Bebek İkinci El Bebeğimiz için kıyafet, oyucak ve ana kucağı arıyorum.

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar merhaba,
O kadar çok başlık var ki hangisine bakacağımı şaşırdım.
Yeni doğacak KIZ bebeğimiz için aşağıda belirttiğim özzellikte ürünler arıyorum;

Kıyafet:
**Özellikle ilk 6 ay için yazlık kıyafet ve 6-12 ay için kışlık mont, ceket, uyku tulumu vs. gibi ürünler:) Zıbın, tişort vs gibi ürünleri kardeşlerim alacağı için ihtiyacım olmucak.
**Oyuncak:
Özellikle 0-1 yaşa kadar oyuncaklar almak istiyorum. Yatağa asılabilen dönence , peluş ouuncak vs. gibi.
** Oyun Halısı
Bu konuda da çok pahalı bir ürün aramıyorum. Biliyorum bazı ürünler kaliteli ya da az kullanılmış olabiliyor. Ama sırf bunun için de sıfırını alabileceğim fiyata 2. el almak istemem.
**Aksesuar
Özellikle rekli ve süslü saç bantları olabilir.
**Kanguru, Emzirme yastığı da bu listeye eklenebilir:KK43:

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
Herseyi detayli olarak dusunmussunuz.. :) ne guzel..
Dilediginiz urunleri bulursunuz insaAllah..

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
Herseyi detayli olarak dusunmussunuz.. :) ne guzel..
Dilediginiz urunleri bulursunuz insaAllah..

Çok teşekkür ederim. Bir yandan bu başlığı açtım diğer yandan da diğer açılan konulara bakmaya devam ediyorum:)))

DSC_0008.JPG DSC_0009.JPG DSC_0010.JPG DSC_0040.JPG DSC_0045.JPG DSC_0047.JPG DSC_0073.JPG DSC_0815.JPG DSC_0074.JPG

Eklentiler

• DSC_0058.JPG
    DSC_0058.JPG
    89,4 KB · Görüntüleme: 103
Canım beğendiklerin olursa konuşuruz. atlet alt çamaşır pembe renk ve beyaz renk battaniye hiç kullanılmadı...

Sizin özelden yazdığınız konunun altından benim yazı yazma alanım açılmıyor buyuzden özelden farklı konu başlatarak sorduklarınızı cevapladım..

X