- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
tubiş taze anne hg nasılsınmoralin nasıl canım?
ılgımmm kuzumm iyiym allaha şükür sadece biraz korkuyorum bişi olcak diyeee( ya bişi sorcam bende çok gaz sancısı oluyoo sendede varmıydı ??
canım bir haftadır yoktum gelinimiz dogurdu hala oldum nur topu gibi bir oglumuz var adınıda ben koydumgünaydın hepinize
BİRSEENNN seni özlememmi hiç kuzum,nasılsın??
MİRAGEE iyi olmana çok sewindim kuzum..ewet beni çıldırttılar artık kimse gelmiyo yaa terkedicem buraları hee
TUĞBAA geriside güzel gelicek canım bugün keseyi göreceksin inşaallah:)))
PAŞAAAMM nerelerdesin yiwruumm:))
NAZLIMM nasılsın yine uğramıyosun:))
NAZ,KETENHELVA,SEMRA,PENPETEKİR,DİRMİT,,EWERTİ ve ismini unutmuş olduğum varsa diğer kızlar hepiniz iyisinizdir umarım:))
yok canım 4 hafta sonra hissederim inş. canım şimdi unuttum kaç cm olduğunucanım benimde 25 mayıs kontrolüümm o zaman 18 haftanın içinde olucam doktorum 3 lü test yapacak sen yaptıracakmısın? canım sen çok uyuyorsun yarasın kuzuna ama ben gece 11-12 den aşağı yatağa girmiyorum bide arada çok uyuyanıyorum wc gidiyorum öyle bakıyorum uykuya pek düşkün değilim sabah kalkarken zorlanıyorum oda 8 gibi uyanıyorum işe geliyorum akşama doğru bi uyku bastırıyo o kadar canım gece uyurken benim göbüş çok sert oluyo bide sanki arada bişey batıyormuş gibi oluyor sende oluyormu ?
canım benim dualarım seninle inş. bu günlerde geçer güzel günler gelir yerine inş. yiğenin kızın olacak dediyse olabilir canım çünkü melek o daha içine doğmuş yerim ben onu:)) canım penbetekir ben ketenhelva nazlım sonrada tubiş hep arka arka aldık güzel haberleri ben inanıyorum seninkide yakın canım diğer arkadaşlarınki de:)))
kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
canım bir haftadır yoktum gelinimiz dogurdu hala oldum nur topu gibi bir oglumuz var adınıda ben koydumsizler nasılsınız perşembeden beri yoktum yeni dün gelidm bir haftadır ordaydım oglandan ayrıldım ama gel sen bana sor çok agırıma gitti sanki bebegi olan benimde elimden almışlar gibi oldu kokusunu ,içime ,,, çektim cennet koyuyodu olsada sevsem yavrumu şimdi 7 dügün var karşıda ona gidicem of ki ne off hiçte gidesim yok ama elim mahküm kızlar siler ne yaptıız tugbacım inan senin adına çok sevindim işşalah devamı gelir keseyi görmüşsün kalp atışlarınıda görüceksin ben inanıyorum dualarım seninle kızlar sizlerde sipaların tyekmelerini duymuşsunuz ne güzel bir duygu darısı işşallah bizlere olsun kusura bakmayın bu aralar sizleri ihmal ediyorum ama bebegimiz rahatsız onu hastaneye götür getir zaman geçiyo öle salı günü gene randevusu var bakalım ne dicekler:18::18::18:dualarınızı eksik etmeyim ismail ragmatli babamın ismiydi bende eymen koydum kardeşim nufus kagıdını çıkardı elime verdi ismi okuyunca ne agladım dünde yatarken dedim aman bebegin üstüne yatmıyım meyerse eşimmişi yanımdaki koynuma koyup yetiyorudm yavrumu bebegimi çok özledim ben ya gözümde tütüyo velet rabbim olmayanlarada versin ama 1 hafta kaldım alıştım çok agırıma gitti çok agladım gece eşimde kızdı ooooooooooo sen böyle yaparsan işimiz var dedi dedimki keske ban verseler benim olsa bizimde olurmu dedim işşallah dedi ya olmazsa dedim takdirri ilahi paşam dedi acaba diyorum çokmu istiyorum
geçen sene tam bugün tam bu saatlerde öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. dünyanın da durduğu o an... 1 sene geçti, karnım boş, kucağım boş...yeniden umut etmeye başlamak için bile 4 ay var. ve yarın 13 mayıs anneler günü...bebeğimin bedenimden koparılıp tıbbi atık haline geldiği tarih. fotoğraflarda yüzüm solgun, gözlerimin feri yok. bildiğin mutsuz bir insanım ben artık arkadaş. mutsuz...
