• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin uykusu normal mi ?

pinkyunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
450
1.117
33
29
Kızlar selam . 3 buçuk aylik bi kizim var ve gece uykulari cok uzun sürüyor sanki. Gece 2-3 gibi ancak gece uykusuna daliyo ve oglen 1-2 ye kadar uyuyor. Aralarda uyanip emip tekrar yatiyor . Uyandiktan sonra tekrar gece ikiye kadar kisa kisa sekerlemelr yapiyo bi iki kez . Bu normal midir sizce ? Takildigim konu gece uykusunun boyle 10-11 saat sürmesi

Kızlar selam . 3 buçuk aylik bi kizim var ve gece uykulari cok uzun sürüyor sanki. Gece 2-3 gibi ancak gece uykusuna daliyo ve oglen 1-2 ye kadar uyuyor. Aralarda uyanip emip tekrar yatiyor . Uyandiktan sonra tekrar gece ikiye kadar kisa kisa sekerlemelr yapiyo bi iki kez . Bu normal midir sizce ? Takildigim konu gece uykusunun boyle 10-11 saat sürmesi
Yol yakınken uyku düzeni oluşturun. 8 saat kadar uyanmadan uyuması normal fakat gece uykusu çok geç. Sabah 8 de uyandırın ona göre uykularını düzenleyin akşam en geç 9 da uykuya geçmesini sağlayın benim kızımda ilk aylar geç uyurdu zamanla erkene çektik. Böyle devam ederse 4 ay atağından sonra hiç uyumaz geceleri.

Yol yakınken uyku düzeni oluşturun. 8 saat kadar uyanmadan uyuması normal fakat gece uykusu çok geç. Sabah 8 de uyandırın ona göre uykularını düzenleyin akşam en geç 9 da uykuya geçmesini sağlayın benim kızımda ilk aylar geç uyurdu zamanla erkene çektik. Böyle devam ederse 4 ay atağından sonra hiç uyumaz geceleri.
Tamamen buna ugrasiyorum ama bi turlu olmuyor. Rota ve menenjit asilari oldugu gun cok huysuzdu mıkırdandi sürekli uyudu uyandı artik 9 gibi uyutmayi deniyorum 2 saat sonra kalkiyor ve 2-3 e kadar uyumuyo sonra sabah 12-1 e kadar uyuyor. Duzenlemeye calisiyorum umarim basarabilirim tesekkurler yorumunuz icn

Benimki 14 aylık hala gece 11-12 saat uyuyor. Uyku süresi normal bence ama gece o saatte uyuması anormal. Bebekler hava kararınca uyku moduna giriyor. Yazmışlar zaten bence de erken uyandırıp uykusunu düzenleyin. Yoksa siz de çok yıpranırsınız.

Ben bişey farkettim benim bebeğim 12 aylık, 2 uyku yapıyor. Eğer ikinci uykusunu yapmazsa kaçta yatarsa yatsın bi yarım saate uyanıyor ve uyumuyor dhdhdhh. Sanki iki tane yapmalıyım gece de normal uyku uyumalıyım der gibi bir hali var acaba öyle bişey olabilir mi :)

Normal ama sıkıntı geç uyuması. 8 gibi uyusa uzmanlar bunu öneriyor

Gece uyku süresi normal amauyku saati çok geç bi kaç gün 9 gibi uyandırın böyle böyle Belkş öne çekersiniz öğlen 1-2ye kadar uyutmayın

Back
X