BEBEGIMIN KALP ATISI

genc anne adayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
15
4
31
Kizlar ogrendigimde 4haftaliktim beta hcg sonucu 241.71 cikmisti suan 5.hafta oldu doktora gittigimdr 4haftaliksin gozukmez 10gun sonra gel dedi. Kalp atisini nezaman duyarim bebegimin gittigimde kesesi ve bebegim gozukurmu siz nezaman gordunuz ve duydunuz meraktan sabirsizlaniyorum

İlk 6 haftalıkken gittim kesemizi ve bebişimizi gördük kalp sesini net duyulamadığı için ekranda yıldız gibi yanıp sönerken ki hali atışını gösterdi doktorumuz sonra 8 haftalıkken gittik çok net kalp atışları duyuluyordu erken yani canım.. Hayırlısıyla görürsün bebişini inşallh tebrik ederim..

4 hafta 3 günlükken kese gördük

6 hafalıkken kalp atışı duyduk

kısıden kısıye degişir panik yapma cnm.

diğer sorun; tabıkı normal

herkes farklı yaşar hamilelği

benm mesela bir iki kre midem bulandı o kdr genelde rahatım

o bulantılrda durduk yere olmadı iğrenç kokudan

Hanımlar bana da yardımcı olur musunuz ? 4+6 günlük hamileyim sağ kasigimda değişik kasılmalar oluyor çok tedirginim bi dusugum var bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum .. Sizde de boyle birşey olmuş muydu normal mi sizce keseyi cuma günü gördüm. Şuanda herşey istedigim iz gibi dedi doktorun ama boyle seyirme gibi mi esneme gibi mi bilemedim ama çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen

valla bende seyirme , batma ,kasılma ne ararsan oldu

her şeyi bebeğe yorup panık oluyoruz cnm stres yapma bsy olmaz inşallah

bende çok korkuyrdum başlarda ama geçti artık sakındıgın göze çöp batarmış

ahsen1212, post: 40336064, member: 644472"]valla bende seyirme , batma ,kasılma ne ararsan oldu

her şeyi bebeğe yorup panık oluyoruz cnm stres yapma bsy olmaz inşallah

bende çok korkuyrdum başlarda ama geçti artık sakındıgın göze çöp batarmış[/QUOTE]
İnsallah birşey olmaz umarim normaldir.. Bende kaybetmekten korkuyorum bi kez yaşadım bi daha yasamak istemiyorum o yüzden .. Cevap verdiğin için tesekkur ederim. Sadece normal mi öğrenmek istedim kalp atışını duyduğumda rahatlayacagim Allah'in izniyle. .

4.haftada kese görüldü 6+4 te kalp atışını duyduk ama ilk çocuğumda 8 haftalarda duyulmuştu

İlk 6 haftalıkken gittim kesemizi ve bebişimizi gördük kalp sesini net duyulamadığı için ekranda yıldız gibi yanıp sönerken ki hali atışını gösterdi doktorumuz sonra 8 haftalıkken gittik çok net kalp atışları duyuluyordu erken yani canım.. Hayırlısıyla görürsün bebişini inşallh tebrik ederim..

6+0 da mı gittin canım ? ben 5+6 da gideceğim

Kizlar ogrendigimde 4haftaliktim beta hcg sonucu 241.71 cikmisti suan 5.hafta oldu doktora gittigimdr 4haftaliksin gozukmez 10gun sonra gel dedi. Kalp atisini nezaman duyarim bebegimin gittigimde kesesi ve bebegim gozukurmu siz nezaman gordunuz ve duydunuz meraktan sabirsizlaniyorum
Ben 5 haftalıksın gittim sadece kese göründü 6. Haftamın basında bebisim 3 mm idi ve cok derinden kalp atışı duyuluyordu 6. Haftanın sonunda cok net bi şekilde duydum kalbini topuklu ayakkabı sesi gibiydi tak tak tak

6.HAFTADA DUYDUM BEN DE AMA ÜZÜLME 9.HAFTAYA DEK YOLU VAR. SAKIN 9.HAFTAYI GEÇMEDİKÇE KALP ATIŞI DUYULMADI DİYE ÜZÜLME VEYA BEBEĞİN CANSIZ FALAN DİYE DÜŞÜNME.

