Bebeğini kaybeden ve 6 ay sonra hamile kalabilecek melek anneleri

gelincik37_34

hasretine gebeyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
1.278
9
116
İstanbul
Ben de melek annesiyim 40 gün oldu bugün bu sabır çok farklı bu acı çok fena.Ama dayanacağız inşallah. 6 ay sonra çalışmalara başlıcak ve hamilelik haberini beklicek arkadaşlar benim 40 günüm bitti bile.Sizden ne haber..

benim meleğim de Cennet'e uçalı 48 gün oldu
benim de sezeryanla oldu ve doktorumuz 1 yıl dedi yeni hamilelik için
ama ben 6 ay yeterli diye düşünüyorum
dikişlerimde problem yok, zaten doğumdan iki gün sonra günlük hayata dönmüştüm, meleğim hastanedeydi, hergün onu görmeye gidiyordum, doktor rahmimin de gayet güzel toparlandığını söylemişti. artık gerisi nasip, inşallah haziran da ikinci bebeğim yolculuğa çıkar, kucağıma gelmek üzere.
herkese bol şans
böyle ümit dolu başlayan bir topiğe yazmak rahatlattı beni
herşeye rağmen umudumuzu yitirmeyelim
meleklerimizin yeri çok ayrı ama yaşasaydı da ben arayı uzatmadan kardeşi olsun isteyecektim zaten, şimdi süre biraz daha kısalmış oldu

benim d ebebğimi kaybedeli 75 gün oldu. banda kimi doktor 7-8 ay bir de 1 yıl ya da 9 ay dedi. bend e sezeryan oldum. bakalım biz nezman başlıcaz. bend e bi an önce yine hamile olmak istiyorum. yarım kalan mutluluğuma devam etmek istiyorum. umarım burda umutlarını yeşertmeye çalışan herkes en kısa zmanda anne olur.

:dance:
Bana 6 ay dedi ama nasıl geçer bilmiyorum.Salı günü çapaya gitcem araştırma yapılcak Allahım inşallah güzel sonuçlar alırız.Sorun çıkmaz bakalım sonuçlar ne zamana çıkacak.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Birlikte atlatacağız ve korunma süremiz bitince hamiş kalmaya hep beraber başlıcaz inşallah Sonra her birimizden güzel haberler bu topiki doldurcak.
Umutsuzluk yok arkadaşlar yavrularımız için hep en iyisi olmalıyız...

a.s

İnşallah canım bu topikte yazın hamiş haberleri uçuşacak inşaallah.Denizin Haktanın ve diğer melek annelerinin tesellileri kardeşleri karnımıza düşecek Rabbim sağlıcakla kavuşturacak inşallah.Biz umutlu olmalıyız arkadaşım onlar bizi görüyor duyuyorlar.Üzgün görmesinler annelerini güçlü olalım ki kardeşleri hemen gelsin a.s

:1rolleyes:

hadi hayırlısı ben sezeryanla doğum yaptım.Senin normal mi dikişler açısından korkuyorum sorun olursa diye sen ne dersin bir bilgin var mı bu konuda canım

dıkıslerım normal canım sezeryanla dogum yaptım... iyileştı dıkıslerım ben hemen yapmak ıstıorum korunmayacagım allahın ıznıyle ınsallah olur saglıklı sekılde kucagıma alırım mınık melegımın kardesını cok ıstıorum canım cokkk

Bizim binada komşumuzun kızıda bebeğini kaybetmiş 6 ay mutlaka bekleyin diyo hani başından geçmiş doktorlarda bedenen ve ruhen toparlanmak için en az 6 ay diyolar bence tekrar düşün canım.Yeni olacak çocuğun sağlığı ve bizim verimli olabilmemiz için bu süre ideal.bende aslında hemen istiyorum ama çok düşündüm canım sağlığımız için biraz bekleyelim derim.

