Bebeğin gelişiminin ilerde olması normal mi?

gayet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
64
0
36
Eskişehir
arkadaşlar merhaba...bugün kontrolden geldim bu benim 3.bebeğim ilk ikisini kaybettim...ikinci bebeğimde gelişim geriliği vardı...şimdiki bebeğim tam 1 hafta ilerde 13+3 olması gerekirken 14+3 olmuş bu normal mi.....çok kafama takılıyor....cevaplarsanız sevinirim...

arkadaşlar merhaba...bugün kontrolden geldim bu benim 3.bebeğim ilk ikisini kaybettim...ikinci bebeğimde gelişim geriliği vardı...şimdiki bebeğim tam 1 hafta ilerde 13+3 olması gerekirken 14+3 olmuş bu normal mi.....çok kafama takılıyor....cevaplarsanız sevinirim...
Canım merhaba endişelenmene gerek yok ben yeni dogum yaptım benim bebegin gelişimi de 2 hafta ondeydi cok mutlu oluyordum böyle seyler duyunca anlıyorum iki bebeğini kaybetmissin ama insallah bu bebeğinin saglıgı bu sekilde gider doktoruna güven kendine iyi bak :34:

benim de bir hafta önden gidiyo doktoruma sordum önce ben de çok telaşlandım ama bu kötü bişey değil iyi bir gelişme dedi.internetten de araştırdım bazılarının biraz kilolu doğuyormuş bazılarının da erken doğum oluyormuş bir hafta kadar o kadar yani içini ferah tut :34:

içimi öylee rahatlattınız ki kızlarrr çok teşekkür ederim..çok rahat bir uyku uyuyacağım...iyi geceler:)

Benimki hep ondeydi, uc hafta onde oldugu kisimlar vardi hatta, neticede dogum kanalina erken girdi 36+5 gunlukken geldi ve 3,5 kg sapasaglamdi, bir hafta hic sorun degil yani, takilma canim, Allah kavustursun yavruna

Benim de iki hafta ondeydi. 1.5 hafta oluyo dogum yapali. 1 hafta geri,1-2 hafta ileri gayet normal. hamilelugin tadini cikar.

Benimde başta 1 hafta ileriydi şimdi 2 hafta ileri gidiyor ilk oglumda 2 hafta ileriydi...

Bende taze taze dr dan geldim aynı soruyu dr a sordum 2 hafta yi aşarsa sorun olur riskli dedi 2 haftaya kadar normal geriligide ileri olmasida normal her ikisi icinde sınır 2 hafta...

Back
X