Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bak iyikide yapmışsın ne güzel bir yere gelmiş kardeşin bende aileme çok düşkünümdür bazen anneme söylüyorum zaten kim anne,baba kim çocuk anlamıyorum diye benim üzerimde daha çok sorumluluk var sanki .. zaten biz babamızla hiç birşey konuşamayız bayağı mesafeliyizdir...
neyse kuzum yaa anlatsak sabaha kadar bitmez... ne oldu efe beyin resmi daha düşmedimi medyaya

he bacım ya dertler bitmez şükür yine de kız yok heralde anne baba çekip hastane yönetimine veriyo onlar yüklüolar bizim paşanın yok hala resmi ayy gün bitsin de evime gideyim kız valla uykusuzum bide akşam gidip sölemesi ayıp temizlenmem lazım doktora gitcem alttan muayne filan etmesi gerekir belki kanamam da kesildi gelmio şükür inşallah biter baya uzun sürdü yaa

nbr kızlaar:) yaa yogun olunca giremiyorum böyle bakıp çıkıorum aklım burda ama napim iş((

anası ,babası unutmuştur şimdi heyecandan..ay o alttan muayenede sinir oluyom birde sen yorgun argın temizlenmeyle uğraşacaksın.. kız yasemin makarna dedin bende şimdi yaptım kendime yedim hemide yoğurtlu yalancı mantı misali..çok sewerim makarnayı çok ta güzel yaparım hee ama çok yedim sanki çatlıcam walla...

nbr kızlaar:) yaa yogun olunca giremiyorum böyle bakıp çıkıorum aklım burda ama napim iş((

kız soruyon bende cevap yazıyom sonra bir bakıyorum birsen hanım yokşaka kuzum şaka ALLAH yardımcınız olsun..bende bugün annemi götürmedim diye ewdeydim kalkmadım netin başından yoncanın haberide cabası oldu iyiki ewdeymişim...

ohhh yarasın kuzuma kız bende seviom makarnayı ama benim herif hiç sevmio benimkine sabah akşam tavuk koy yesin bayılır tavuğa az önce aramış ne yices diyo ben salata yiyom akşamları kendine tavuk al dedim :)hiç itiraz etmez benimde işime gelio sosluyorum onları bi güzel zeytinyağı kekik pul biber miss gibi oluyo ama ev kokuyo işte aman yemek derdi zor ben kilo aldım 67 kilo olmuşum danalar gibiyim kilo vermem lazım öğlenleri ekmeği kestim akşamları salta ve yoğurt yiyorum

ayy ALLAHTAN benimki hiç yemek ayrımı yapmaz ben daha çok seçerim..ama her gün ne pişirecem derdi gerçekten sinir bozucu benimkide aradı kızartma istedi karışık ve domates soslu yanına cacık birde şehriye çorbası yaparım miisssbencede ver kilonu dost acı söyler kuzum yemekte ye ama ekmek yeme:))

yavrum kıyafetlerim olmuyo sabahları pantolunun içine girerken resmen savaş halindeyim lennn kızartma ne güsel olur heee:)neyse ben irademe sahip çıkayım istikrarlı olmam lazım bide aşırı su içiorum sürekli tuvaletteyim

iyi yapmışsın canım valla bugünü kendine ayır...

kız ne yaptın böyle ne zaman aldın bu kiloyu...ama su iyidir yağları yakmana bıngılları eritmene yardımcı olur bol,bol iç...

kız ne yaptın böyle ne zaman aldın bu kiloyu...ama su iyidir yağları yakmana bıngılları eritmene yardımcı olur bol,bol iç...

ya ben evlenirken 57 kiloydum 2 sene olcak temmzuda işte 10 kilo almışım 2 gebeliktede benim müthiş iştahım açıldı sonrada veremedim işte bacım yaa:S

ya ben evlenirken 57 kiloydum 2 sene olcak temmzuda işte 10 kilo almışım 2 gebeliktede benim müthiş iştahım açıldı sonrada veremedim işte bacım yaa:S

bende ewlenirken 45 kiloydum şimdi 57 yim.. bir ara 60 a dayandım kendi kendime bir kızdım hemen dedim bu kilolar verilecek 52 ye düşmüştüm ne güzel..yemekten ve ekmekten kısınca hemen gidiyor aslında şimdi 5 kilo fazlam var onuda son gebeliğimde içtiğim kortizondan aldım birde benimde şimdilerde acayip iştahım açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…