Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar ya gece garip bi rüya gördüm hala unutamıyorum,
eski evimin odasındayız, iki tane kuş kafesi var. birinde sarılı birinde mavili muhabbet kuşu var. birinin yanında bir kanarya görüyorum evdekilere bağırıyorum neden kanarya aldınız bu kuşların yanına, onlar konuşacak, böyle mutlular diye. Kafeslerin kapakları da açık uçuo muhabbettler rahatça. Birini çağırıyorum mavi olanı elime konuyor, ayakları tüylü hani paçalı derlerler ya öyle, bana bişiler anlatıyor. Diğer elime de sarı olan gelio, tutp öpüyorum, avucumda, o sırada kanarya gelip dövüyor sarılıyı, kafasındaki tüyleri yoluyor, kovuyorum onu. Bu arada cam açık ama perde çekili, diyorum ki bu kuşlar kaçmasa bari burdan, o sırada yavru kedim varmış (bu arada o evdeyken hep kuşlarım ve kedilerim vardı yıllarca) o camdan atlıo, eyvah diyorum camdan bi bakıyorum dört ayağı üzerine düşmüş, evdekilere gidin alın diyorum aşağıdan yavruyu, sen git diyolar, ben de koca göbek hamileyim bu halde gidemem diyorum. Benim kuzen orda o gidip alıp getiriyo kediyi. Yok bişeyi al diyo. Alıyoum öpüyorum, kokluyorum, yere koyuyorum kırık döküğü var mı görmek için bi de ne göreyim ön sağ pati kırık. Hemen kutuya koyuyorum, veterinerini arıyorum. O arada gözüm kutuya kayıyor. Kedi kaplumbağa olmuş, güya o sert kabuğundan çıkmış, kabuk ayrı yerde kedi ayrı yerde. Kedi bi bakıyorum benim bebeğim haline gelmiş. Bebeğin göbek bağı sağ ayağında ve kanamalı o bölge, hani camdan düşmüş orası kanamış. Bu arada bebek yarıya kesilmiş rahim içinde ve bazı hareketler yapıyo. Noluyo bebeğime diyorum kendi kendime o arada bi ses, doğmaya çalışıyor kendi kendine diyor. Ben de onu izliyorum doğsun diye. Bu arada da bakıyorum kız mı erkek mi diye. Gördüğüm şey hem kıza hem erkeğe benziyor. Sonra uyanıyorum o an.

Ne dersiniz, kıçım açıkta mı kalmış yoksa psikolojim mi çökmüş. Hala net hatırlıyorum. Paylaşıyım dedim sizinle, kusura bakmayın biraz uzun...

inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:))

ne yorum yapsam bilemedim :)) hayırlısı olsun cnm...

rüyan hayırlara cıksın öncelıkle ..

minik kedi kız cocuguna işarettir ama senın bebegının cınsıyetı nedir bilmiyorum tabi.. güzel bi rüya görmussun hamilesin doğum yaptıgını goruyosun..hamıle olmak sıkıntıdır ancak doğum yaptıgını gordugun için skıntılarından kurtulacagına işaret .. mavi renk (mavi muhabbet kusu) murad anlamındadır.. ne muradın dileiğin varsa olacak yani.. sarı kusun gitmesi iyi olmıus bosver
bebısının ıkız olma ihtimalı varmı?belkide ıkızdır kımbılır
yavrunu hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah..

ben kasvetli'yim bu arada.. dumancım ara ara bakıyorum işte kopamıyorumki burdan

aaaaa:) isminimi değiştirdin sen cnm hadi bakalım kopma tabi arada kendini hatırlat.neler yapıyosun herşey yolundadır inş.

aaaaa:) isminimi değiştirdin sen cnm hadi bakalım kopma tabi arada kendini hatırlat.neler yapıyosun herşey yolundadır inş.

