bebeğini kaybedenler 2011

yok canım önemli değil burda sölemiştim biliyosun sandım... ben hastanede yatarken girmiş
benim için farketmez ekleyebilirim bende

Canım bende yazmıştım ismimi istemiştinde...Ayrıca bana da verirseniz okurum demiştim...Eğer hala tamamlanmadıysa okuyabilirim bende...

hıhım aynen öyle lifoscummm.

bn senin ismini listeye yazdım ama okuyacaklar bittiği için tefriciye veremedim :)

dua listesinde varsın ama Allahın izniyle

şimdi sureler okuyor dualar ediyoruz yine isimlerimizle booll boollll...

sana isim listemizi yollamışmıydım:S hemen fırlatıyorum özeline.

yok canım önemli değil burda sölemiştim biliyosun sandım... ben hastanede yatarken girmiş
benim için farketmez ekleyebilirim bende

Olmasa ii olurmuş ya cana geleceğine mala gelsin canım Rabbim esirgesin...Özelden atmışsın ismini canım 10 dk de bir msj atıldığından yazamadım hemen ekliyorum canım...

Bende msj atmıştım sana canım tefriciye bitmiş Allah kabul etsin inş...Özel okunması gereken bi dua varsa bende onu okuyum yoksa hepiniz dualarımdasınız zaten ama isimle de okumak daha ii bundan sonra öyle okurum inş...

Lifosss tefriciyemizin 100 tanesi sana transfer hayatım.

malum haber gelmedikçe paylaşıp bitirme gayreti:)

günü 9 hazirandı ama, bitince bana haber edermısın hayatım? (özelden bildrmştım bı de buradan soyleyeyeım dedım:))

Tamam canım inş bugün-yarın okurum bitince sana bildiririm canım...Rabbim dualarımızı kabul etsin inş...

Farklı Yaklaşımlar Farklı Sonuçlar
Dr. Ruskin, Amerikan Tıp Birliği dergisinde yayınlanan aşağıdaki yazısında, gülünç bir yanlış anlamanın kişide nasıl tümüyle farklı bir yaklaşım duygusu oluşturabileceğini anlatmaktadır.
Dr. Paul Ruskin, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu olayı okudu:
Hasta ne konuşuyor, ne de söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor. Zaman, yer ya da kişi kavramı yok. Yalnız, nasıl oluyorsa, kendi adı söylendiğin de tepki veriyor.
Son altı aydır onun yanındayım, ne görünüşü için bir çaba harcıyor ne de bakım yapılırken yardımcı oluyor. Onu hep başkaları besliyor, yıkıyor ve giydiriyor. Dişleri yok, yiyeceklerin püre halinde verilmesi gerekiyor. Gömleği salyalarından dolayı sürekli leke içinde.
Yürümüyor. Uykusu sürekli düzensiz. Gece yarısı uyanıp çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor.
Çoğu zaman mutlu ve sevecen, fakat bazen ortada bir neden yokken sinirleniyor. Bir gelip onu yatıştırana dek de feryat Figen bağırıyor.
Bu olayı okuduktan sonra, Ruskin öğrencilerine böyle birinin bakımına üstlenmek isteyip istemediklerini sordu.
Öğrenciler bunu yapamayacaklarının söylediler. Ruskin, kendisinin bunun büyük bir zevkle yaptığını ve onlarında yapması gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırdılar.
Daha sonra Ruskin hastanın fotoğrafını dolaştırmaya başladı.
Fotoğraftaki, doktorun altı aylıklı kızıydı.

