bebeğini düşükle kaybeden anneeleerrrrr

Mavipelican

huzur istıyorum
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
747
894
merhaba benim 1. düşüğüm 5 haftalıkken oldu kürtaj olmadan sorunsuz gecti sonra 5 ay bekledim ve oğluma hamıle kaldım oğlumu sorunsuz bi hamılelıkle dünyaya getirdim fakat oğlumdan sonra tekrar 7 haftalık bir düşük oldu şimdi genetik istenıyor sizce sacma değilmi genetiğimde olsa oğlum nasıl oldu kafam cok karışık özele gidiyirum ve testler 1.500 tl tutuyor sizce para içinmi yapılıyor

topiğe gelen ve basından düşük gecen anneler lütfen iki cümle dahi olsa yazın ihtiyacım var cümlelerinize

genetiğinde bi sorun olsa oğlunu saglıklı dunyaya getıremezdın dıye dusunuyorum.. bende özele gidiyodum hormonlarım normaldı bı fsh yuksektı bıraz.. sonra oda normale dondu her yumurta takıbı yaptırıyodum ve her ay kendılıgınden guzel bı yumurtam olup catlıyodu.. 23 yasındayım ve pko fln yoktu adetlerım duzenlıydı doktor ilaç tedavısene baslayalım git amh testı yaptır dedı arastırdım menepoza kadar ne kadar yumurtam olurmus ona bakılıyomus.. test 500 tl ya ne alakası var dedım yaptırmadım sonrada kendı cabamla 1 aya hamıle kaldım

X