ahh kuzumm yaaa yapma böleee o günler geçti gitti sen nie kendine acı çektiriyosun yazık diilmi bitanemm hem şuanda herşey yolunda en kısa zamanda bebişte gelcek inşallahh nolur az daha sabret bugünlerde gelip geçicekgeçen sene tam bugün tam bu saatlerde öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. dünyanın da durduğu o an... 1 sene geçti, karnım boş, kucağım boş...yeniden umut etmeye başlamak için bile 4 ay var. ve yarın 13 mayıs anneler günü...bebeğimin bedenimden koparılıp tıbbi atık haline geldiği tarih. fotoğraflarda yüzüm solgun, gözlerimin feri yok. bildiğin mutsuz bir insanım ben artık arkadaş. mutsuz...
sana da iyi hafta sonları,
ben 2li testte sadece ense boyunu ölçtürüp burun kemiğini gördüm kan vermedim çünkü olası bi olumsuzlukta bebeği aldırmycaktım. 3lü testi de yaptırmycam. Kalbi atıyosa beyni varsa benim için yeterli kriter artık çok geç bence müdahale için tabi bu benim fikrim.
ben gece en 3-4 defa kalkıyorum açıkçası çok iyi uyuduğum söylenemez ama gündüz aşırı bi bitkinlik gelio. yakında geçer umarım.
aynen benim de göbüş taş gibi oluyo, batma hep var zaten arada. Bence yatınca karın gerildiği için sert olan rahmi daha iyi hissediyoruz canım o kadarr.
kız diğerlerinde de cinsiyet tahminide bulunduruyorduk zaten 2.de tutturmuş bende güveniyorum hislerine kuzumunn :)bence yakın kuzummm... yakında güzel haberler verceksin bizee inşallahhhh....
ayyy yerim ben o yeğenini içine doğmuş demekki birsenn hadi bakalımm inşallahhhh :)) bizd seni çok seviyoruzz iyiki varsınnn :))
dirmitcim cnm benim evet sırayla herkesten güzel haber inşallah bizde katılırız yakında... ayrıca sen çok geç yatmıyomusun? hamileler uyurken daha farklı bi hormon salgılıyor ve buda bebeğe iyi gelir diye biliyorum,dinlenmeyi ihmal etme canımm...yok canım 4 hafta sonra hissederim inş. canım şimdi unuttum kaç cm olduğunucanım benimde 25 mayıs kontrolüümm o zaman 18 haftanın içinde olucam doktorum 3 lü test yapacak sen yaptıracakmısın? canım sen çok uyuyorsun yarasın kuzuna ama ben gece 11-12 den aşağı yatağa girmiyorum bide arada çok uyuyanıyorum wc gidiyorum öyle bakıyorum uykuya pek düşkün değilim sabah kalkarken zorlanıyorum oda 8 gibi uyanıyorum işe geliyorum akşama doğru bi uyku bastırıyo o kadar canım gece uyurken benim göbüş çok sert oluyo bide sanki arada bişey batıyormuş gibi oluyor sende oluyormu ?
canım benim dualarım seninle inş. bu günlerde geçer güzel günler gelir yerine inş. yiğenin kızın olacak dediyse olabilir canım çünkü melek o daha içine doğmuş yerim ben onu:)) canım penbetekir ben ketenhelva nazlım sonrada tubiş hep arka arka aldık güzel haberleri ben inanıyorum seninkide yakın canım diğer arkadaşlarınki de:)))
kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
geçen sene tam bugün tam bu saatlerde öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. dünyanın da durduğu o an... 1 sene geçti, karnım boş, kucağım boş...yeniden umut etmeye başlamak için bile 4 ay var. ve yarın 13 mayıs anneler günü...bebeğimin bedenimden koparılıp tıbbi atık haline geldiği tarih. fotoğraflarda yüzüm solgun, gözlerimin feri yok. bildiğin mutsuz bir insanım ben artık arkadaş. mutsuz...
