- 28 Temmuz 2017
- 61
- 32
- 18
- 35
- Konu Sahibi deryabelinay
-
Malesef anne sütü almıyorİlk zamanlar da olsa çok derdim ama 3 aylık olmuş sarılık riski yok ,bırak uyusun annesi :) aç olsa zaten kalkar ,anne sütü alıyor mu? Mama anne sütüne göre daha uzun süre tok tuttuğu için acikmiyor dolayısıyla kalkmıyor
Malesef anne sütü almıyor
Aslında günlük verdiğim kadar veriyorum yatmadan önce de.fazla vermiyorum yine de uyanmıyor :)Acıksa onu kimse uyuyamaz . Anne sütü ile besliyorum kızımı. Bazen 2 bazen 3 saate uyanıyor. Doyum oranına bağlı yani
Aslında günlük verdiğim kadar veriyorum yatmadan önce de.fazla vermiyorum yine de uyanmıyor :)
Aslında günlük verdiğim kadar veriyorum yatmadan önce de.fazla vermiyorum yine de uyanmıyor :)
Sanırım uykusunu aldığı için Gün içinde çok fazla uyumuyor. Toplasan 3 saat anca.Tiroid hormon taramasi yapılmıştır herhalde?
Mamayla beslenen bebek anne sutuyle beslenen bebekten daha cok uyur, karni acikmaz cunku.ama gun icinde de sessiz sakin mayisik ve cok uyuyan bir bebekse doktora danismanizda fayda var.
Aynen bu konuda şükrediyorum gerçekten ama kafama takıldı normal bir durum mu diye :)Ne guzel iste uyuyor sukret bence..uykusuzluktan depresyona girmistim ben.
Aciksa zaten uyanir.
Keyfini sur bence
Bebegim bes aylık sadece anne sütü aldı.iki saatte bir kalkıyor.yorumunuzu okuyunca eyvah dedim:)Hiç mama vermedim anne sutu aldı 7 ay ve gece 2 saatte bir kurulmuş saat gibi kalkardı :) ilk iki yıl uyku bilmeyiz neredeyse
Benimki 8aylik oldu,hala gece 1 2 saate bir kalkar meme yer..Bebegim bes aylık sadece anne sütü aldı.iki saatte bir kalkıyor.yorumunuzu okuyunca eyvah dedim:)
Sanırım uykusunu aldığı için Gün içinde çok fazla uyumuyor. Toplasan 3 saat anca.
Gün içinde ki harcadığı enerji ile uyurken ki farklı CANım sen rahat olAslında günlük verdiğim kadar veriyorum yatmadan önce de.fazla vermiyorum yine de uyanmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?