bebeğimin kalp atışları duyulmadı:( benim gibi olan var mı

mini_miki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
109
65
arkadaşlar merhaba sat a göre 8 hafta 2 günlük hamileyim.yumurtlama testi yapmıştım ve ona göre ise 5 hafta 4 günlük bebeğim.2 gün önce kalp atışı için kontrole gittik fakat duyamadık:KK43: doktor karından göremedi bebeği vajinal yolla gördü ve küçük dedi.yolk kesesini de gördü.ultrasondan gebelik haftasını ölçüp söylemedi.haftaya tekrar çağırdı ama endişeli konuştu.benim durumumda olup güzel haberler alan var mı ?geç döllenme olmuş olabilir mi? cevap yazarsanız çok sevinirim korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..

İlk gebeliğin mi cnm.. Bn iki duşuk yaptım ve ikincisinin kalp atışını hiç duyamsadım malesef. Seninki gibi gelişimi geriydi. Ve ben 10.cu haftaya kadarda bekledim hiç ilerleme olmadı maleswf sonunda kendisi duştu. Tabiki hergwbelik kendine ozeldir. İnşllh seninki geç dollenmedir ve duyulur

maalesf banada aynı denmıstı ama kürtaj oldum:KK43:duyulmadı kalp atıısı
ama kımısınnkı 8 9 haftalıkken duyuluo

İlk gebeliğin mi cnm.. Bn iki duşuk yaptım ve ikincisinin kalp atışını hiç duyamsadım malesef. Seninki gibi gelişimi geriydi. Ve ben 10.cu haftaya kadarda bekledim hiç ilerleme olmadı maleswf sonunda kendisi duştu. Tabiki hergwbelik kendine ozeldir. İnşllh seninki geç dollenmedir ve duyulur
evet ilk gebeliğim.heyecanla kalp atışını duymayı beklerken böyle bi durumla karşılaşınca üzüntüden yıkıldım.inşallah canım çok korkuyorum birkaç gün sonra başka doktora da gideceğim inşallah mutlu haberler alırım.ilgin için teşekkür ederim

evet ilk gebeliğim.heyecanla kalp atışını duymayı beklerken böyle bi durumla karşılaşınca üzüntüden yıkıldım.inşallah canım çok korkuyorum birkaç gün sonra başka doktora da gideceğim inşallah mutlu haberler alırım.ilgin için teşekkür ederim
cnm senin yerinde olsam yatıp kalkıp dua ederim. Rabbim oyle merhametli ki. Gonulden, samimice yapılan dualar şimşek gibi oluveriyor. Bol bol dua et. Hakkında hayırlısı inşllh

X