Doğuma Hazırlık bebeğin ismi konusunda yardım edermisiniz ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

lara-lidya

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
104
34
merhaba,
eşim hamileliğimi öğrendiği zaman bir rüya gördü, rüyasında iş arkadaşlarından birisi fal bakıyor eşimde bebeğin cinsiyetini soruyor arkadaşı sadece yüzüne bakıp "İshak" diyor, eşim daha önce hiç duymamış İshak ismini araştırıyor vs. hz. ibrahimin ikinci oğlu İshak peygamberin ismi olduğunu öğreniyor. Sonuç olarak eşim o günden beri erkek olacak kesin bebeğimiz diyordu bende kız hissediyordum açıkcası ama enson cumartesi randevumuzda daha erken ama erkek olma ihtimali biraz daha yüksek dedi doktorumuz....Şimdi eşim ben biliyorum erkek olacak ve ismini ishak koyacağız diyor, benim nedendir bilmem pek içime sinmedi isim başka isim yok aklımda ama içim huzursuzlaşıyor hiç iyi hissetmiyorum bu ismi koymayı düşününce, sebebini çözemedim.... böyle birşey yaşayan rüyasında gördüğü ismi koymayıpta ters bir durum yaşayan yada ismi koyupta ters bir durum yaşayan varmı bildiğiniz? Çünkü internette araştırıyorum peygamber isimleri çocuklara ağır geliyor vs. gibi şeyler var içim huzursuz... bana yardımcı olun lütfen :KK23:

Bende erkek bebege hamileyim ve kizima dogum yaptiktan sonra ruyamda kendimi tekrar hamile gordum yarali ve olmek uzere olan bir asker elini karnima koyup oglun olacak adini uhud koy diyordu askerin yuzunu tam animsayamiyorum ama ayni esime benziyordu sarisin ve masmavi gozleri vardi agliyorduk ikimizde ve ben kizim uc aylikken hamile kaldim ogluma esime anlattim ruyami ve cok sevdi uhud ismini yanina birde muhammed koyacagiz ins bence bu tarz ruyalar hep hayirlidir diye dusunuyorum canim koyulmasinin bi sakincasi olacagini yada ters bi olacagini dusunmuyorum..bir akrabamizinda cocugu olmuyordu sonra esi hamile kaldi akrabamizin is arkadasi ruyasinda gormus kizin olacak adida rabia olacak demis koydular cok guzel bir kiz cocugu oldu masallah yuzune bakmaya doyulmuyor bir sikintida yok..ayrica ishak cok guzel bir isim canim manevi anlamli...

X