canım mayısın 2 de serklaj olmuştum geçen sene bu günlerde ömürüm karnımdaydı bebem seni o kadar iyi anlıyorumki duygular inan karşılıklı bilesin sabredicez kardeşim başka yolu yok rabbim beterinden korusun işşallah bizlerigeçen sene tam bugün tam bu saatlerde öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. dünyanın da durduğu o an... 1 sene geçti, karnım boş, kucağım boş...yeniden umut etmeye başlamak için bile 4 ay var. ve yarın 13 mayıs anneler günü...bebeğimin bedenimden koparılıp tıbbi atık haline geldiği tarih. fotoğraflarda yüzüm solgun, gözlerimin feri yok. bildiğin mutsuz bir insanım ben artık arkadaş. mutsuz...
hoşgeldin paşam. canım gözünüz aydın. o yeni doğan bebeklerin kokusu nasıl muhteşemdir Allahım. Allah sana da en kısa hayırlı zamanda bir bebek versin paşam...
canım bir haftadır yoktum gelinimiz dogurdu hala oldum nur topu gibi bir oglumuz var adınıda ben koydumsizler nasılsınız perşembeden beri yoktum yeni dün gelidm bir haftadır ordaydım oglandan ayrıldım ama gel sen bana sor çok agırıma gitti sanki bebegi olan benimde elimden almışlar gibi oldu kokusunu ,içime ,,, çektim cennet koyuyodu olsada sevsem yavrumu şimdi 7 dügün var karşıda ona gidicem of ki ne off hiçte gidesim yok ama elim mahküm kızlar siler ne yaptıız tugbacım inan senin adına çok sevindim işşalah devamı gelir keseyi görmüşsün kalp atışlarınıda görüceksin ben inanıyorum dualarım seninle kızlar sizlerde sipaların tyekmelerini duymuşsunuz ne güzel bir duygu darısı işşallah bizlere olsun kusura bakmayın bu aralar sizleri ihmal ediyorum ama bebegimiz rahatsız onu hastaneye götür getir zaman geçiyo öle salı günü gene randevusu var bakalım ne dicekler:18::18::18:dualarınızı eksik etmeyim ismail ragmatli babamın ismiydi bende eymen koydum kardeşim nufus kagıdını çıkardı elime verdi ismi okuyunca ne agladım dünde yatarken dedim aman bebegin üstüne yatmıyım meyerse eşimmişi yanımdaki koynuma koyup yetiyorudm yavrumu bebegimi çok özledim ben ya gözümde tütüyo velet rabbim olmayanlarada versin ama 1 hafta kaldım alıştım çok agırıma gitti çok agladım gece eşimde kızdı ooooooooooo sen böyle yaparsan işimiz var dedi dedimki keske ban verseler benim olsa bizimde olurmu dedim işşallah dedi ya olmazsa dedim takdirri ilahi paşam dedi acaba diyorum çokmu istiyorum
allah razı olsun canım benimpaşamm gözünüz aydın Allah bebişinize uzun ömür versin...inşallah bundan sonra kendi bebeğinin başında beklersin sen yinede demek istiyorumdikkat kendine cnm yorulma fazla... bizide ihmal etmeee
günaydın kızlar
PAŞAAMM hgkuzum özledik seni gözünüzaydın RABBİM analı,babalı,halalı sağlıkla büyütsün:)))
MİRAGE seni en iyi bizler anlarız canım, yaşadıkların bize hiç yabancı değil ama maalesef elimizden gelen hiçbirşey yok yaşadıklarımız bizim elimizde olan şeyler değil o yüzden sabredicez..ama senin çok güzel bebeklerin olacak buna inan tatlım
bişeycik olmaz inş.canımmm...allah razı olsun canım benimartık aranızayım çok şükür salı hastane işi var bakalım bebege ne dicekler:18::18:dua edinde kötü birşey çıkmasın
allah razı olsun halalımısıpamı çok özledim ya şimdidem birazdan gidicem onu görmeye annemin anneler gününü kutlamaya bu arada sıpam hediye almış ban anneler günü diye gelin abla eymen sana hediye aldı gelde al hediyeni ded ay ne duygulandım sorma bu arada aneler gününüz kutlu olsun gene buruk bir anneler günü benim için
topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsuunn
sana da iyi hafta sonları,
ben 2li testte sadece ense boyunu ölçtürüp burun kemiğini gördüm kan vermedim çünkü olası bi olumsuzlukta bebeği aldırmycaktım. 3lü testi de yaptırmycam. Kalbi atıyosa beyni varsa benim için yeterli kriter artık çok geç bence müdahale için tabi bu benim fikrim.
