- 17 Şubat 2025
- 50
- 5
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birçok kişi özellikle devlete gidiliyor ise 7-8.haftalardan once kalp atışı duyamıyor cihazlar eski olduğu için. Eğer bebek oluşumu var ise bence 8.haftaya kadar beklemeniz daha iyi olur hemen kürtaj denmesini onaylamıyorum çünkü bu platformda coğu insan 5-6-7 lerde duyamayıp stres yaptıktan sonra 8.hafta itibariyle kalp atışı duymuşGeçen pazartesi 5+5 te çok derinden kalp atışı duyduğunu söylemişti doktorum haftaya gel dedi. Bugün gittim kalp atışı göremedi. Vajinal da göremedi karından da göremedi. Perşembeye kadar bekleyelim yoksa kürtaj dedi. Böyle olup sonradan kalp atışı duyan varmı
Geçen pazartesi 5+5 te çok derinden kalp atışı duyduğunu söylemişti doktorum haftaya gel dedi. Bugün gittim kalp atışı göremedi. Vajinal da göremedi karından da göremedi. Perşembeye kadar bekleyelim yoksa kürtaj dedi. Böyle olup sonradan kalp atışı duyan varmı
Ama geçen hafta derinden duymuştu haftaya daha net duyarız demişti özele gidiyorumBirçok kişi özellikle devlete gidiliyor ise 7-8.haftalardan once kalp atışı duyamıyor cihazlar eski olduğu için. Eğer bebek oluşumu var ise bence 8.haftaya kadar beklemeniz daha iyi olur hemen kürtaj denmesini onaylamıyorum çünkü bu platformda coğu insan 5-6-7 lerde duyamayıp stres yaptıktan sonra 8.hafta itibariyle kalp atışı duymuş
Normalde bende o görüşteyim ama daha önce de düşük öyküm vardı ve bu seferde kanamam vardı kahverengi o yüzden gittim progestan verdiler ve bebekte sorun olmadığını hatta derinden kalp atışını duyduğunu haftaya daha net duyarız dedi ve duyamadı bu haftaDoktora cok erken gitmissiniz.
Hollandada yasiyorum, Burda ilk randevuyu ortalama 7 ci haftada yapiyolar. Eger o zaman kalp atisi yoksa, veya hic birsey olusmamis ise, once dogal yoldan bebegin dusmesini bekliyorlar. Buda ortalama 1 haftayi bulabiliyor. Sirf sizden para koparabilmek icin hemen kurtaj yapmak istiyorlar. Ki kurtaj yaparken yanlislikla rahminize zarar bile verme ihtimali var. Atesiniz veya baska sikayetleriniz yoksa bekleyin 7ci hafta tekrar baktirin.
İnşallah zaten öğrendiğim günden beri sürekli problem vardı önce dış gebelik bu dediler sonra rahmin aşağısına yerleşti dediler düşer dediler sonra sıkıntı yok denildi bu haftada bu çıktı kafayı yiyeceğimDoktor arkadaşıma da kalp atışı varla yok arası çok ümitlenme demiş ama inşallah sizinki sağlıklı bir gebeliktir
Rabbim yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı bir gebeliğe döner.İnşallah zaten öğrendiğim günden beri sürekli problem vardı önce dış gebelik bu dediler sonra rahmin aşağısına yerleşti dediler düşer dediler sonra sıkıntı yok denildi bu haftada bu çıktı kafayı yiyeceğim
Derinden duyulduysa bence sorun yoktur duyulacaktır allahın izniyle, beklemekte fayda varAma geçen hafta derinden duymuştu haftaya daha net duyarız demişti özele gidiyorum
İşte geçen hafta derinden duydu bu hafta hiç duyamadıDerinden duyulduysa bence sorun yoktur duyulacaktır allahın izniyle, beklemekte fayda var
Anlıyorum da cihaz kaynaklıdır pozisyon yüzünden duymamıştır vs diye düşünüyorum ben. Ben olsam beklerdim sen stres yapma inancını kaybetme diye beklemekte fayda var diyorumİşte geçen hafta derinden duydu bu hafta hiç duyamadı
Ay inşallah inşallahAnlıyorum da cihaz kaynaklıdır pozisyon yüzünden duymamıştır vs diye düşünüyorum ben. Ben olsam beklerdim sen stres yapma inancını kaybetme diye beklemekte fayda var diyorum
Normalde bende o görüşteyim ama daha önce de düşük öyküm vardı ve bu seferde kanamam vardı kahverengi o yüzden gittim progestan verdiler ve bebekte sorun olmadığını hatta derinden kalp atışını duyduğunu haftaya daha net duyarız dedi ve duyamadı bu hafta
Kanamam geçti progestanla birlikte. Geçen hafta kalp atışını da çok derinden duyduk. Muhtemelen yerleşme kanamasıdır dedi doktorum ama tedbir olarak progestan verdi. Geçen hafta duyup bu hafta duymayınca kürtaj dedi.Eger suan kahverengi kanamaniz varsa, ve bebek tutunmadiysa zaten bir kac gun icinde adet kanamasina doner kanamaniz. Kurtaj gerektiren seyin ne oldugunu anlayamadim.