Bebeğimin her dışarı çıkışımızda gözleri yaşarıyor :((

OnDu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
31
4
45
Merhaba sevgili anneler 3 aylık kızımla bahar geldi güzel havanın tadını çıkartalım, biraz dolaşalım diye dışarı çıktık. Daha apartmandan adımımızı atar atmaz önce sol gözümüz sonrada diğer gözümüzden yaşlar damlamaya başladı. Güneşten mi anlamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Ne yapabilirim? Şuan doğuda uzak bir beldede öğretmenim haliyle her an doktorda bulunmuyor şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadasım benımde 6,5 aylık bı oğlum var bızdede aynı durum sözkonusu galıba cocuklarımızı serın havalarda dısarı cıkarmamıZ lazım dıkkat edıyordum hava serınken pusetının yagmurlugunu kapataıyordum alıstırmadık bebelerımızı sanırım dr a da sormak laZım aklımda bulunsun bıde guneşte hapşırıyor benım paşam bılemedım yanı

Evet galiba çok koruyoruz onları arkadaşım. Ama napalım hasta olmasınlar diye tüm çabamız. Tavsiyen için teşekkür ederim biraz daha bekleyip öyle çıkalım artık sokağa

Merhaba sevgili anneler 3 aylık kızımla bahar geldi güzel havanın tadını çıkartalım, biraz dolaşalım diye dışarı çıktık. Daha apartmandan adımımızı atar atmaz önce sol gözümüz sonrada diğer gözümüzden yaşlar damlamaya başladı. Güneşten mi anlamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Ne yapabilirim? Şuan doğuda uzak bir beldede öğretmenim haliyle her an doktorda bulunmuyor şimdiden teşekkürler...
Canim su an tam bahar mevsimi ve polenkerin tam aktif oldugu zaman bu anlattigunuz tepkiler alerjik reaksiyonlar

Evet olabilir umarım çabuk geçer hiç dışarı çıkartmasam da olmaz ne yapmalıyım şaşırdım... Kuzucuğum temiz hava güneş alsın derken hasta olsunda istemiyorum..

Evet olabilir umarım çabuk geçer hiç dışarı çıkartmasam da olmaz ne yapmalıyım şaşırdım... Kuzucuğum temiz hava güneş alsın derken hasta olsunda istemiyorum..
Hangi saat araliginda cikarmistiniz

Öğlen 2 civarıydı. Tam hava ısındı dedik biraz yürüyüş yapalım dedik ama eşimle çabuk döndük. Gözünden boncuk boncuk yaş süzüldü kızarıklık pek yoktu

Ben sizinyerinizde olsam doktora götürürdüm. Ne kadar uzak olabilirki doktor. Gözde bir sorun olabilir çümkü ya da güneş alerjisi

Bu hafta cuma günü randevu aldık. 115 km uzaktayım maalesef. :KK43:(( doğunun şartları böyle alışamasakta çaresiz katlanıyoruz. İnternet ve elektrik sık sık kesiliyor burada o yüzden bazen geri dönüşüm gecikiyor sizlere.. Doktor dönüşü bilgilendiririm sizleri. Çok teşekkürler yorumlarınız için..

Veee doktor bey bahar alerjimiz olduğunu söyledi zamanla azalırmış ilaç almadık rutin kontrollerimizde yapıldı. Bazen bu ay bebeklerde göz yaşı bezlerinde sorun olabiliyormuş dikkat edin anneler... 1 yaşını geçmeden tedavi edilirse çok kolay atlatılıyormuş geç kalınırsa eğer tedavisi güçleşiyormuş bilginiz olsun hanımlar...

X