- Konu Sahibi gelincik37_34
-
bende melek anesıyımm 49 gun oldu bugun ınsallah en kısa zamanda kalmayı dusunuyorum 6 ay bıle beklemıcemmmm
benim meleğim de Cennet'e uçalı 48 gün oldu
benim de sezeryanla oldu ve doktorumuz 1 yıl dedi yeni hamilelik için
ama ben 6 ay yeterli diye düşünüyorum
dikişlerimde problem yok, zaten doğumdan iki gün sonra günlük hayata dönmüştüm, meleğim hastanedeydi, hergün onu görmeye gidiyordum, doktor rahmimin de gayet güzel toparlandığını söylemişti. artık gerisi nasip, inşallah haziran da ikinci bebeğim yolculuğa çıkar, kucağıma gelmek üzere.
herkese bol şans
böyle ümit dolu başlayan bir topiğe yazmak rahatlattı beni
herşeye rağmen umudumuzu yitirmeyelim
meleklerimizin yeri çok ayrı ama yaşasaydı da ben arayı uzatmadan kardeşi olsun isteyecektim zaten, şimdi süre biraz daha kısalmış oldu
benim d ebebğimi kaybedeli 75 gün oldu. banda kimi doktor 7-8 ay bir de 1 yıl ya da 9 ay dedi. bend e sezeryan oldum. bakalım biz nezman başlıcaz. bend e bi an önce yine hamile olmak istiyorum. yarım kalan mutluluğuma devam etmek istiyorum. umarım burda umutlarını yeşertmeye çalışan herkes en kısa zmanda anne olur.
:1rolleyes:
hadi hayırlısı ben sezeryanla doğum yaptım.Senin normal mi dikişler açısından korkuyorum sorun olursa diye sen ne dersin bir bilgin var mı bu konuda canım
dıkıslerım normal canım sezeryanla dogum yaptım... iyileştı dıkıslerım ben hemen yapmak ıstıorum korunmayacagım allahın ıznıyle ınsallah olur saglıklı sekılde kucagıma alırım mınık melegımın kardesını cok ıstıorum canım cokkk
Arkadaşlar ben de ikizlerimi kaybedeli 90 gün oldu. Banada bir doktorum 3 ay bir doktorum en az 6 ay dedi. Ben de hemen tekrar bebek istiyorum ama acele ettiğim için birşey olur diye koktuğum için inanın dişimi sıkıp bekliyorum. Allah izin verse Mayıs ta düşüneceğiz. İnşallah olur. Allahım kucağımızı boş bırakmaz, İnşallah sağlıklı analı babalı bebeklerimizi büyütürüz. Bütün acılarımız biter, bu acıları hiç yaşamamışa döneriz.Bütün melek annelerine allah kolaylık versin, sabır versin.
:umursamaz:Bu arada benim tahliller çarşamba ya kaldı.Çapada bu testlerden kan pıhtılaşma araştırması yapılmıyormuş.KOskoca ünv.hastanesi ama insan orda uğraşırken can teslim eder çok kötüydü dışarda labaratuarda bu testler çok pahalıydı.Bakırköyde yaptırcaz hem maliyeti yok ssk lıya hemde kolayca uğraşmadan halledicekler.1AY sonra da sonuçlar çıkıyomuş.Çapa 6 - 7 ay sonra çıkar dedi şaka gibi
:umursamaz:Bu arada benim tahliller çarşamba ya kaldı.Çapada bu testlerden kan pıhtılaşma araştırması yapılmıyormuş.KOskoca ünv.hastanesi ama insan orda uğraşırken can teslim eder çok kötüydü dışarda labaratuarda bu testler çok pahalıydı.Bakırköyde yaptırcaz hem maliyeti yok ssk lıya hemde kolayca uğraşmadan halledicekler.1AY sonra da sonuçlar çıkıyomuş.Çapa 6 - 7 ay sonra çıkar dedi şaka gibi
çapa yı duydugum zaman tüylerim dıken dıken oluyoo bebegımı o hastanede kaybettım bana cok cektırdı ordakı doktorlarrr özellıkle bayan doktorlarr berbattt zaten sorunlu gebelık bırde onlar ınsanı azarlıyoooooo allahım o gunler gıtsın ve bırdaha gelmesın ınsllh....
canımm gelıncık bende dusunuyorumm 6 ay beklemeyı zaten esım kızıyo ya sana bırsey olursa ben kahrolurum dıyoooo oooooooooofffffffff bılmıyorum beklemek benı yıpratıyoooooooooo daha 54 gun olduuuu gecmıyooo gunler
çapa yı duydugum zaman tüylerim dıken dıken oluyoo bebegımı o hastanede kaybettım bana cok cektırdı ordakı doktorlarrr özellıkle bayan doktorlarr berbattt zaten sorunlu gebelık bırde onlar ınsanı azarlıyoooooo allahım o gunler gıtsın ve bırdaha gelmesın ınsllh....
canımm gelıncık bende dusunuyorumm 6 ay beklemeyı zaten esım kızıyo ya sana bırsey olursa ben kahrolurum dıyoooo oooooooooofffffffff bılmıyorum beklemek benı yıpratıyoooooooooo daha 54 gun olduuuu gecmıyooo gunler
canım ben de randevu aldım kan pıhtılaşma testleri için bulamadım gün. ta 18 marta. kimilir sonucu da nezman çıkacak.umarım bişey çıkmaz bi d eonla uğraşmayız. lohusalık bittti dimi çünkü lohusalıkta ve hamilelikte sonuç yanlış çıkıyomuş.çünkü ozmanlarda kan pıhtılaşmaya eğilimli oluyomuş.
canım hepimiz gün sayıyoruz. beebkelr istediğimiz zaman gelmicekelr belki aam umutla beklemek istiyoruz dimi. ben de öyleyim emin ol tüm melek anneleri de.Allahım bizlere sabır daaynma gücü versin ve tez zamanda bebklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
sanırım geçmiştir kafanı karıştırmak istemem ama ben bi profa sormuştum internetten bu testler için 3 ay geçmesini bekleyin demişti vücut eski düzenine dönsün diye. sen sor doktoruna uygun görürse yaptırır zaten olmazsa daah erken der.benim ozaman yani randevu aldığım gün 3.5 ay bitmiş olucak.dediğin gibi uamrım hiçbişey olmaz sorun çıkmaz canım hiçbirimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?