Bebek Beslenmesi Bebeğimin tırnağını keserken parmağını da kestim :(:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
malesef 37günlük bebeğimin başparmagındakitırnagı keserken etinide kestim. uyuduyordu ben keserken ağzında emzik gözleri bi açtı başladı üüüüüü lemeye. ne olduğunuanlamadım, canını yaktığımı düşünmemiştim bi baktım barmagı kanıyor. dondum kaldım ne yapacagımı şaşırdım, sağlık ocağına gittim bi Allah'ın kulu kanı durduramadı. Daha utanmasalar pansumanini bana yaptıracaklar. Çocuk hastanesine gönderdiler bebeğim ağlamaktan bi çare onlarda bi pansuman yaptı tıp fakültesine gidin dediler. Anlamadığım şu bu sağlık ocağı ve hastane ne işe yarar, bi kesik için bile tıp fakültesine yönlendiriliyorsak

Çok şükür cnm iyi Şuan zeytinyağı sürdüm yarasına Allah'ım kötüsünden korusun cümlemizin çocuklarını bebeklerin...

malesef 37günlük bebeğimin başparmagındakitırnagı keserken etinide kestim. uyuduyordu ben keserken ağzında emzik gözleri bi açtı başladı üüüüüü lemeye. ne olduğunuanlamadım, canını yaktığımı düşünmemiştim bi baktım barmagı kanıyor. dondum kaldım ne yapacagımı şaşırdım, sağlık ocağına gittim bi Allah'ın kulu kanı durduramadı. Daha utanmasalar pansumanini bana yaptıracaklar. Çocuk hastanesine gönderdiler bebeğim ağlamaktan bi çare onlarda bi pansuman yaptı tıp fakültesine gidin dediler. Anlamadığım şu bu sağlık ocağı ve hastane ne işe yarar, bi kesik için bile tıp fakültesine yönlendiriliyorsak

Kıyamam yavrum benim ya içim cız etti inan ki... Çok geçmiş olsun.. Benim de en korktuğum şeylerden biri.. Oğlumun tırnaklarını keserken nefesimi tutuyorum kıpırdamayayım diye... Allah sakınsın canım...

Kıyamam yavrum benim ya içim cız etti inan ki... Çok geçmiş olsun.. Benim de en korktuğum şeylerden biri.. Oğlumun tırnaklarını keserken nefesimi tutuyorum kıpırdamayayım diye... Allah sakınsın canım...
Aminn Allah razı olsun cümlemizin çocuklarını bebeklerin Rabbim korusun :KK43:

Kiyamam yaaaa cok uzudum bebege ama bir aylik bebegin tirnagini neden kesiyorsunuz sanirim eldiven kullanmiyorsunuz? Bebeklerin tirnagini melekler keser derler zaten dikkat edin kendi kendine kiriliyo uzayinca canim inan cok uzuldum bebegine:KK74:

Kiyamam yaaaa cok uzudum bebege ama bir aylik bebegin tirnagini neden kesiyorsunuz sanirim eldiven kullanmiyorsunuz? Bebeklerin tirnagini melekler keser derler zaten dikkat edin kendi kendine kiriliyo uzayinca canim inan cok uzuldum bebegine:KK74:
Bi tanesi çok uzun ve sertti sadece onu kesecektim eldiven kullanıyorum ama arada bir çıkarıp hava alsın istedim elleri. Bi daha isteseydi kesememmm

Bi tanesi çok uzun ve sertti sadece onu kesecektim eldiven kullanıyorum ama arada bir çıkarıp hava alsın istedim elleri. Bi daha isteseydi kesememmm

oyy kıyamam ona ben canı yandı tabi ama olur üzme canını hangi anne isteyerek evladının canını yakmak ister ki..

canım havalar ısınıyor sürekli eldiven kullanmak zorunda değilsin tabi.. hatta aç ellerini çocuk hava alsın artık.. ben 20 günlükten itibaren banyo sonraları hariç pek eldiven kullanmadım bana çok bunaltıcı bir şey gibi geliyor nitekim oğluşum da sevmezdi eldiveni takınca bağırırdı :KK70:

kendini çizmesinden iyidir kesmek.. özel makaslar var chicco'nun ben doğduğu günden beri 3-4 güne bir kesiyorum.. uçları yukarı doğru kıvrık ve bir tarafı kör olduğu için bunlarla etini kesmen pek mümkün değil.. sen normal tırnak makası mı kullandın acaba??

ayak tırnakları evet kendi kendine kırılıyor uzayınca ama kaşık gibi olduktan sonra.. elleri için o kadar bekmelenin ve batıl inanışların hiç gereği yok bence.. kötü bir deneyim yaşamış olabilirsin ama daha neler görcez çocuk bunlar düşe kalka büyüyecek geçer elbet..

X