Bebegimin kalbi durdugu icin sezaryenle aldilar

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
36
Bebegimin kalbi durdugu icin sezaryenle aldilar tekrar ne zaman hamile kalirim?

Rabbim sabır versin çok üzüldüm.drun . bişey demedimi??şu zamanda hamile kalabilirsin diye ..Nekadarlıktı bebeğin??

Rabbim sabır versin cok uzucu bi durum doktorun bişey demedimi ben 7 haftalıkken dusuk yaptıgımda 3 ay dikkat et demisti doktorum ama senin sezeryanın var 2 yıl ıstıyolar sezeryanda normalde ama bunu en ıyı doktorunla konusman lazım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Rabbim sabır versin cok uzucu bi durum doktorun bişey demedimi ben 7 haftalıkken dusuk yaptıgımda 3 ay dikkat et demisti doktorum ama senin sezeryanın var 2 yıl ıstıyolar sezeryanda normalde ama bunu en ıyı doktorunla konusman lazım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Tesekkur ederim canim

Tesekkur ederim canim

Basin sagolsun canm gercekten cok zor bi durum acaba fazla kalinca mi kalbi durdu melek olmus :KK43:
Gercekten kotu bi durum tam dogmasi grekirken .
Rabbim daha kotulerini yasatmasin insallah
Normalde korunma suresi verirler ama bende sezeryandan 2.5 ay snra.hamile kaldim bisey olmuyo yanii

Basin sagolsun canm gercekten cok zor bi durum acaba fazla kalinca mi kalbi durdu melek olmus :KK43:
Gercekten kotu bi durum tam dogmasi grekirken .
Rabbim daha kotulerini yasatmasin insallah
Normalde korunma suresi verirler ama bende sezeryandan 2.5 ay snra.hamile kaldim bisey olmuyo yanii
Tesekkur ederim 2,5 ay cok kisa degil mi?

Benim bi arkadaşımda sezeryandan 5 ay sonra 2. Bebişine hamile kaldı..doğum yaptı artık tıp ilerledi bişey olmadı yani.. İnş en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın cnm.. Allah sabır versin

Benim bi arkadaşımda sezeryandan 5 ay sonra 2. Bebişine hamile kaldı..doğum yaptı artık tıp ilerledi bişey olmadı yani.. İnş en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın cnm.. Allah sabır versin
Tesekkur ederim bazilari 1-2 sene sonra hamile kalabilirsin diyo

Bebegimin kalbi durdugu icin sezaryenle aldilar tekrar ne zaman hamile kalirim?
Benim bir arkadaşım 38 haftalık ölü doğumun ardından 5. Ayda hamile kaldı. Şimdi gayet sağlıklı bir evladı var. Darısı sana olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın

X