Arkadaşlar ben de ikizlerimi kaybedeli 90 gün oldu. Banada bir doktorum 3 ay bir doktorum en az 6 ay dedi. Ben de hemen tekrar bebek istiyorum ama acele ettiğim için birşey olur diye koktuğum için inanın dişimi sıkıp bekliyorum. Allah izin verse Mayıs ta düşüneceğiz. ınşallah olur. Allahım kucağımızı boş bırakmaz, ınşallah sağlıklı analı babalı bebeklerimizi büyütürüz. Bütün acılarımız biter, bu acıları hiç yaşamamışa döneriz.Bütün melek annelerine allah kolaylık versin, sabır versin.

Canım başın sağolsun Rabbim kimselere yaşatmasın.Beklemek en hayırlısı arkadaşım bende hemen istiyorum ama seninle aynı fikirdeyim.Hem bebeklerimiz için daha sağlıklı olmamız için bu gerekli.Zaman öyle ya da böyle geçiyor.Bu topik bahardan sonra güzel haberlerle şenlenecek inşallah.Sonra bizde liste tutalım.Adetlerimizi takip ederek hep birlikte bekleyelim.Atlatacaz beraber başarcaz arkadaşlar.olumunekankayizsmile

:umursamaz:Bu arada benim tahliller çarşamba ya kaldı.Çapada bu testlerden kan pıhtılaşma araştırması yapılmıyormuş.KOskoca ünv.hastanesi ama insan orda uğraşırken can teslim eder çok kötüydü dışarda labaratuarda bu testler çok pahalıydı.Bakırköyde yaptırcaz hem maliyeti yok ssk lıya hemde kolayca uğraşmadan halledicekler.1AY sonra da sonuçlar çıkıyomuş.Çapa 6 - 7 ay sonra çıkar dedi şaka gibi

çapa yı duydugum zaman tüylerim dıken dıken oluyoo bebegımı o hastanede kaybettım bana cok cektırdı ordakı doktorlarrr özellıkle bayan doktorlarr berbattt zaten sorunlu gebelık bırde onlar ınsanı azarlıyoooooo allahım o gunler gıtsın ve bırdaha gelmesın ınsllh....
canımm gelıncık bende dusunuyorumm 6 ay beklemeyı zaten esım kızıyo ya sana bırsey olursa ben kahrolurum dıyoooo oooooooooofffffffff bılmıyorum beklemek benı yıpratıyoooooooooo daha 54 gun olduuuu gecmıyooo gunler

canım ben de randevu aldım kan pıhtılaşma testleri için bulamadım gün. ta 18 marta. kimilir sonucu da nezman çıkacak.umarım bişey çıkmaz bi d eonla uğraşmayız. lohusalık bittti dimi çünkü lohusalıkta ve hamilelikte sonuç yanlış çıkıyomuş.çünkü ozmanlarda kan pıhtılaşmaya eğilimli oluyomuş.

canım hepimiz gün sayıyoruz. beebkelr istediğimiz zaman gelmicekelr belki aam umutla beklemek istiyoruz dimi. ben de öyleyim emin ol tüm melek anneleri de.Allahım bizlere sabır daaynma gücü versin ve tez zamanda bebklerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım benim hatırlattığım için çok özür dilerim gerçekten...Çok ilgisizler söledin gibi bayan doktorlar felaket.İnşallah yaşatmaz rabbim bir daha.
Betülcüm nolur sabret bak eşin de endişeleniyo Rabbim bir evlat verir inşallah ama senin gibi bir anne bulunur mu hem eşin ne yapar biz özlemimizden ve acımızdan hemen hamile kalmayı istiyoruz ama kendimiz iyi deiliz ki henüz zaman verelim canım kendimize bak ne güzel olcak o zaman daha tecrübeliyiz artık.Evet zaman geçmiyo ama bak bizim gibi niceleri var ve çok şükür ki bebeğimiz olabiliyo umutsuz deiliz ki arkadaşım.Üstelik yavrularımız da hep yanımızda.Ben gece gördüğüm en parlak yıldıza Haktan diyorum.Kuzularımız hep bizimle.Hep yazışalım görüşelim burada daha çabuk atlatıcaz canım.Geçecek inan bana

