bebegimin kalp atisi yokmus

SERAP ALCN

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
66
25
35
Bugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esimameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi

belirsizlik en kotu şey allah yardimcin olsun inşallah pişman olmazsin kararlarinin sonunda ama doktoruna sormani ve bi sakincasi yoksa beklemeni tavsiye ederim

bende 15 gün önce kürtaj oldum benim gittiğim doktorun biri her gittiğimde 2 gün daha bekleyelim deyip durdu seni zehirlemez bu acidan korkma diye belirtti ama başka bir doktor da boşuna bekleme hemen kürtaj dedi

ben beklemistim tabi sonradan acaba diye pismanlik yaşamaktansa banada bulantilar dişinda bir zararida olmadigi için bekledim durumlarimiz farklı benimkinin kalbi atmisti sonra durdu

Bnmki hic atmadi belki Rabbim bi can verir belki bu hafta belki 8.haftada atar hermahvoldum ne kmseyi gormek ne gorusmek hayata kapandim bu belirsizkiklerlee ptesi doktorum Son kez daha bakalm dedi ama 8.haftanin Sonuna kadar beklmlk istiyrum bana dua edin yalvaririm mide bulantilarim yoktu iki gundur midem bulnamio acqba gelsmye mi calisio kalbimi atcak diorum

Bnmki hic atmadi belki Rabbim bi can verir belki bu hafta belki 8.haftada atar hermahvoldum ne kmseyi gormek ne gorusmek hayata kapandim bu belirsizkiklerlee ptesi doktorum Son kez daha bakalm dedi ama 8.haftanin Sonuna kadar beklmlk istiyrum bana dua edin yalvaririm mide bulantilarim yoktu iki gundur midem bulnamio acqba gelsmye mi calisio kalbimi atcak diorum
senin durumunun aynısını yasadım bire bir 8. haftaya kadar bekledim pişman olmamak icinn ama sonuc değişmedi 17 gün oldu kürtaj olalı cok zor bir durum rabbim kimseye yasatmasın insallah senın bebeginde bi mucize olur...

Canm bekle bence ben ilk 5 haftalık snra 7 haftalik gittim yoktu sonra 8 haftalık gittim duyuldu.bazıları 12de duyanlar bile var inan

X