Bebek Beslenmesi bebeğimin yeme alişkanliği degişti :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

AryaMelek123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
55
26
37
Arkadaşlar merhaba , kizim 11 aylik 2 hafta öncesine kadar yemek ayirmadan guzel guzel.tum sebzelerini yiyordu.ancak yaklasik.2 haftadir tam bir kabus yasiyoruz. Diş cikartmiyor herhangi bir belirtiside yok. Parmak yiyecekleri verdigimde bayila bayila yiyor ama taneli yemekleri yemek istemiyor hemen diliyle itiyor.ornegin pilav mercimek yemegi akliniza gelebilecek tum yemekler :KK43: sizce ne yapmaliyim nasil eski duzenimize donebiliriz ?

bi ara huyuna git nasil istiyorsa oyle yesin
sonra yeniden denersin
simdilik inatlasmayin derim

bi ara huyuna git nasil istiyorsa oyle yesin
sonra yeniden denersin
simdilik inatlasmayin derim

Aslinda onuda denedim .yani öğün olarak tek bayila bayila yedigi tarhana çorbasi 3 -4 gün onu yaptim hep ama bu defa püruzsuz ögün yemeye alisacak taneli yiyecekleri hic yemek istemeyecek diye korkuyorum :KK43: biraksam sadece tarhana ile beslenecek.

Aslinda onuda denedim .yani öğün olarak tek bayila bayila yedigi tarhana çorbasi 3 -4 gün onu yaptim hep ama bu defa püruzsuz ögün yemeye alisacak taneli yiyecekleri hic yemek istemeyecek diye korkuyorum :KK43: biraksam sadece tarhana ile beslenecek.
ögün aralarini çok açmayi denedinizmi
mesela simdi iki saatse dort yada bes saatde bir beslemeyi

ögün aralarini çok açmayi denedinizmi
mesela simdi iki saatse dort yada bes saatde bir beslemeyi

Bugunde onu uygulayayim ozaman insallah ise yarar. Sabah 10 da kahvaltisini yapti az once kabak yemegi yedirmeye calisti yemedi bende baska bir sey vermedim ogle uykusundan sonra tekrar denerim 4 gibi. Insallah yer gercekten cok uzuluyorum :KK43:

X