Bebeğimle uçak yolculuğunda..

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
Kizlar merhaba,

2 bucuk aylik bebegimle haftaya 1 bucuk saatlik ucak yolculugu yapacagiz.

bebek icin verdikleri kemeri kendi kemerimize sabitleyip takiyoruz ya, kemer bagliyken o sekilde bebegi emzirebiliriz degil mi? Kemer engel olmuyodur sanirim hic dikkat etmedim bebekli yolculara daha once.Ucak kalkarken ve inerken emmesi iyi olurmus.

Endiseliyim insallah huysuzluk yapmaz..

canım acil durum ikaz lambası yanarken yani iniş ve kalkışlarda takıyorsun kemeri.. onun dışında çıkarabilirsin..
ama genelde uçuş boyunca takılı kalması önlem amaçlı yardımcı olabilir sana..

basınçtan az etkilensin diye emzirmek olabilir ama bence kemerini takıp biberon ile süt versen oda basıncı azaltacaktır bebiş için... şimdiden iyi uçuşlar

Merhaba- ben de ilk defa bebegimle ucacagim, epey stresliyim bu sebeple. Ben kendim de ucaktan cok hoslasan biri degilim zaten. Arastirma yaparken forum'a rastladim hemen uye oldum :)

Ucakta bebegimizi sakin ve huzurlu tutmanin pratik yontemleri var mi acaba?
Bebegim 4 aylik, normalde usludur cok aglamaz ama ucakta kulaklarina nasil bir basinc uygulanacak hic bilmiyorum 1 saatlik ucusta...

ben bebeği 51 ve 58 günlükken ucaga bindim ucak boyunca uyudu emzirme gibi bi problemimiz olmadı zaten süt sagmıstım isterse diye

Genellikle inişte bebekler ağlar basıncı eşitleyemediklerinden. Özellikle inişte bişiyler içmesi y da emmesi yardımcı olur. Bebek kemeri için kabin memurlarından yardım isteyebilirsiniz. rahat emzirmek için uçak müsaitse sizi yanı boş bir yere almalarını rica edersiniz.
bebekler ağlar bunu herkes bilir. insanları rahatsız edeceğim diye kendinizi sıkmayın.

X