kız ne kadar tanıdık yazdıklarınn....
.......................................
kız ne yazıp sildin çatlarım şimdi hee:18:
ya bacım neler çektik şükür halimize beee kötü insanlarla karşılamşamdık kız erkek kardeşimi okula ben yazdırdım ay ne anlatasım bvar bugünnn babam ortada yok 100 lira paramız var bu parayla o çocuk okula yazılcak forması filn alıncak kitapları alıncak gittim okula insan dolu herkes iyi bi yerlere yazdırmaya çalışıo meslek lisesi diye tutturdu bizmki elektrik bölümü istiyo dolarlar bilgisayarlar paralar havada uçuşuyo bizde 100 lira var:)en dandik bölüme 400 e yazacaklarını sölediler müdürle kavga ettim kardeşim nasıl mutsuz deliriom ama ortalığı kattım birbirine çıktım okuldan içim yanıyo çocuu yazdırmam lazım neyse anam okulun yanında orduevi var orda bi komşumuz askerdi gittim ordu evine rütbelilerin yanına ağlıom ama nasıl anlattım durumu hemen yanıma birini verdiler müdüre bi telefon kardeşim yazıldı elektrik bölümüne parasız hemde:)şimdi bursanın en iyi otomobil fabrikasnda bakım sorumlusu olarak çalışıo şükürler olsun
bak iyikide yapmışsın ne güzel bir yere gelmiş kardeşin bende aileme çok düşkünümdür bazen anneme söylüyorum zaten kim anne,baba kim çocuk anlamıyorum diye benim üzerimde daha çok sorumluluk var sanki .. zaten biz babamızla hiç birşey konuşamayız bayağı mesafeliyizdir...
neyse kuzum yaa anlatsak sabaha kadar bitmez... ne oldu efe beyin resmi daha düşmedimi medyaya
he bacım ya dertler bitmez şükür yine de kız yok heralde anne baba çekip hastane yönetimine veriyo onlar yüklüolar bizim paşanın yok hala resmi ayy gün bitsin de evime gideyim kız valla uykusuzum bide akşam gidip sölemesi ayıp temizlenmem lazım doktora gitcem alttan muayne filan etmesi gerekir belki kanamam da kesildi gelmio şükür inşallah biter baya uzun sürdü yaa
nbr kızlaar:) yaa yogun olunca giremiyorum böyle bakıp çıkıorum aklım burda ama napim iş((
nbr kızlaar:) yaa yogun olunca giremiyorum böyle bakıp çıkıorum aklım burda ama napim iş((
hayat sana güzel yavruuuuummmmmm :))çalışkan hatun seni bacım ben bugün tatil verdim kendime çok çalıştım işe döndüümden beri valla napayım
ohhh yarasın kuzuma kız bende seviom makarnayı ama benim herif hiç sevmio benimkine sabah akşam tavuk koy yesin bayılır tavuğa az önce aramış ne yices diyo ben salata yiyom akşamları kendine tavuk al dedim :)hiç itiraz etmez benimde işime gelio sosluyorum onları bi güzel zeytinyağı kekik pul biber miss gibi oluyo ama ev kokuyo işte aman yemek derdi zor ben kilo aldım 67 kilo olmuşum danalar gibiyim kilo vermem lazım öğlenleri ekmeği kestim akşamları salta ve yoğurt yiyorumanası ,babası unutmuştur şimdi heyecandan..ay o alttan muayenede sinir oluyom birde sen yorgun argın temizlenmeyle uğraşacaksın.. kız yasemin makarna dedin bende şimdi yaptım kendime yedim hemide yoğurtlu yalancı mantı misali..çok sewerim makarnayı çok ta güzel yaparım hee ama çok yedim sanki çatlıcam walla...
hayat sana güzel yavruuuuummmmmm :))
ohhh yarasın kuzuma kız bende seviom makarnayı ama benim herif hiç sevmio benimkine sabah akşam tavuk koy yesin bayılır tavuğa az önce aramış ne yices diyo ben salata yiyom akşamları kendine tavuk al dedim :)hiç itiraz etmez benimde işime gelio sosluyorum onları bi güzel zeytinyağı kekik pul biber miss gibi oluyo ama ev kokuyo işte aman yemek derdi zor ben kilo aldım 67 kilo olmuşum danalar gibiyim kilo vermem lazım öğlenleri ekmeği kestim akşamları salta ve yoğurt yiyorum
ayy ALLAHTAN benimki hiç yemek ayrımı yapmaz ben daha çok seçerim..ama her gün ne pişirecem derdi gerçekten sinir bozucu benimkide aradı kızartma istedi karışık ve domates soslu yanına cacık birde şehriye çorbası yaparım miisssbencede ver kilonu dost acı söyler kuzum yemekte ye ama ekmek yeme:))
iyi yapmışsın canım valla bugünü kendine ayır...kız soruyon bende cevap yazıyom sonra bir bakıyorumbirsen hanım yok şaka kuzum şaka ALLAH yardımcınız olsun..bende bugün annemi götürmedim diye ewdeydim kalkmadım netin başından yoncanın haberide cabası oldu iyiki ewdeymişim...
yavrum kıyafetlerim olmuyo sabahları pantolunun içine girerken resmen savaş halindeyim lennn kızartma ne güsel olur heee:)neyse ben irademe sahip çıkayım istikrarlı olmam lazım bide aşırı su içiorum sürekli tuvaletteyim
iyi yapmışsın canım valla bugünü kendine ayır...
kız ne yaptın böyle ne zaman aldın bu kiloyu...ama su iyidir yağları yakmana bıngılları eritmene yardımcı olur bol,bol iç...
kız ne yaptın böyle ne zaman aldın bu kiloyu...ama su iyidir yağları yakmana bıngılları eritmene yardımcı olur bol,bol iç...
ya ben evlenirken 57 kiloydum 2 sene olcak temmzuda işte 10 kilo almışım 2 gebeliktede benim müthiş iştahım açıldı sonrada veremedim işte bacım yaa:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?