Canım benim benim 46 gün oldu Bakırköyde haftaya çarşamba yaptırcaz kromozom ve kan pıhtılaşması tahlilleri için 1 ay sonra çıkacakmış.İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım.Lohusalık 40 gün sürüyo dimi 52 gün olacak tahlil günü bitmiş oluyo sanırım lohusalık...Bu arada benim saçlarım beyazlamaya başlmışşşş.bilmiyorumkismile

sanırım geçmiştir kafanı karıştırmak istemem ama ben bi profa sormuştum internetten bu testler için 3 ay geçmesini bekleyin demişti vücut eski düzenine dönsün diye. sen sor doktoruna uygun görürse yaptırır zaten olmazsa daah erken der.benim ozaman yani randevu aldığım gün 3.5 ay bitmiş olucak.dediğin gibi uamrım hiçbişey olmaz sorun çıkmaz canım hiçbirimizde

Ben bilmiyordum bir sorayım bakalım ne dicek çok sağol canım ya.opuyorumnanaktan

SELAM HERKESE BASLIGI OKUYUNCA MERAK ETTIM BENDE 2 MELEK ANNESIYIM ACINIZI EN IYI BILENLERDENIM..AMA OKUYUNCA YAZDIKLARINIZI KKAFAMDA SOR ISARETI OLUSTU BENMI ACABA ACIMI COK ABARTIYORUM DEIYE SORMAYA BASLADIM..SAKIN YANLIS ANLAMAYYIN CUNKU BEBEKLERINIZI KAYBETMISSINIZ AMA HEMEN BEBEK DUSUNEBILIYORSUNUZ BEN ILK BEBEGIMI KUCAGIMA 1 HAFTA ALABILDIM SONRA TOPRAGA VERDIK VE BIZ ESIMLE DEPRESYONA GIRDIK 1 YIL KARI KOCA GIBI YASAYAMADFIK KENDIMDENDE ONDANDA NEFRET ETTIM HEP KENDIMI SUCLADIM BEBEK GORMEK ISTEMEDIM...BELKIDE BEN COK YALNIZDIM YABANCI BIR ULKE HIC AILEM YOKTU YANIMDA YAPAYALNIZDIM BELKIDE ONDAN ACISINI FAZLA YASADIM BILEMIYORUM...BENDE HIC HEMEN COCUK SAHIBI OLMA HEVESI OLMADI SONRA DEPRESYON ILACLARINA BASLAMISTIM SONRADA 2CI KEZ AMA BUSEFER SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGIMA ALDIM MELEGIMI COK SUKUR...AMA NE KORKULARLA ONEDENLE PREMATURE DOGUM YAPTIM KORKU NEDENIYLE TANSIYONUM YUKSELMISTI DR ILKINDE OLDUGU GIBI RISKE ATAMAM DEDI VE SEZERYANLA ALDI...SONRA 3CUYUDE BU YIL KAYBETTIM YINE ERKEN DOGUMLA KARNIMDA GELISIMI DURMSUT VE ONUDA BENDEN SOKUP ALDILAR:sinifsinif: VE BENIM PSIKOLOJIM YINE KOTU BITURLU DOGRULAMIYORUM SIZLERI BOYLE POZITIF GORUNCE KENDIMDEN SUPHE ETTIM AMA SIZLER ADINADA SEVINDIM AYNI ZAMANDA...INSALLAH ALLAH GONLUNUZE GORE VERIR HEPNIZE GECMIS OLSUN ARKADASLAR...DILERIM SIZDE EN KISA ZAMANDA BEBEKLERINIZE KAVUSURSUNUZ.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…