ewet ya semra gelmiyoki öğrenelim..benim kocamda ikizlerrr:))
benim en iyi anlaştığım burçtur ikizler kocan nasıl bilmiorum ama genelde dengesiz olurlar bi dakikaları diğerini tutmaz hüngür hüngür ağlarken hiç bişi olmamış gibi gülebilirler 2 yakın arkadaşım ikizler ben koç burcuyum koç burcu bence çekilmesi zor bi burç kendimden biliorum:)
walla benimkininde bazı dengesizlikleri wardır bazen çıldırtır beni..ben de KOVA yım datlum
oo benimde yükselenim kova en zeki akıllı burç olduğu söylenir bende dengesiz olduumdan kizlerle iyi anlaşıorum sanırım benim kocam balık yaa aşırı uygusal alıngan hiç çekemem:)
ayıptır söylemesi öyledirkız sen dengesizmisin yesinler senin dengesizliğini...bu arada sen öğlen neyedin bakim bana fikir olur belki ne pişirsem diye düşünüyom oofff
kız ben diyetteyim ekmek yemiom bunu sölemek istedim:)biber dolması yoğurt salçalı makarna yedim kuzum ben sana hergün burdaki menüyü yazayım fikir olsun:)
acaip dengesizim kıskanç dediğim dedik bakmayın böle masum göründüüme kocam çok çekiyo bende çirkefim biraz sesim çok çıkar kızdımmı fena bağırırım yan komşu hep senin sesin gelio bana kocanınki hiç gelmiyo adama çemkirip duruyın dedi:):):)
hımm güzel menüymüş yaz walla iyi olur... oooyy ne fenaymışsın kız seenn yazık değilmi adama niye öyle yapıyon,bak üzüldüm şimdi he...yani benimde eşimden fazla sesim çıkar neyse gerisini saymayayım boşwerr...
benim kocamın ailesi çok sesli konuşur gerçekten hani kavga anlamında değil hepsi sesli ve aksi konuşurlar hep bi huzursuzluk bi anlaşmazlık anam evşendim bizimki tuz isticek sesli sölüyo bir iki uyarı yok ama benim konuşmam böle
başlarım dedim senin konuşmana heeeee daha ilk evlendiimiz gün üstümde gelinliklerle çorabını kapının önüne bıraltı diye çemkirdim:)o günden beri kaldı işte sesimi çıkarmazsam sanki böle güzel olmucakmış gibi geliyo yada annem çok çekti babamdan çocukluğum kötü yaşantılarından da olabilir annem gibi evlilik yaşamaktan çok korktum şükürler olsun babamın tam tersi bi adam denk geldi ondan kuzum sesim fazla çıkıyo işte
neeeyy gelinliklemi ALLAH seni ne etmesinama iyi yapmışsın ayy yasemin benim anacım da çok çekti benimde çok şükür kocam babamın tam tersi ah ahh zaten insan o çocukluğunda yaşadıklarını hiç unutamıyor benim resmen bilinç altıma kazınmış..
dilek hiç unutmucas onları hep kıyaslama yapcas azcık sesleri yükselse babamda böyle yapıodu dices bizimki bi gidersi 15 gün gelmezdi nereye gidion işim var ben daha ilkokula gidiorum para pul desen babannemin emekli aylığı bizimki genç delikanlı gibi gezerdi cepte para anneme koklatmaz altında araba sonra bi kadına tutulmuş babam pavyonda çalışıomuş kadın düşün ben 8 yaşında çocuum tuttu babannem beni elimden
kadının evine gidios dicekki bak kocaman evladı var oğlumun peşini bırak meğer senelerdir görüşüomuş evine gidip geliomuş annem bunları bile bile çekmiş ana yok baba yk 3 tane sıralı evlat kadın napsın biraz büyüdüm anneme ütü yaptırırdı babam gezmeye gitcek paşamız annem ütülerdi ben bavuldan çıkarıp üstüne basar kırıştırırdım en büyük intikamın başka ne gelirki elimizden aman daha neler neler anlatsam oturup ağlarsın şimdi yaşlandı annemin dibinden ayrılmıo sesini çıkaramıo ama annemöin umrunda diil giden gitmiş kadından
noluyoo burdaaaa ben eşekkkkkleeer gbii çalışırken siz dedikodumu yapıyosunuz heee??? yasemin yokmu efenin resmi daha?
dilek hiç unutmucas onları hep kıyaslama yapcas azcık sesleri yükselse babamda böyle yapıodu dices bizimki bi gidersi 15 gün gelmezdi nereye gidion işim var ben daha ilkokula gidiorum para pul desen babannemin emekli aylığı bizimki genç delikanlı gibi gezerdi cepte para anneme koklatmaz altında araba sonra bi kadına tutulmuş babam pavyonda çalışıomuş kadın düşün ben 8 yaşında çocuum tuttu babannem beni elimden
kadının evine gidios dicekki bak kocaman evladı var oğlumun peşini bırak meğer senelerdir görüşüomuş evine gidip geliomuş annem bunları bile bile çekmiş ana yok baba yk 3 tane sıralı evlat kadın napsın biraz büyüdüm anneme ütü yaptırırdı babam gezmeye gitcek paşamız annem ütülerdi ben bavuldan çıkarıp üstüne basar kırıştırırdım en büyük intikamın başka ne gelirki elimizden aman daha neler neler anlatsam oturup ağlarsın şimdi yaşlandı annemin dibinden ayrılmıo sesini çıkaramıo ama annemöin umrunda diil giden gitmiş kadından
noluyoo burdaaaa ben eşekkkkkleeer gbii çalışırken siz dedikodumu yapıyosunuz heee??? yasemin yokmu efenin resmi daha?
ben bugün saldım anasını satayım çalışmıorum önümede koydum faturaları çalışıomuş gibi yapıorum kız çıkmamış resim daha bakıp duruyom çalışma sende:):):
ah kuzum benim yaa nedir bu analarımızın çektiği walla ben düşünüyorumda hayatta annemin yaşadıklarını yaşasam bir gün bile dayanamazdım heralde...
kız bizimde babaannemiz çok yardım etti bize walla..ama senin baban birde aldatmış anneciğin büyük kadınmış...ah yaseminim sen anlatsan birde sonra beni dinlesen varya,neysee hiç buraya yazmak bile istemiyorum boşwer..yinede ALLAH sağlık versin hepsine başımızdan eksik etmesin..ama anneme benim ömrümden wersin RABBİM..
rabbim hepimize hayırlı ömür hayırlı ölüm versin hep derler ya annenin kaderi kıza diye ödüm kopmuştur anam bizimkinin daha neleri varda bacım bende yazamıom buraya şimdi çalışmıo mesela evde sağlık güvencesi yok anneme soruolar sigorata yok napıonus diye annem hasta olmuyoz diyo:)ben evlendim annemin dibinde ev tuttum asla bırakamam onu az çok yardımcı oluyorum erkek kardeşim var bide çalışıo şükür sıkıntı yok küçükken hasta oluoduk babam geçince bişey kalmaz diodu ama şükür ki hiç birimizin önemli rahatsızlıkları olmadı herkes neler çekiyo annem şimdi kendini resmen allah yoluna adadı öğlen bi çıkıo evden akşama kadar caimleri geziolar namazlarını kılıyo benim kapım açıldı bana gelio şükür iyi ama dirayetli kadınmış bende ona çekmişim sanırım güçlüyüm şükürler olsun
kız ne kadar tanıdık yazdıklarınn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?