sat a göre 5 haftalıkken gittik keseyi görduk :rolleyes::rolleyes:13 nisan da kalp atışını duymaya gıdıcez inşallah duyarız.. benimki 1 hafta gerıden gelıyo sanırım geç döllenme gibi bişe kontrolde öğrencem ne olduğunu

sat a göre 5 haftalıkken gittik keseyi görduk :rolleyes::rolleyes:13 nisan da kalp atışını duymaya gıdıcez inşallah duyarız.. benimki 1 hafta gerıden gelıyo sanırım geç döllenme gibi bişe kontrolde öğrencem ne olduğunu
Merhaba, senınle tahmini doğum günümüz aynı canım, benimde muhtemelen geç döllenme oldu diye düşünüyorum. Normalinde 31 günde bir regl oluyordum. En son ki regl'in ilk günü ne zamandı? Benim 14 şubat :)

Merhaba, senınle tahmini doğum günümüz aynı canım, benimde muhtemelen geç döllenme oldu diye düşünüyorum. Normalinde 31 günde bir regl oluyordum. En son ki regl'in ilk günü ne zamandı? Benim 14 şubat :)
merhabalar :) son reglın ılk gunu 23 şubat, 31 gunde bir 7 gun oluyo.. 5 hafta 4 gunluk olması gerekırken doktor cuma gunu keseye bakarak 4 hafta 2 gunluk dedi.. kese heyecanından hiç bişe sormadım. birbirimizi kaybetmeyelım o zaman :KK66: sen görebildin mi keseni peki :KK66:

Hanımlar bana da yardımcı olur musunuz ? 4+6 günlük hamileyim sağ kasigimda değişik kasılmalar oluyor çok tedirginim bi dusugum var bu bebeğimi de kaybetmekten çok korkuyorum .. Sizde de boyle birşey olmuş muydu normal mi sizce keseyi cuma günü gördüm. Şuanda herşey istedigim iz gibi dedi doktorun ama boyle seyirme gibi mi esneme gibi mi bilemedim ama çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen
panik yapma arkadaşım benim de öyle kasılmalar oluyordu. hatta karnımda bile oluyordu hani heyecan yaparsın da karnın kasılır ya aynen öyleydi. bence bu haftalarda normal. iyi düşün iyi olsun hayırlı olsun bu arada :)

5+6da kese göründü 8. haftada kalp atışını duyduk. benim son adet tarihine göre 2 hafta önde olmam lazım ama 2 hafta geriden geliyorum çünkü geç döllenme oluşmuş dedi doktor. senin de öyle olmuş olabilir panik yapma.

merhabalar :) son reglın ılk gunu 23 şubat, 31 gunde bir 7 gun oluyo.. 5 hafta 4 gunluk olması gerekırken doktor cuma gunu keseye bakarak 4 hafta 2 gunluk dedi.. kese heyecanından hiç bişe sormadım. birbirimizi kaybetmeyelım o zaman :KK66: sen görebildin mi keseni peki :KK66:
Merhabaa :) benimde son reglin ilk günü 14 şubat, 31 günde bir 6 gün oluyor. şu an 5 hafta 4 günlüğüm. 5+2 iken geçen cumartesi keseyi gördük. boyutuda 13.8 mm neredeyse 1.5 cm kadar. Evet canım birbirimizi kaybetmeyelim :KK76:Kesenin fotografıda ekte. Darısı sana inşallah canım :)

Eklentiler

• kese.jpg
    kese.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 74
panik yapma arkadaşım benim de öyle kasılmalar oluyordu. hatta karnımda bile oluyordu hani heyecan yaparsın da karnın kasılır ya aynen öyleydi. bence bu haftalarda normal. iyi düşün iyi olsun hayırlı olsun bu arada :)
Tesekkur ederim cevap verdiğin için. Yalniz ağrılarının sebebi ortaya çıktı dun ateşin çıktı hemen acile gittik idrar yollarında iltihap çıktı o yüzden boyle ağrıların oluyormuş ilaç verdi doktor inşallah geçer ve bebeğine birşey olmaz .. Çok tedirginim ama rahat olmaya çalışıyorum napiyim :KK43:

X