ben gece en 3-4 defa kalkıyorum açıkçası çok iyi uyuduğum söylenemez ama gündüz aşırı bi bitkinlik gelio. yakında geçer umarım.
aynen benim de göbüş taş gibi oluyo, batma hep var zaten arada. Bence yatınca karın gerildiği için sert olan rahmi daha iyi hissediyoruz canım o kadarr.
kız diğerlerinde de cinsiyet tahminide bulunduruyorduk zaten 2.de tutturmuş bende güveniyorum hislerine kuzumunn :)
dirmitcim cnm benim evet sırayla herkesten güzel haber inşallah bizde katılırız yakında... ayrıca sen çok geç yatmıyomusun? hamileler uyurken daha farklı bi hormon salgılıyor ve buda bebeğe iyi gelir diye biliyorum,dinlenmeyi ihmal etme canımm...
canım bende aynı şekilde düşünüyorum fakat hazırlıklı olmak isterim en azından neyle karşılaşacağımı bilmek iyi olur diye düşündüm bu testlerde bir olasılık veriyor sonuçta net bir sonuç söz konusu değil rabbim sağlıklı aklı yerinde eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin inş. herşey allaha kalmış bi olumsuzluk olursa allaha büyük konuşmuş olmiyayım ama vazgeçemem bebeğimden hayırlısı olsun inş.
canım benim inş. hatırladığın son acın olur, o günlerin yerini güzel günler alır inş. rabbim sesini duysun...
paşam hg canım gözünüz aydın çok sevindim allah analı babalı güle güle büyütmeyi nasip etsin inş.darısı başına canım benim özledik seni yiğeni benim içinde öp halası hem sık sık görürsün üzülme nolur sen öncede yanındaydın sürekli bundan sonrada yanında olacaksın çok şanlı velet
inş. canım akşamın ilk saatleri uzanıyorum dinleniyorum ama bitürlü uykum gelmiyo normal saatimde uyuyorum hala bakalım ilerleyen aylarda durum nolcak sağol canım benim
canım mayısın 2 de serklaj olmuştum geçen sene bu günlerde ömürüm karnımdaydı bebem seni o kadar iyi anlıyorumki duygular inan karşılıklı bilesin sabredicez kardeşim başka yolu yok rabbim beterinden korusun işşallah bizleri
allah razı olsun çok hamilenin duasını aldım canım işşallah bus eferki bebeklerim dıurular beni bırakıp gitmezler testleri yaptırdım ama ses yok aramadılarda beni:44::44:arasalarda içimiz rahatlasa diyorumherkezin annelr gününü kutluyorum benim için gene buruk geçicek malesef
topiğimizin güzel anneleri ve anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsuunn
kızlar herkese merhaba sağlıklı mutlu güzel haberli bir hafta diliyorum herkese:)))
anneler gününüz kutlu olsunbebişsiz geçen son anneler günümüz olsun inş. ellerinde çiçekler dillerinde ''anne ''yi eksik etmeyen yavrularımız olsun inş.
canım sorma bana anneler gününde tşört almış çok duygulandım yadoktor aradı sabah kan pıhtılaşma sorunum varmış bebegimi ondan düşürebilirmişim rahimi erken dikicekmiş hem sevindim hemde üzüldüm anlıcagın züldüm yavrularım göz göre göre gitti sevindim çaresi var acaba diyorum pıhtılaşmadan dolayıda düşük olurmuki pazartesi 11 de randevu aldım bakalım ne dicek yüz yüze:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?