bebeğimizin kalbi durdu...

hazal85

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
77
26
Hocam daha öncede yazmıştım 2,5 yıldır evliyiz ve bebeğimiz olmuyor eşimin sperm harekat ve morfolojisinde sorun var aşılama ve ilaç tedavileri görmeme rağmen hamile kalamadım ocak ayında kendiliğimden hamile kaldım değerlerim hep geriden geliyordu ama düzelir diye kendimizi avuttuk dün 10 haftalık olması gereken bebeğimizin 7 hafta 6 günlükken kalbinin durduğunu öğrendik hiç bir belirtim olmadı ne kanama ne sancı bebeğimizin neden öldüğünü bilmiyoruz sebep ne olabilir anadolunun küçük bi ilindeyiz bebeğimizi kürtajla alıcaklar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum lütfen bize bi yol gösterin tüp bebek yapmadan önce hangi testleri yaptıralım

Hocam daha öncede yazmıştım 2,5 yıldır evliyiz ve bebeğimiz olmuyor eşimin sperm harekat ve morfolojisinde sorun var aşılama ve ilaç tedavileri görmeme rağmen hamile kalamadım ocak ayında kendiliğimden hamile kaldım değerlerim hep geriden geliyordu ama düzelir diye kendimizi avuttuk dün 10 haftalık olması gereken bebeğimizin 7 hafta 6 günlükken kalbinin durduğunu öğrendik hiç bir belirtim olmadı ne kanama ne sancı bebeğimizin neden öldüğünü bilmiyoruz sebep ne olabilir anadolunun küçük bi ilindeyiz bebeğimizi kürtajla alıcaklar tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum lütfen bize bi yol gösterin tüp bebek yapmadan önce hangi testleri yaptıralım
Merhabalar :Tek bir gebelik kaybında önerilmemekle( klasık bılgıde 2 veya daha fazla gebelık kaybında onerılıyor) birlikte bazı tetkıkler ıle bu durumun arastırılması faydalı olucaktır. Bu tetkıkler: genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıkleri), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker düzeylerı, rahim -tüp fılmi cekilmesıdır. Bu tetkık sonuclarına gore nasıl bır yol ızlenmelı karar verılmelıdır. Ayrıca sperm morfolojı bozukluklarında tup bebekte uygulanan IMSI metodu ıle 8000-9000 büyük büyütmede saglıklı gorunen spermın secılmesı ıle mıkroenjeksıyon yaparak embrıo kalıtesını artırmak faydalı olucaktır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bizimle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.