- 27 Ocak 2015
- 335
- 489
- 38
Arkadaşlar 1 hafta önce kontrolümde sıvısının biraz az olduğunu ve hep 1 hafta önde giden gelişiminin biraz gerilediğini söyledi Dr um ve 3 lt su icmem gerektiğini 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Ben haliyle çok tedirgin oldum ve düzenli sürekli suyumu içtim ve internetten de sıvı azlığı ile ilgili şeyler okuyup çokca da moralimi bozdum hiç gerek yok kızlar su icmeyle amniyon sıvısı cogalmazmis diye yazılanlara bakmayın çoğalıyor siz suyunuzu için.benim 1 haftada normale döndü.ayrıca maşallah 1 haftada 430 gr almış bebeğim ve çok çok iyi gelişimi dedi dr um.neler yedigime gelince hergun ac karnına çay kaşığıyla 3 kaşık zeytinyağı içtim zorlanmamak için bir kaşık yagi agziniza alıp yutmadan üstüne biraz su içip yutun,sonra hergun kahvaltıda tahin pekmez ,peynir yedim,ve bir iki kasıkta dut pekmezi içtim,tabi yumurta hergun yiyorum ,en az iki ceviz yedim ve gece yatarken de sütümü içtim ve allaha sukur yarım kiloya yakın aldı maşallah bebeğim bu sorunları yaşayanlara yardımcı olmak istedim biraz uzun oldu ama .