Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Etmenin 36 Eğlenceli Yolu

BynLaDy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
34
16
31
Sevgili hamişler ve hamiş kalmak isteyenlere, hamişler bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla ayları geçirdiğinizi ve birtürlü geçmek bilmeyen o günlerin heyecanını azaltacak tatlı bilgiler getirdim size, bebeğinizin cinsiyetini nasıl tahmin ediyoruz görelim.. NOT: bebeğin cinsiyetini öğrenmeye giderken hamişler çikolata yemeyi unutmayın bebiş daha çok kıpırdadığı için hemen cinsiyeti görünüyormuş. :)

Bebek erkektir,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa

-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa

-Karnınız sivri ise

-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse

-Meme ucunuz karardıysa

-Bebeği aşağıda taşıyorsanız

-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa

-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız

-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa

-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa

-Elleriniz kuruyorsa

-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa

-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa

-Gebelik size güzellik katmışsa

-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa

-Burnunuz uzayıp genişliyorsa

-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa

-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız

-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise

-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız

-Sol meme sağ memeden daha büyükse

-Bebeği yukarıda taşıyorsanız

-Karnınız karpuza benziyorsa

-Tatlılara düşkünseniz

-Canınız meyve çekiyorsa

-Portakal suyunu seviyorsanız

-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız

-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa

-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız

-Memeleriniz büyümüşse

-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa

-İdrarınız koyu sarı renkte ise

-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa

-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa.

hiç istifra etmedim eferim benim oğluşuma anasını üzmedi hiç :KK51:

otobüs durağında bi tane teyze basket topu gibi dedi. ve herkes karnımın sivriliğinden tahmin edebiliyo oğluşum olduğunu :cool:

ilk aşerdiğim şey turşu kavurmasıydı ve can eriği :kk77:

ay malesef en sinir olduğum şey bu. :mad:

her gün yarın spora başlıcam ben iyice kilo aldım diyo ama akşamına benimle beraber ikişer ikişer gömüyo tatlıları çikolataları :KK53:

:cool:

hep üşüyoduuuum ama bu ay ayaklarımın altından altından ateş basmaya başladı valla :KK64:

Ne mutlu size o zaman isim düşünmeye başlayabilirsiniz kaç aylık bu arada sağlıkla gelsinde inş sizi sevindirsin :anneadayı::KK66:

Ne mutlu size o zaman isim düşünmeye başlayabilirsiniz kaç aylık bu arada sağlıkla gelsinde inş sizi sevindirsin :anneadayı::KK66:

isim düşünüyoruz tabi ama bulamıyoruz o_O yani ilk isim net , onda kararlıyız. Mustafa olucak ilk ismi inşaAllah, ama ikinci isim konusunda düşünüyoruz, düşünüyoruz bi karara varamıyoruz o_O
az kaldı teyzesi eli kulağında bizim oğlanın, bu ay sonu beklemeye başlıycaz artık :KK23:

isim düşünüyoruz tabi ama bulamıyoruz o_O yani ilk isim net , onda kararlıyız. Mustafa olucak ilk ismi inşaAllah, ama ikinci isim konusunda düşünüyoruz, düşünüyoruz bi karara varamıyoruz o_O
az kaldı teyzesi eli kulağında bizim oğlanın, bu ay sonu beklemeye başlıycaz artık :KK23:

merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Mustafa koyacağınızı okuyunca, ben bekarken oğlum olursa Mustafa Said koyacağım diyordum çok yakıştırıyorum nedense :KK51:

merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Mustafa koyacağınızı okuyunca, ben bekarken oğlum olursa Mustafa Said koyacağım diyordum çok yakıştırıyorum nedense
amin canım hepimize hayırlısıyla kavuştursun Rabbim..
ben eylül ayında dayımı kaybettim o dönemde hamile kalmışım. cinsiyetini bilmiyoduk benim içimde öyle bi his oluştu erkek olursa bi ismi dayımın ismi olsun diye.. eşimle paylaştım kabul etti. o yüzden ilk isim Mustafa, hem de tabi peygamberimizin ismi, karakter olarak da araştırdım çok güçlü bi isim, ama tek başına ağır olur diye yanına yakışan güzel bi isim arıyoruz işte..

ben eylül ayında dayımı kaybettim o dönemde hamile kalmışım. cinsiyetini bilmiyoduk benim içimde öyle bi his oluştu erkek olursa bi ismi dayımın ismi olsun diye.. eşimle paylaştım kabul etti. o yüzden ilk isim Mustafa, hem de tabi peygamberimizin ismi, karakter olarak da araştırdım çok güçlü bi isim, ama tek başına ağır olur diye yanına yakışan güzel bi isim arıyoruz işte..

Allah ismiyle yaşatsın hayır içinde olsun inşallah :emir_bebek:
Bu arada Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin cnm. Mustafa ali benden de bi fikir olsun bari ya da mustafa baki :KK51: Muhammed mustafa da güzel ama a. S hz. Adı ile hayırla allah yolunda ana baba sözü dinleyen bir birey olarak yaşasın inş :anneadayı::nazar:

Ben eksi yiyorum surekli, karnim sivri degik genis, basen ve yanlarimdan kilo aldim, ilk ayda bulantim coktu, yanii anlicagniz ikisinin karisimida var.. Doktorum kız dedi

Ben eksi yiyorum surekli, karnim sivri degik genis, basen ve yanlarimdan kilo aldim, ilk ayda bulantim coktu, yanii anlicagniz ikisinin karisimida var.. Doktorum kız dedi

Bünyeden bünyeye değişir bence tabiki, erkek fatma olcaktır sizin kız :anneadayı::KK48:

Sevgili hamişler ve hamiş kalmak isteyenlere, hamişler bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlıkla ayları geçirdiğinizi ve birtürlü geçmek bilmeyen o günlerin heyecanını azaltacak tatlı bilgiler getirdim size, bebeğinizin cinsiyetini nasıl tahmin ediyoruz görelim.. NOT: bebeğin cinsiyetini öğrenmeye giderken hamişler çikolata yemeyi unutmayın bebiş daha çok kıpırdadığı için hemen cinsiyeti görünüyormuş. :)

Bebek erkektir,eğer;

-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa

-Karnınız sivri ise

-Meme ucunuz karardıysa

-Bebeği aşağıda taşıyorsanız

-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız

-Elleriniz kuruyorsa

-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa

-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa

-Burnunuz uzayıp genişliyorsa

-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa

-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız

-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise

-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız

-Sol meme sağ memeden daha büyükse

-Bebeği yukarıda taşıyorsanız

-Karnınız karpuza benziyorsa

-Tatlılara düşkünseniz

-Canınız meyve çekiyorsa

-Portakal suyunu seviyorsanız

-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız

-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa

-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız

-Memeleriniz büyümüşse

-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa

-İdrarınız koyu sarı renkte ise

-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa

-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa.
10 haftalık hamileyim bu yazıya gore kızım olacak :)

oglum olcak demek ki :emir_bebek: ama koz kismindan da uyan 1 2 madde var tabii...

X