Evet canım 3 gün yap benecede yeterli olur...Nazcım o basküller profesyonel yani ev tipi değil canım...Ya diyetisyenlerde oluyo ya da alışveriş merkezlerinde ölçülüyo ya boy,kilo,su oranı, yağ oranı falan o açıdan dedim ben...
Ayy geçmiş olsun canım bilmiyodum hırsız girdiğiniYok canım face grubuna katılmadım ben ama eğer özelden atmak istersen ismini eklerim seni...benimki genele kapalı da o açıdan...
Canım bende yazmıştım ismimi istemiştinde...Ayrıca bana da verirseniz okurum demiştim...Eğer hala tamamlanmadıysa okuyabilirim bende...
yok canım önemli değil burda sölemiştim biliyosun sandım... ben hastanede yatarken girmiş
benim için farketmez ekleyebilirim bende
hıhım aynen öyle lifoscummm.
bn senin ismini listeye yazdım ama okuyacaklar bittiği için tefriciye veremedim :)
dua listesinde varsın ama Allahın izniyle
şimdi sureler okuyor dualar ediyoruz yine isimlerimizle booll boollll...
sana isim listemizi yollamışmıydım:S hemen fırlatıyorum özeline.
Bende msj atmıştım sana canım tefriciye bitmiş Allah kabul etsin inş...Özel okunması gereken bi dua varsa bende onu okuyum yoksa hepiniz dualarımdasınız zaten ama isimle de okumak daha ii bundan sonra öyle okurum inş...
Lifosss tefriciyemizin 100 tanesi sana transfer hayatım.
malum haber gelmedikçe paylaşıp bitirme gayreti:)
günü 9 hazirandı ama, bitince bana haber edermısın hayatım? (özelden bildrmştım bı de buradan soyleyeyeım dedım:))
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
canım ne limon ne de karbonat testine inanma...ben hamileyken yaptım limon damlaları dibe çöktü karbonatta kabardı sonra hamile olduğumu öğrendim ama testlere de çok inanmadım...Bir hafta 10 gün önce aklıma geldi gene yaptım her ikisinide( bu arada hamile değilim)...Sonuç gene aynı...Limon damlaları dibe çöktü karbonatta kabardı yani doğruluğu yok bu testlerin...hatta limon testini idrar değilde suyla da yapabilirsin onda da dibe çöktüğünü göreceksin...Yani ben hiç yüzeyde kaldığıdı görmedim...
:)
okudum ve inandım. demek ki yokmuş ööyle bişii
slm arkadaslar iyi haftasonları
umarım herkes iyidir
lifos canım nasılsın???
doktora gittim telaş ettiğin gibi bişi yok. hamile değilim yani...
iştahsszlığım var bunda lifoscum bolbol
bulantım sabahları oluyor şükür zor gecmiyor arada birde mide ekşimesi oluyor
yeni yaşınıda kutlarım inş. bu yaşında bebeğini kucağına alırsın cnm:)
Neyse canım hayrlısı olsun inş...Rabbim istediğin zamanda versin...eee dr.un ne dedi peki ghisemcim?
2 adet olmamı istedi doktor.. kızımın sorununun bizle alakası olmasa da hiçbişey atlamayalım sizde genetik analiz yaptırın dedi. işte müsait olunca gidip tahlil vericez o kadar.. şimdilik sorun yok..
bu ay başlamayı düşünüyordun ama değil mi ?
neyse gönlün ve kafan rahatlar tesler osnrası...
Allah işlerimizi rastgetirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?