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)

:)

hayatımızın büyük çoğunluğunda eski insanları taklit etmeye, yaptıklarının daha doğru olduğunu görmeye, boşia söylenen sözleri olmadığını farketmeye başladık.

beslenmede.. yaşam şeklınde... vs vs vs

kim bilir belki de cidden vardır böyle şeyler..

bekliyorum deneme sonuçlarını

canım ne limon ne de karbonat testine inanma...ben hamileyken yaptım limon damlaları dibe çöktü karbonatta kabardı sonra hamile olduğumu öğrendim ama testlere de çok inanmadım...Bir hafta 10 gün önce aklıma geldi gene yaptım her ikisinide( bu arada hamile değilim)...Sonuç gene aynı...Limon damlaları dibe çöktü karbonatta kabardı yani doğruluğu yok bu testlerin...hatta limon testini idrar değilde suyla da yapabilirsin onda da dibe çöktüğünü göreceksin...Yani ben hiç yüzeyde kaldığıdı görmedim...

okudum ve inandım. demek ki yokmuş ööyle bişii

okudum ve inandım. demek ki yokmuş ööyle bişii

yok tabiki nkobcum ya bu testler yanlış ya da bizim suyumuzda hamile

slm arkadaslar iyi haftasonları
umarım herkes iyidir

iiyim canım kendi adıma bugün benim doğum günüm 29 oldum Sen nasılsın nası gidiyo hamilelik, bulantın falan var mı esmeraycım?

iştahsszlığım var bunda lifoscum bolbol
bulantım sabahları oluyor şükür zor gecmiyor arada birde mide ekşimesi oluyor
yeni yaşınıda kutlarım inş. bu yaşında bebeğini kucağına alırsın cnm:)

Merhaba arkadaşlar,
başlığı görünce ben de biraz içimi boşaltayım dedim. 24 mayıs da ben de bebeğimi kaybettim 6 haftalıkken 5 ay içinde ikinci düşük oldu bu. ikisi de 6 haftalıkken düştüler. tek tesellim kürtaja ya da müdahaleye gerek kalmadan gitmiş olmaları! giden gidiyor zaten rabbimin takdiri ona yapabilecek bişeyim yok ama bebeğimi kaybetmeme rağmen üstüne bir de bıçak altına yatmaktan çok korkuyordum, neyse ki gerek olmadı!
şimdi düşüğün nedenini bulmaya çalışıyoruz. kan tahlilleri yaptırdık sonuçların çıkmasını bekliyoruz. kan pıhtılaşması olabilir dedi doktor. başka bir doktor da yara var dedi ( bu arada gittiğim kaçıncı doktor bu unuttum artık) internette okuduğum kadarıyla yara da düşüğe sebep olabilir deniyor!
şimdi hangisini düşüneceğimi şaşırdım! tekrar hamile kalmak istiyorum ama 5 ay içinde iki kez aynı şeyi yaşadığım için çevremdekiler vücudunu dinlendir biraz diyor, doktor sorun değil tekrar hamile kalabilrsin diyor! bir yandan tekrar olsun istiyorum ama bir yandan kendimi de düşünmem gerek çünkü benim sağlığımın bozulması bir düşüğe daha neden olabilir
offffffffffffffff offffff çok zor bir durum ya, rabbim kimseye yaşatmasın ve isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin. aminnn

lifos canım nasılsın???

doktora gittim telaş ettiğin gibi bişi yok. hamile değilim yani...

Neyse canım hayrlısı olsun inş...Rabbim istediğin zamanda versin...eee dr.un ne dedi peki ghisemcim?

Aman önemli bi durum olmasında canım bulantı, ekşime, yanma olağan şeyler olsun :) Amiiinnnnn canım Rabbim duysun sesini inş. hamilenin duası tutar canım bol bol dua et nolur...

Neyse canım hayrlısı olsun inş...Rabbim istediğin zamanda versin...eee dr.un ne dedi peki ghisemcim?

2 adet olmamı istedi doktor.. kızımın sorununun bizle alakası olmasa da hiçbişey atlamayalım sizde genetik analiz yaptırın dedi. işte müsait olunca gidip tahlil vericez o kadar.. şimdilik sorun yok..

2 adet olmamı istedi doktor.. kızımın sorununun bizle alakası olmasa da hiçbişey atlamayalım sizde genetik analiz yaptırın dedi. işte müsait olunca gidip tahlil vericez o kadar.. şimdilik sorun yok..

bu ay başlamayı düşünüyordun ama değil mi ?

neyse gönlün ve kafan rahatlar tesler osnrası...

Allah işlerimizi rastgetirsin..

selam kızlar nasılsınız umarım güzel haberler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…