Doğuma Hazırlık Bebeğimizin çantası da neler var?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Bugün hazırladım şükür,hastane çıkışı takımı,zıbınlar bebek bezi pişik kremi ağız bezi her ihtimale karşı havlusu bi yelek,battaniyesi zaten var takımın içinde.Başka tavsiyeniz var mı ?

Bugün hazırladım şükür,hastane çıkışı takımı,zıbınlar bebek bezi pişik kremi ağız bezi her ihtimale karşı havlusu bi yelek,battaniyesi zaten var takımın içinde.Başka tavsiyeniz var mı ?

hastane çıkışın kaçlık canım? 20lik ise yeterli ama daha küçük ise az.. şöyle söyleyim en az 3 alt, 3 üst 2 tane de zıbın şart.. çünkü bi doğumun peşine hemşireler giydiriyor bir de gün içinde hastanedeyken üstü kirlenebiliyor.. mesela benim oğlum altını açtığımızda 2 kere üstüne işemişti.. ben 20li hastane çıkışı dışında ekstradan 2şer tane daha alt üst almıştım iyi ki de yapmışım..
bir de hastaneden eve gelirken dışarı için giyecek koy bence.. yaz çocuğu bile olsa ilk çıkış olacağı için hafif üşüyebilir bir dışarı kıyafeti olsa iyi olur..
ıslak mendil koy daha doğrusu yenidoğanlar için olan ıslak havlulardan..
kendin için d e çantanı hazırladın mı?

ilgiyle takip ediyorum kızlar... ben de hazırlamaya başlicam artık
preg_nant preg_nant sorunsuz, güzel bir doğum dilerim
nefesalnefesver nefesalnefesver ..kendi çantamıza neler koysak canım,
örneğin sezaryen de olsa ped gerekiyor mu, kanama olcak mı?

Evet zıbın,alt üst koydum fazlaca bulunsun dedim nolur nolmaz ,yazmayı unutmuşum ıslak mendil de koydum tabi.kendiminki çanta olarak hazır değil ama malzeme olarak iki lohusa geceliği pijama sabahlık vs tarzında pembe ve beyaz,iki ona uygun renkte pamuklu çorap,ped,tek kullanımlık kilotlar emzirme sütyeni ve atleti,tarak deodorant,havlu terlik.Şampuanı verirler mi acaba özel hastane ama?Başka ne alsam..

X