evet canım yeni imaj yaptım kendime
iyiyim canım yaa nolsun memurluk için ders calısıyorum çok az kaldı temmuzda da bakalım kısmetlerrr olsun 4aydan beri yasmınle korunuyorum önumde coookk uzun aylar daha korunacagım yani mecbureennn gecen ay bildiğin hamıle kalmayı cok istedım delicesineee... korunmasam eşimle sırf gebe kalmak için ılıskıye gırecektım yaniii o derece... :))) ahhh şuu hormonlarr deemek istiyorum mesela netteyım googleden forumu yazacakken hoop bi bakıyorum kendimi bebek esyaları saten netmagazaların içinde buluyorum anlıcan böyle bi delirmişlik vardı bende... bu ay normale dondum neyseki...

sen neler yapıyosun tatlım? senın içinde ins herkes istediğin gibidir yada buna yakındır

çok teşekkürler yüreğine canım. bebek ikiz değil en son 13. haftada baktık tekti:) doktor kız gibi demişti ama kesin olarak haftaya öğrencez. inşallah söylediklerin gibi olur. sen de emeklerinin karşılığını alırsın inşallah...

inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:))

ne yorum yapsam bilemedim :)) hayırlısı olsun cnm...

ben de yapamadım. çok garipti, ama hayırlısı diyelim. genel olrak iyi bir rüya ama bebeğin bedenimden ayrı yerde doğmaya çalışıyor olması ve göbek bağının kanaması beni etkiledi. neyse. seni iyimisin cicim?

hepinize güzel ve mutlu ve umutlu ve hepsinden önce sağlıklı bir gün diliyorum...

günaydın :))))

paşam inş. pazartesi güzel haberler alırsın bütün testleri yaptırdın bütün engeller kalkacak allahın izniyle bebişlerin seni bırakmıcak inş.

penpetekir canım günaydın rüyan hayrolsun inş. yorum yapamıcam ama bende senin gibi rüya görüyorum :))

kızlar bir arkadaşım vardı tüp bebek yaptırdı uzun yıllar çocuğu olmadı bi bebeğe hasretlerki sözlerim anlatmaya yetmez pazar akşamı kanaması olmuş hastanede yatıyor keseyi görmüştü
daha yeni yani dün akşam aldım haberini konuştuk çok üzüldüm önceki bebeğim aklıma geldi şimdi neler hissetiğini çok iyi anlıyorum canım arkadaşım yüreğim yandı onunla beraber aklımdan hiç çıkmadı bütün gece düşündüm dua ettim onun için inş. atlatır sağlıkla bebişleri onu bırakmaz sizde canlarım dua edin onun için allahım güzel haberlerini duymayı nasip etsin inş.

dularımızdasınız canım. Allah korusun anneyi be bebiğini.

bu hamileler çok rüya görüo dimi dirmitcim. gerçi ben oldum olası görürüm fazlasıyla ve hatırlarım ama şu sıralar tabi odak nokta bebek ya ondan daha kalıcı oluo.
25 mayısa kadar nasıl bekliycm. çok idtiyorum bebeğimi görmeyi ama abartmamk da lazım. bakalım. ben bi da hala kız mı oğlan mı onu öğrencem.
dirmitcim hala 2,5 kilodayım ya hiç de kusmadım ben bilion. sen kaç kilo aldın.ister misin aynı gün doğuralım...

sağol canım rabbim dualarımızı geri çevirmesin inş.

bende oldum olası çok rüya görürüm bide böyle seninki gibi karışık rüyalar görürürüm

bende 25 mayısta gidiyorum doktora inş. ikimizde güzel haberlerle döneriz canım benim bende hala oğlanmı onu merak ediyorum

canım ben 1.800 gr aldım geçen ay tartıldığımda bakalım bir ayda kaç kilo almışım çok merak ediyorum
ben kustum çokdeğil ama hala aç karnına dişimi fırçılayamıyorum içim dışıma çıkıyo öğürmekten bir haftadır mide bulantılarımda başladı çok değil ama çok yoğun birden geliyo

canım olabilir ama bilmiyorum bizim kuzular o zamana kadar beklermi 25 ekimde kurban bayramı ya bayramda doğurursak çifte kurban yaparız :) sen doğum şekli olarak ne düşünüyorsun canım

