bebeğimin mezarı!!

hnf10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
619
2
0
Balıkesir
kızlar meleğim canım kızım bugün 7 ay 7 günlük ama bedeni hep 3 günlük olarak kalacak mezar taşını daha yaptırmadık ama bu aralar aklımda çevremdekiler 1 yıl geçsin öle yaptır diyor yani kararsızım kızım bizi bıraktığından beri karalar bağladık siyah matemin rengidir derler ya siyah bi mezar yaptıracağım miniğime:( annesi ona bembeyaz gelinlkler elbiseler giydirecekti olmadı o yüzden simsiyah bi taş olacak sanırım her yerde yokmuş araştrıorum birkaç yerde varmış eğer bilen bri varsa bana yardımcı olabilir mi bi de 1 yılın dolmasını beklemem gerekir mi:(

canım benimya allah peygamber sabrı versin sana siyahtaşla ilgili hiç bir bilgim yok ama taş konulması için en az 6ay beklemen gerekiyor

balıkesirin bi ilçesindeym buralarda hiç görmedim sizin oralarda var mı siyah mezar taşı?

neden kimse bişi demiyor hiç kimsemi görmedi siyah mezar taşını gören varsa yardımcı olamaz mısınız?

canım bende bursa mkpaşada oturuyorum sen neden taktınki bu siyah taşa normal mermer siyaha boyanmazmıki???

canım bende bursa mkpaşada oturuyorum sen neden taktınki bu siyah taşa normal mermer siyaha boyanmazmıki???

canım birinden duydum nişanlı bi çift varmış kız kansermiş ve vefat etmiş nişanlısı siyah yaptırmış kızın mezarını siyah matem demek benim için o yüzden siyah istiyorum:43: :43: :43:

siyah granit mermere baktım ama onlarda simli falan ben öle bşi istemiyorum mutfaklarda kullanılıo onlar ben simsiyah bi mermer istiyorum...

Başın sağ olsun arkadaşım. Ben de 2 yıl önce 25 haftalık 800 gram doğan 4 gün yaşayan oğlumu kaybettim. Bir hafta sonra beyaz mermerden yaptırdık küçücük bir mezar.Ama siyah hiç görmedim. Onlar melek geldi melek gitti bence siyah yaptırma meleklere siyah bağdaşmaz bence. Tabi dini olarak hükmü nedir sormak lazım.

İnşallah cennette kavuşuruz onlara...

merhaba,
başınız saolsunn :( içim gittii Allah sabır versin.. :(
Siyah bencede uymaz gibi ama var sıyah mezar taşı benım didmde babaanemin mezarının bırkac ötesinde sıyah grili bı mezar var ama arkadasın dedıgı gıbı senın bebegın melek ona sıyah yakışmaz :(

merhaba,
başınız saolsunn :( içim gittii Allah sabır versin.. :(
Siyah bencede uymaz gibi ama var sıyah mezar taşı benım didmde babaanemin mezarının bırkac ötesinde sıyah grili bı mezar var ama arkadasın dedıgı gıbı senın bebegın melek ona sıyah yakışmaz :(

başınız sağolsun.Allah tekrar yaşatmasın..

allah sabır versın sıyah arkdşlarında dedıgı gıbı granıt bulabılırsın hıc görmedım sıyah mezar taşı
başınz sagolsun. .(

ateş düştüğü yeri yakar arkadasım senin ızdrabın bızımkılerı kat be katlar belki....ne kadar sanslı bır anne oldugunu düşün her anneye nasip olmaz cennett kapısında kendısını bekleyen bır melegin annesi olmak...cok şükür Rabbime diyorum her duamda cenette benı bekleyen ıkı melegim var annesını bekleyen sonsuz hayatta hep yanımda olacak vuslat meleklerım...kara matemınden kara kara mezar taslarından kurtul arkadasım bol bol dua et bebegin gibi nurlarla dolu bembeyaz bır mezar tası bul .tertemiz bir amel defterinın bembeyaz sayfası gıbı bır melege de emin ol bu yakısır.

ateş düştüğü yeri yakar arkadasım senin ızdrabın bızımkılerı kat be katlar belki....ne kadar sanslı bır anne oldugunu düşün her anneye nasip olmaz cennett kapısında kendısını bekleyen bır melegin annesi olmak...cok şükür Rabbime diyorum her duamda cenette benı bekleyen ıkı melegim var annesını bekleyen sonsuz hayatta hep yanımda olacak vuslat meleklerım...kara matemınden kara kara mezar taslarından kurtul arkadasım bol bol dua et bebegin gibi nurlarla dolu bembeyaz bır mezar tası bul .tertemiz bir amel defterinın bembeyaz sayfası gıbı bır melege de emin ol bu yakısır.

ahhh melihacım diyorum tamam ağlamıyacam üzülmeyecem meleğimi sularda boğuyorum diye kendime çok kızıyorum ama bi bakmışım gene ağlıyorum anne yüreği merhametinden dayanamıyor allahım sen sabırlar ver rabbim sen eyüp peygamberimizin sonsuz sabrından ver biz melek annlerine allahım....rabbim hayırlısıyla bu mübarek günlerin hürmetine inş. tez zmanda hayırlısıyla kucaklarımızı doldurur rabbimmm allahımın izniyle ....sen herşeylerin en hayırlısını bilirsin rabbim.....

bu arada bence onlar ....cennetin en güzel en masum melekleri onların mezar taşları nasıl siyah olsun......olar yerleri yatakları bembeyaz olmalı ben öle düşünüyorum ....

Back
X