Normale yakın kilosu sütünü artırmak için maden suyu içebilirsin çok dehşet artiriyo bi şişe günlük içebilirsinmerhabalar arkadaslar benim 3.5 aylik bir kiz bebegim var kilosu 5 kilo doktorumuz azda demedi coka demedi bana az gibi geliyorr 2.575 dogmustu sutum az oldugu icinde mama takviyesi yapiyorum ama yine kilo almiyo gibi bi oneriniz varmi sizin bebislerr kac kggg acaba?
Maden suyunu ilk defa duydum hemen deniyorumNormale yakın kilosu sütünü artırmak için maden suyu içebilirsin çok dehşet artiriyo bi şişe günlük içebilirsin
Terslemek amaciyla soylemedim dert etme yanitesekkurr ederimm de derdimm cok kilolu olmsi degill sadece ayni aylardaki bebeklri olanlarinkiyle karsilastirmaktii yoksaa madalyaa takilmadini bende biliyorum cnm
olemi maden suyunu bilmiyordum hemen denemeye baslicam cok tesekkur ederimmNormale yakın kilosu sütünü artırmak için maden suyu içebilirsin çok dehşet artiriyo bi şişe günlük içebilirsin
Evet sade maden suyuolemi maden suyunu bilmiyordum hemen denemeye baslicam cok tesekkur ederimm
Evet dene bakalım denedikten sonra haber verMaden suyunu ilk defa duydum hemen deniyorum
Denedikten sonra olumlu olumsuz haber ver merak ediyrm tek bana mi yariyo herkese miolemi maden suyunu bilmiyordum hemen denemeye baslicam cok tesekkur ederimm
tamam hemen veririmm insaalhj faydasini gorurummEvet dene bakalım denedikten sonra haber ver
Inşallah kuzumtamam hemen veririmm insaalhj faydasini gorurumm
peki gunde kac tane iciyosunDenedikten sonra olumlu olumsuz haber ver merak ediyrm tek bana mi yariyo herkese mi
Bi tane iciyrm ben bazende iki iciyrmpeki gunde kac tane iciyosun
tamam cnm cok saol olumlu olumsuz donerim sanaBi tane iciyrm ben bazende iki iciyrm
Naptin denedin mi bi artış var miolemi maden suyunu bilmiyordum hemen denemeye baslicam cok tesekkur ederimm
Denedin mi bi artış var miNormale yakin kilosu
Dert etme kilolu olana madalya takmiyorlar
Saglikliysa gerisini bosver
Bugun denicem insallah midem rahatsizdi icmedimDenedin mi bi artış var mi
Hım anladım bende merak ettim geçmiş olsunBugun denicem insallah midem rahatsizdi icmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?