allah razı olsun bebem işşallah
rabbim hayra çıkarsın canım benim

işşalah canım şimdi sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim sevindim çaresi var üzüldüm bebeklerim gitti

anladım canım hala bulantılar bırakmadı seni demek. ne diyelim geçer inşallah hayırlısıyla.
ayyy ben o kısmı hiç düşünmedim yani bayram olayını ama kısmet bakalım ne zaman gelecekler. of of şimdiden o anları düşünüorum da ne biliyim ya:)
ben tıbbi zorunluluk olmazsa kesinlikle normal istiyorum. biz 7 kardeşiz. annem ve 4 ablam da hep normal doğurmuş onlar da gaz verio tabi. genetiğime güvenerek normal istiyorum eğer sorun olmazsa. bi de benim acı eşiğim çok yüksek. kan vs. ile de sorunum yok. estetik kaygılarım da yok. ama son zamanlar ne hissederim bilmiyorum.
sen ne düşünüyosun dirmitcim?

bende normal canım ağrım eşiğim çok yüksek değil ama sezeryandan daha çok korkuyorum ameliyat sonuçta benimde güzellik kaygım yok hem normal doğum daha iyi diğerine göre uzun bir yolumuz var inş. sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza rabbim bir avazda kurtarsın inş.

inşallah canım ya. kesinlikle sezaryen gerekli olmadığında yapılmamalı tabi bu benim fikrim. çünkü ne olursa olsun bir müdahale ve ameliyat ve bilinç kaybı var. Allah bir avazda kurtarsın dediğin gibi kuzularımızı alalım. güzel sen de takıntılı değilsen harika canım. ben hergün 2 km yürüyorum sen de yürüyosun dimi canikom...

canım yürüyorum sabah akşam işe gelip giderken toplam günde 1 saat o da yavaş yavaş önce 30. dk idi hamilelikte ağırlaştım şimdi 1 saati buluyor sende yavaş yavaş kısa aralıklarla yürü canım ilerleyen aylarda doğum için yürüyüşler zaten gerekli

hoşbulduk kuzum yazmıyorum ama hep buradayım bebişlerinizi sizi hep takip ediyorum. Yolu yarıladınız neredeyse maşallah. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım

canım sağol ama gel özledik seni buralar zaten ıssızlaştı giderek eksiliyoruz acılar tekrarlanmasın ama arkadaşlar da bırakıp gitti hem kuzum hamişler çoğaldı sende gelki sanada bulaşsın

amin canım amin inşallah :) yapabileceğim herşeyi yaptım bebek için testler neler neler eşimde de bende de hiçbir problem yok tek problem benim kafamın içinde sanırım Allah'a sığındım o ne zaman derse o zaman olacak geçen sene bu ayda hamile kalmıştım dualar ediyorum olsun diye hacet namazı kıldım geçen akşam salat-ı tefriciye ye başladım 4444 tane okumam lazım 44 tanecik oldu daha çok şükür kayınvalidem annem görümcem de okuyacak ama ben tek başıma okumak istiyorum 4444 tane onun dışında işten çıkarıldım çok kötü zamanlar geçirmiştim zaten orda sağolsun kalbi örümcek kaplamış biri sebep oldu evdeyim şimdi kafa dinliyorum dikiş dikiyorum. Yaza 3 düğün var ilki haziran başında ona hazırlanıyorum günler geçiyor. Kafamı rahatlatmam lazımdı o da o işyerindeyken olmuyordu şimdi daha huzurluyum. Semrayla ketenhelvanın gidişlerini biliyorum ama onun haricinde çok giden olmuş her gün saat başı girenler yok artık malesef. Bende yavaştan gelirim artık :) bulaşırmı dersin Yasemin ve tubişte hamile çok sevindim yasemini kutlamıştım tubişe de hayırlı hamilelikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Paşam yeğenin uğuruyla bereketiyle gelsin. Bi biz kaldık galiba göbekleri boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…