırlar dilerim, tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah. Bu da doğanın seçilimi yöntemi. Kabullenmekten başka çare yok.

X