• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini

kız gibi canım. Şöyle usg resmini eline aldığında eğer karından usg ise bebek kesenin sağına yakınsa kız soluna yakınsa erkek, vajinal usg ise tam tersi. Buarada sesin ultrason resmi benimkine çok benziyo bebeğin kesedeki konumu olarak

Cnm ben tek sağ sol için yorum yapmıyorum plasentasına falanda bakıyorum hangi yöne yatkınsa hepsi, ona göre söylüyorum

Eki Görüntüle 1953411 Kizlar bugun tekrar gittim doktora,8 haftalikken bebek kesenin sagindaydi.simdi 10 haftalik,cok kipirdak sanirim sola yaklasmis.bu kese ve cinsiyet konusu kac haftalikken dogru oluyor? Bidaha bakarmisniz bana

Cnm bu konu başkasınındı o zaman tek sağ sol olarak yorum yapılıyordu ama ben plasenta, kese ve bebek hangi yönde ağırlıktaysa ona göre yorum yapıyorum. Önemli olan ilk USG resmi olsun 6,7,8 haftalık

Cnm bu konu başkasınındı o zaman tek sağ sol olarak yorum yapılıyordu ama ben plasenta, kese ve bebek hangi yönde ağırlıktaysa ona göre yorum yapıyorum. Önemli olan ilk USG resmi olsun 6,7,8 haftalık

Bu 8. Haftada karindan cekildi canim.yorumlarsan sevinirim
IMG_7943.webp

BİZİ de yorumlayabilir misiniz 8 haftalik usgmiz :KK66:) teşekkürler simdiden. Karindan usg.

Eklentiler

• IMG_8738.webp
    IMG_8738.webp
    12 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_8739.webp
    IMG_8739.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 190
Back
X